Cafea cu aroma de femei -20

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Ca tot vorbiti de iarna,imi este asa de dor de o iarna dintr-aia cu zapada multa ca in filme.Nu am mai vazut de mult,decat anul trecut la Predeal dar parca nici aia nu a fost asa cum era atunci cand eram eu copil.

Adina nu fac 3 ore pana acolo ci cam aproape 5 ore.Ca nu sta fix in Constanta.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Iulica, cu cat dai apartamentul?

Principe, caca maca faceti voi plaja iarna acolo la 15 grade, las' c-am vazut iarna si-n Malta si-n Tenerife si aia numa plaja nu se cheama ca faci. E cald, frumos, da' totusi cancer ca sa stai in slip, recunoaste

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by principe

iarna,la cel putin 15 grade.aici iarna tropicala este cu ploaie si caldura.
noi inainte de craciun mergem la plaja ..pe insule, sa ne bronzam la ,

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Si de Craciun dansati samba in juru' unui tufis?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Principe, caca maca faceti voi plaja iarna acolo la 15 grade, las' c-am vazut iarna si-n Malta si-n Tenerife si aia numa plaja nu se cheama ca faci. E cald, frumos, da' totusi cancer ca sa stai in slip, recunoaste

Adina + Olivia Q1.04

Ea sta fara slip,ca-i o temperamentala!Face topless si q.less.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Adina + Olivia Q1.04

E scump Adina.Are 5 camere,Terasa cat o camera mare,si 3 balcoane,bucatarie mare,2 bai cu dus si cada,e duplex la etajele 8 si 9,ultimul etaj,nu are cine sa te deranjeze.Este in renovare acum,e moluzul in casa,nu mai avem bani sa continuam renovarea.Dar daca il scot la vanzare il vand si cu moluz cu tot.E pe Unirii.
La pus sotul meu la vrajeala la vanzare si ia sunat telefonul o saptamana in continuu.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bine bine Iulico, zi un pret sa-mi sara basca

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Gagici,deschid sub. nou pt. negocieri.

Mergi la inceput