* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 176 ) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ba ai sa te chinui sa iesi, ca eu nu te las acolo. Trebuie sa iesi si sa incepi din nou lupta, cum adica te lasi invinsa ??? Ia exemplul meu, cat de rau m-am simtit data trecuta si iata ca mi-am revenit. Asa ca n-ai incotro, o sa iesi de acolo si o sa-ti revii.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maria eu te bat rauuu pe tine
mai fa un test..de preferat surecheck..nu barza..si spune-ne ce ai constatat...eu la test facut ieri si privit azi la el din nou am vazut II a 2a fffff vaga...dar asta-mi da sperante nu ma plang ca tine
asha ca fii barbata!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Am luat manz si nu-l mai vanz +3AMR 37sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

elaa mie toti doctorii mi-au dat duphaston. Parca-i medicamentul minune. Pana si dr. de familie mi-a prescris acest medicament de la care am facut frumusete de noduli la san.
Am intrerupt tratamentul (acum nu mai scrie in prospect ca poti face noduli) si dr. familist mi-a facut o panarama ca, zice ea, tot cu duphaston se trateaza si nodulii!!!

http://tt.lilypie.com/jtasp3.png

Mergi la inceput

Am mai "sapat" pe net si am vazut multa lume multumita de dr. Ceobotaru Jean de la Romar. Vom vedea
Eu, la momentul actual, nu mai sunt dispusa sa merg dintr-un doctor in altul, fac un tratament naturist cu ceaiuri si tincturi sa vedem ce-o iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by anaxena

maria eu te bat rauuu pe tine
mai fa un test..de preferat surecheck..nu barza..si spune-ne ce ai constatat...eu la test facut ieri si privit azi la el din nou am vazut II a 2a fffff vaga...dar asta-mi da sperante nu ma plang ca tine
asha ca fii barbata!!!

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

la mine surecheck e neg taraaareee!
uite cum fac repet joi dim testul de sange si asta e va fi va fi nu va fi merg inainte

Maria vesnica la cap

In asteptarea lui

Mergi la inceput

ma dor tzatzele!!!!!

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

pe mine nu ma doare nimik...

Maria vesnica la cap

In asteptarea lui

Mergi la inceput

anaxena de ce nu-ti faci matale test de sange
si pune-ti niste comprese cu apa rece pe tzatzele dureroase ca-i mai bine sa le racoresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

e clar....acum mai faci, mai iei ceva?.....eu ma hotarasem luna asta sa merg la Ciubotaru la monitorizarea ovulatiei, dar numai bine m-am sunat sa ma programez si cica de miercuri lipseste pana luni...asa ca vrand nevrand sar si luna asta.......ca la altul nu stiu incotro sa o mai iau,...ai vreo idee?

mercic

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

bine maria faci bhcg joi,dar pana atunci sa nu te mai aud cu vaicareli
vreau sa fii optimista ca nu ai nimik de pierdut..dc e bb e daca nu nu...degeaba te stresezi ca nu schimbi cu nimik situatia!!!

proiectul bebe pink

Mergi la inceput