Durerea unei pierderi de sarcini (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor, acum am citit pe internet ziarul libertatea, si am gasit un articol cu analize pentru gravide...daca va interseaza puteti intra sa vedeti...este chiar pe prima pagina de net...Va pup.

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Incerc sa va pun aici http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=189100, poate merge!

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Alinush, Da Doamne sa ajungem toate 3 la Odisee si sa stam acolo pana cand om pleca la "scutece" cu bebeii in bratze!

Cand am zis ca nu-i concludent testul....ma refeream .daca l-ar privi cineva neavizat....dar ...sa-ti zic cum arata ...ca aparatul foto e la studio si n-am cum sa-i fac poza (stii tu cum se zice....cizmarul n-are cizme, croitorul n-are haine....fotograful n-are aparat foto).....deeeci....iegzista 1 bucata liniutza de control....si una bucata (hhmmmm....sunt cam 2) margini de liniutza 2......adica nu-i linia completa, dar s-a adunat deja roz pe "contururile" liniutzei!
Hai ca te lamuri bustean!

E fff devreme, d'aia ziceam ca mai repet testul si pe urma va zic clar.....desi....pus langa unul clar negativ (am si eu colectie d'astea) se vede diferentza!

Cu Dumnezeu inainte!

Consi.......vestea buna ar fi...dar "de baut" dau peste vreo 2 zile incolo!

Pup toate fetele!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Irda, m-ai amuzat cu testul facut la 3 dimineata. Mey, io zic ca e de bine, peste o saptamana o sa ai ditamai linia roz nr 2, sa vezi tu.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ma duc sa studiez tickerele, ca sa vad io ce ne asteapta pe aici

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Irda, eu zic sa stai linistita ca sigur e de bine! Asa a aratat si la mine primul test, cu o liniuta slab rozalie....si a fost cu ochiAsa ca...o sa vezi cat de curand liniuta roz complet...

Ninia

Mergi la inceput

Irene...pai daca atunci m-a "apucat" mama....ce sa fac!

Ca vorba lui Alinush...imi tremurau mainile pe amaratul de ambalaj....da' cum sa fiu eu fata rabdatoare si sa-l fac cand trebuia sa-mi vina.....adecatelea ...luni....(apropo....nu-i nevoie de 1 sapt de-acu incolo sa la fel de intensa...in 1 zi de intarziere apare...ca o boare si L2 roooooz)...ca ma manca pe undeva

Sotul....cand am cumparat testele...da astepti pana cand trebuie sa-ti vina ca sa le faci ...si io ...cu degetele incrucishate la spate of course....DAAA PUIUU!!!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Apoooooi daca ai ochi de fotograf no bine nu te-ai gandit sa intri in afaceri?? Sunt cel putin cateva sute de fete pe aici care s-ar inghesui cu testele la tine sa le observi si sa zici daca se vad niste urme de test pozitiv
Ma bag si eu atunci si fac un teste peste vreo 5 zile asa, il fotografiez si-l dau la tine la analiza

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetelor,

In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca iar am lipsit de pe forum, dar chiar nu stiu ce se intampla, parca nu mai pot tine pasul cu voi. In fiecare dimineata deschid forumul si vad ca scrieti foarte mult si eu abia daca apuc sa citesc asa printre randuri, de scris nu mai apuc deloc. Chiar nu stiu ce se intampla cu mine, poate nu ma pot organiza, nu stiu ce sa mai zic. Acum trag un pic chiulul la serviciu sa citesc si eu mai temeinic si sa mai pot si scrie.

Michelle vreau sa-ti spun inca o data La multi ani! Sa fii fericita si sa-ti implineasca Dumnezeu cat mai repede dorinta ta de a avea un copilas sanatos. Mai devreme am facut o boacana, am intrat din greseala pe alt user pe care cred ca tot eu l-am creat, dar uitasem de el (Cristy7). Mi-am dat seama abia cand am vazut ca mesajul trebuie moderat.

Rameliss ma bucur ca avem vesti de la tine. Imi pare rau ca ai avut asa probleme mari, dar sa speram ca nu vor mai apare si o sa te poti bucura si tu de sarcina in continuare. Multa sanatate iti doresc.

Flavia ma rog pentru tine sa-si gaseasca sotul tau un serviciu bun, sa reusiti sa va rezolvati problemele. Eu te admir foarte mult ca tu cu doi copii mici acasa reusesti sa-ti faci timp sa ne scrii de fiecare data, si ma gandesc ca eu cum de nu reusesc. Multi pupici la prichindei.

Mirela sper sa se refaca sotul tau cat mai repede. Si sa stea pe acasa luna viitoare sa nu mai ratezi ovulatia.

Ninia81 ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problemele cu sotul tau. Se mai intampla uneori si lucruri de genul asta. Eu o perioada de cateva luni dupa ce am pierdut sarcina ma comportam oarecum anormal, uneori aveam impresia ca am luat-o razna si atunci ma gandeam cum sa am pretentia sa ma inteleaga sotul meu, cand eu nu ma intelegeam de multe ori. Iti doresc sa fie tot timpul aproape de tine.

Irda imi pare rau ca ai pierdut un mesaj lung. Stiu cat timp iti ia sa-l scri. Referitor la testul tau eu cred ca e pozitiv si sigur peste cateva zile va fi mai clar.

IreneCam pai eu sper sa reusesti cumva sa faci doua lucruri in acelasi timp, adica si lucrarea pentru care ai obtinut finantarea si proiectul bb.

Roxana ce ai mai facut cu scoala de soferi? Ai dat examenul? Daca nu l-ai dat inca multa bafta.

Fetelor va pup pe toate, fara exceptie, va rog sa nu va suparati ca n-am apucat sa scriu mai mult, dar trebuie sa plec acum. Sper ca in zilele urmatoare sa avem multe teste pozitive.

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Ninia......stau eu linistita acum......se pare ca asta e faza din sarcina la care ma pricep cel mai bine....sa-mi iasa teste pozitive
De dat in bara se pare ca o dau mai tarziu......ehhh....de "mai tarziul" asta mi-e tare frica!

Ma bucur ca s-au lamurit lucrurile intre tine si iubi al tau!
Dupa cum ti-au mai spus si fetele astea inimoase....barbatii reactioneaza diferit la asa ceva fata de noi....

Pup

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput