Cafea cu aroma de femei -20
Raspunsuri - Pagina 14
ina78 spune:
Dar ma plictisesc sa stau... sa nu fac chiar nimic. Am uitat cu e sa stai... sa citesti, sa te uiti la tv... stau putin si apoi ... ma maninca talpile.
eu - Ina
- puiutul meu
A_Iulia spune:
Ina, am uitat sa-ti spun.
Vad ca si tu ai probleme cu placenta.
Si eu am avut in primul trimestru, de aceea am si avut sangerari (asa cum si tu parca ai zis ca ai avut).
Se urmareste la eco. Stiu ca parca am luat utrogestan, trebuie sa stai linistita, si apoi s-a lipit la loc.
Fii atenta ca foarte putine sarcini ies absolut perfect la eco, nu te mai panica atata din orice. Asculta ce sfaturi iti da medicul. Eu cand imi amintesc cate probleme mi-am facut si cu placenta, si cu lichidul amniotic in exces, si cu rezistentele crescute in artere, si cu....ufff.
Partea buna e ca se termina cu bine si uiti toate minunile astea.
Adina + Olivia Q1.04
ina78 spune:
Multumesc mult ptr. sfaturi. Sa te vad la bebe 2 daca n-o sa ai iar emotii si intrebari - probabil altele.
Iau utrogestan, acum am ramas cu 2 / zi si acid folic. Dr. deocamdata mi-a recomandat sa stau mai mult in pat, sa nu fac efort, nu mers pe jos, nu scari (stau la 4 si cobor o data / zi)
, sa nu fac excese.
De aceea sint consemnata la domiciliu. Sa incerc sa ma odihnesc. Am inteles ca primul trimestru ma voi confrunta cu asta.
eu - Ina
- puiutul meu
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by ina78
Dr. deocamdata mi-a recomandat sa stau mai mult in pat, sa nu fac efort, nu mers pe jos, nu scari (stau la 4 si cobor o data / zi), sa nu fac excese.
De aceea sint consemnata la domiciliu. Sa incerc sa ma odihnesc. Am inteles ca primul trimestru ma voi confrunta cu asta.
eu - Ina- puiutul meu
Hm. etaje zici? si eu care ma gandeam ca mai mult tu zbori pe matura.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
... fetelor cucuietelor ... unde sunteti?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
andrath spune:
io-s p-aci...
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
aidaciolac spune:
... bay ce plictisealaaaa!
aaaaaaaau!...

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Heleu,fetili!Iaca am aterizat si io.Azi m-am hodinit,am dormit,nu stiu cum oi mai dormi la noapte.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Heleu,fetili!Iaca am aterizat si io.Azi m-am hodinit,am dormit,nu stiu cum oi mai dormi la noapte.
W
... nici nu trebuie sa dormi la noapte

Matza Emma in actiune