Cafea cu aroma de fomei-21
Raspunsuri - Pagina 13
ina78 spune:
Bun dimineata.
O zi buna plina de realizari. Eu mi-am inceput ziua intr-un zimbet... ma simt bine, desi ieri am miiinnncat.
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Buna dimineata! Azi e rost de Moscova...
Am trecut doar sa va pup si sa va urez vreme buna (cica la ei sunt 5-8 grade in cursul zilei brrrr)
Nu slabiti iarna, ca uite, aven nevoie de tesut adipos ca sa trecem cu bine de ger...
Adina + Olivia Q1.04
'neata si de la mine!
Adinutz drum bun si zile senine
, ne spui cum a fost ieri?
Cand ai timp ... Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
stefi multam de cafa! Sa stii ca e mai buna rece ... nu faci riduri ![]()
ina iaca revii si tu la zile mai bune. Cum a fost ieri ... daca azi esti cu zambetul pe buze deja? 
Aida - mama de pisica mica.

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
stefi imi plac pozele tale 
ina cum ai pus pozele ca se vad micuteeeee , de nu iti dai seama cine e acolo.

Matza Emma in actiune
ina78 spune:
Aida sint ok. Mai ales ca am papat ieri si ... n-am avut nimic.
Ptr. poze ti-am triomis parola prin Pm ... secrretosania... mi-am facut albumele private. Acelea se vad mici ca sint copiate dintr-un alt album, nu inserate de mine.
eu - Ina
- puiutul meu
Maadi spune:
Neata fetele!
Sa mai pun cafea la facut? Dar de o gustarica ce ziceti?
Iuliana - Foarte buna dieta ta si usor de tinut. O sa incep si eu. Sa vedem insa la exercitii ce reusesc, o sa le incerc pe cele pentru aripioare, ca acolo este problema majora la mine. Am vazut de la sora mea ca taebo da rezultate foarte bune. Ea face o singura data pe saptamana la sala, in rest acasa, dar se vad rezultatele.
Ina - Cum ati serbat aseara?
Adina - Drum bun, te asteptam cu cafeaua calda, ca vei veni inghetata.
Pupici la toate.
aidaciolac spune:
Maadi hai sa iti arat aici evolutie
Ce zici? Si nu imi este foame ca mananc pana pleznesc.

Matza Emma in actiune
iuliana_2007 spune:
Buna fetelor,
Aida eu ma trezesc la 8 dimineata si pap,am citit ca oricate diete ai tine daca nu ai un program de masa bine stabilit nu faci mare lucru.Nu vreau sa slabesc o gramada intr-un timp record.Nu cred nici in dieta asta ca o sa slabesc musai 10 kg dar daca fac miscare(si cred ca destul de multa) poate ma ajuta sa dau chiar mai mult.
Am o cunostiinta care a slabit in 6 luni de zile 25 de kg si mi-a spus ca atunci cand iti propui sa slabesti,sa slabesti cu 3,4 kg mai mult decat vrei sa ai tu pt ca atunci cand dai iama in mancare o sa pui 3 kg lejer la oc si atunci cand le pui sa fie tocmai bine greutatea ta.Asa ca ii dau bataie ca nu mai tine.Ma straduiesc sa ajung la 55 de kg
,eh sa vedem daca se poate,dar este important ca eu vreau.
Azi fetelor ma duc la sala sa fac fitness sa vedem cum ma descurc ca pana acum nu am mai fost deloc,sper sa nu imi atarne limba pe jos ca nu am chef sa le spal la aia dusumeaua
.
Adina drum bun si sa te imbraci bine.Sa nu te aud ca ai racit iar ca
Maadi eu tin dieta asta ca mi se pare buna ca are toate grupele de alimente si nu are paine ca eu si asa nu mananc deloc si in plus de asta nu dai 10 kg intr-o saptamana sau doua cum zic alte diete.E lejera din punctul meu de vedere.Eu dimineata si asa mancam fructe la micul dejun,decat sa imi aduci o farfurie plina cu mancare dimineata mai bine ma bati.
Gravidutelor sa aveti grija de voi si de bebici ca este foarte important.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
iuliana_2007 spune:
quote:Sa vezi ce evolutie o sa-ti arat eu
Originally posted by aidaciolac
Maadi hai sa iti arat aici evolutie
Ce zici? Si nu imi este foame ca mananc pana pleznesc.
Matza Emma in actiune
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
fannna2003 spune:
buna gagici!
sa nu fiu si eu in afara subectului hop si eu
mai sa fie..ce cura tii aido?..hai zi repede sa bag si eu o dieta...aia care o tineam e luuunga 66 zile...dieta lui catalin crisan...dar mi s-a acrit de carne
si spune cum faci tiketingul ca habar nu am
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=