* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 176 ) *
Raspunsuri - Pagina 15
diaconmaria spune:
Bine, uite ca sa nu ma mai certati inchid gura nu mai zic nimic...Va anunt doar cand mi-or veni uratii si stau cuminte pana atunci!
K?
Maria vesnica
la cap
In asteptarea lui 
anaxena spune:
si teminati cu glumele despre mama..cum sa ma un fratior la varsta mea??!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Am luat manz si nu-l mai vanz
+3
AMR 37sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
bujo spune:
Anaxena scuze daca te-am suparat cu remarca referitoare la un posibil fratior. Eu zic doar ca se poate.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
diaconmaria spune:
Si eu imi cer scuze anaxena, nu am vrut sa te supar. Ma ierti
??
Eu chiar mi-as mai dori u surioara sau un fratior![]()
Maria vesnica
la cap
In asteptarea lui 
elaa spune:
gabi spor la ciorba, si te rog, poate intre 2 degustari de ciorba imi spui si mie ce medici mai incerci prin galati (ma gandesc ca mi-a scapat careva:))
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
gaby76 spune:
elaa acelasi lucru as vrea sa te intreb eu pe tine ca m-am saturat de doctorasii si doctorase care-ti spun ca n-ai nimic da' te indoapa cu pastile. D-na dr. Dumitriu sau Dimitriu m-a bagat anul trecut in spital ca mi-a dat flamexin si eu aveam ulcerul cat carul, nu te intreaba de ce boli mai suferi, ce antecedente ai.
Mie cel mai bun dr. pana acum mi s-a parut Draghincescu. E la CFR dar are si cabinet la Ultimul Leu.
http://tt.lilypie.com/jtasp3.png
maryb spune:
hello, hello, hello !!!
ce-i cu atmosfera asta pe aici ?
mariuco, iesi din butoi ca nu stiu ce-ti fac. Eu te inteleg ca esti suparata si dezamagita, dar daca imi aduc bine aminte ai spus la un moment dat ca luna asta nu sunt sanse de bebe ca te-ai suparat pe sot in perioada fertila si nu ati mai facut nimic si ca nu sunt sanse de bebe luna asta. Imi dau seama ca dupa acel test pozitiv ai prins aripi si stiu ca daca vor veni uratii te vei simti rau, dar asa am patit si eu luna trecuta si acum ca nu ma sunt stresata ma simt bine. Hai ca acum te incurajez eu pe tine, asa cum ai facut-o si tu cu mine.
si iesi afara din butoi ca te axfisiezi acolo.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
elaa spune:
gabi e clar....iti pot insirui medicii pe la care tot umblu de 2 ani, dar nu stiu daca-i voie aici, iar despre Draghincescu imi permit sa te intreb: in afara de duphaston mai da si altceva? (ca astea le dadea la toata lumea acum 2 ani)
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by maryb
hello, hello, hello !!!
ce-i cu atmosfera asta pe aici ?
mariuco, iesi din butoi ca nu stiu ce-ti fac. Eu te inteleg ca esti suparata si dezamagita, dar daca imi aduc bine aminte ai spus la un moment dat ca luna asta nu sunt sanse de bebe ca te-ai suparat pe sot in perioada fertila si nu ati mai facut nimic si ca nu sunt sanse de bebe luna asta. Imi dau seama ca dupa acel test pozitiv ai prins aripi si stiu ca daca vor veni uratii te vei simti rau, dar asa am patit si eu luna trecuta si acum ca nu ma sunt stresata ma simt bine. Hai ca acum te incurajez eu pe tine, asa cum ai facut-o si tu cu mine.si iesi afara din butoi ca te axfisiezi acolo.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
Maryb te
si eu!Is necajita ca mi-am facut sperante ca proasta cu testele astea poz...ca nu m-am gandit ca pot fi fals poz...dar asta e...
Nu mai sunt la fundul butoiului...acum sunt undeva pe la jumatate sper ca reusesc sa ies pana diseara...
DAr sunt constienta ca peste 3 zile cad iar la fund...asa ca mai bine nu ma mai chinui sa ies...
Maria vesnica
la cap
In asteptarea lui