Cafea cu aroma de femei -20

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Haidi bre Iulico ca in 3 ore esti la ei, ce ti se pare asa departe?

W, am vazut ca ti-a fost lene, asa ca mi-a dat OK Mr. N ca sa scriu eu.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Printeso, pune repede cadourile sub brad

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Vai de q vostru.Saracia aia e iarna?Da-i niste polistiren expandat,sa vad daca mai razi cu atata pofta.Cum e iarna la voi?Mai mult pisarcoasa?

Mergi la inceput

Pe cat punem pariu ca iar o sa apara Aida ca o floare si o sa declare ca i-a picat netul?

Sunteti voi sigure sigure ca a plecat barbaxu?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu nu prea stau in bucatarie,deci intru in categoria puturoaselor.Fac repede o comanda si gata mancarea.Nu ca nu as stii sa fac si inca ce preparate dar manerveaza ca aici unde stau eu am aragaz electric si nu am cuptor si nu imi place sa gatesc la ala.Mancarea la cuptor este specialitatea mea de baza.
Stau in chirie...nu am casa inca.Defapt am dar nu este renovata,deh.E nevoie de bani,este o perioada dificila si la un apartament de 5 camere si o terasa trebuiesc ceva finante,asa ca mai asteptam.Defapt ne-am gandit bine si vrem casa pe pamant si cred ca videm apartamentul,e in zona 0 a Bucurestiului si nu mai suportam aerul asta si aglomeratia de aici.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Printeso, pune repede cadourile sub brad

Adina + Olivia Q1.04

Noua ce ne dai?'Neshte' mango?Noi astaptam inca fot.!Ce,daca-i iarna?

Mergi la inceput

quote:

Haidi bre Iulico ca in 3 ore esti la ei, ce ti se pare asa departe?

W, am vazut ca ti-a fost lene, asa ca mi-a dat OK Mr. N ca sa scriu eu.

Adina + Olivia Q1.04

Azi functioneaza mai bine ca ne completam,nu ne mai repetam ca 2 siameze ametite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

iarna,la cel putin 15 grade.aici iarna tropicala este cu ploaie si caldura.
noi inainte de craciun mergem la plaja ..pe insule, sa ne bronzam la ,

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

quote:

Pe cat punem pariu ca iar o sa apara Aida ca o floare si o sa declare ca i-a picat netul?

Sunteti voi sigure sigure ca a plecat barbaxu?

Adina + Olivia Q1.04

Doar daca agata frun nauc din bar,unu' mai debusolat.O spun lu' barba-su.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Eu nu prea stau in bucatarie,deci intru in categoria puturoaselor.Fac repede o comanda si gata mancarea.Nu ca nu as stii sa fac si inca ce preparate dar manerveaza ca aici unde stau eu am aragaz electric si nu am cuptor si nu imi place sa gatesc la ala.Mancarea la cuptor este specialitatea mea de baza.
Stau in chirie...nu am casa inca.Defapt am dar nu este renovata,deh.E nevoie de bani,este o perioada dificila si la un apartament de 5 camere si o terasa trebuiesc ceva finante,asa ca mai asteptam.Defapt ne-am gandit bine si vrem casa pe pamant si cred ca videm apartamentul,e in zona 0 a Bucurestiului si nu mai suportam aerul asta si aglomeratia de aici.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

De ce n-o inchiriezi unei firme,ca la chiriile demente de azi ti-ai scoate repede banii?

Mergi la inceput