Cafea cu aroma de fomei-21

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Heleu,iubitele!N-am avut timp de cafea,ca tre' sa tin si niste ore de-ale unei colegi,de scris catalogu'.
Ina,la multi ani,o casnicie de basma si sa nu mai uiti asa zile mari!Cum te-ai descurcat pan' la urma?Cum ai dres busuiocu'?
Fetele,spor la curele voastre de slabire.Cred ca ,oricat de buna ar fi o crema,n-ai rezultate fara miscare,portii mici luate des si la ore fixe.Io nu pot avea ore de mancare pt. ca am un program de rahat,in fiecare zi e diferit.
O zi frumoasa tuturor si sper sa ne vedem deseara.Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Pai voi tineti diete si eu sa va povestesc ce m facut ieri.
Pai am fost si am papacit la Scoica (acolo srtiu ca e pproaspata si buna papica_ va zic si ce? Ciorbitza, cartofio gratinati cu polo parmegiano - pasare. Acaasa am continuat cu totulet si suculetz.
Sa vad ce spuneti. Ca intru is eu in cura.... nu? Dar pina atunci razbun toate fetele chinuite.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Papa Wendy si spor la scris ca doar iti trebe,pai nu?

La 3 ma duc la sala,deabea astept.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

POti sa zici cat vrei tu Ina de papica ca in fata mea este o pulpita care trebe sa o savurez cu placere.
Si de dulciur ce sa zic,am si eu zile cand as dar iama in dulciuri dar alea sunt rare.Asa ca la mine e pofta cu mancarea si nu poftesc la mare lucru dar camd merg cu sotul la KFC imi curg si inainte nici nu vroiam sa ii vad si acum imi fac ochii ca la pomul de Craciun,la asta e singura chestie care poftesc.Mai poftesc cand sunt flamanda dar daca sunt satula poti sa treci pe langa mine cu 10 specialitati ca nu am nici o treaba.Cu carnita nu prea ma impac foarte bine,imi place doar aia de pui.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Intrati pe http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
si acolo va realizati graficul pe care doriti.
Apoi agatati acest grafic la semnatura, sau dati linkul in raspuns.
Na, uite asa!

evolutie

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

buna gagici!
sa nu fiu si eu in afara subectului hop si eu
mai sa fie..ce cura tii aido?..hai zi repede sa bag si eu o dieta...aia care o tineam e luuunga 66 zile...dieta lui catalin crisan...dar mi s-a acrit de carne
si spune cum faci tiketingul ca habar nu am

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=

fanna hai si tu la Superdieta. Mananci ce trebuie si slabesti.

iuli cu superdieta nu se slabeste 10 kg intr-o luna ci in 6 saptamani. Acum sigur ca depinde si organism si cate kg ai de dat jos.
Daca nu ma insel slabirea se calculeaza in procente aici ... nu stiu sigur cat %din greutatea actuala.

www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3" target="_blank">AICI linkul pt ticker.

SPOR LA SLABIT!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrath

Na, uite asa!

evolutie

"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

[b]andreea[/url] si tu esti la dieta?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Heleu,iubitele!N-am avut timp de cafea,ca tre' sa tin si niste ore de-ale unei colegi,de scris catalogu'.
Ina,la multi ani,o casnicie de basma si sa nu mai uiti asa zile mari!Cum te-ai descurcat pan' la urma?Cum ai dres busuiocu'?
Fetele,spor la curele voastre de slabire.Cred ca ,oricat de buna ar fi o crema,n-ai rezultate fara miscare,portii mici luate des si la ore fixe.Io nu pot avea ore de mancare pt. ca am un program de rahat,in fiecare zi e diferit.
O zi frumoasa tuturor si sper sa ne vedem deseara.Pup!

W

... te asteptam bey w deseara ... o zi usoara!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Tot nu am inteles cum se face cu chestia aia.Banuiesc ca trebuie sa imi fac o adresa ca sa scriu ceva dar nu am vazut unde si asa ca ma las pagubasa.
Multumec mult Aida.Tu ti superdieta?Parca tineai Monti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

quote:
Originally posted by andrath

Na, uite asa!

evolutie

[b]andreea[/url] si tu esti la dieta?

Matza Emma in actiune

nope! io ma chinui sa ma ingras .
Dadusem un iegzemplu.. ca sa nu fiu contra

Mergi la inceput