Cafea cu aroma de femei -20
Raspunsuri - Pagina 13
A_Iulia spune:
Buna dimineata,
Azi ma duc sa mai imi cumpar un neuron. Ce culoare sa iau?
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
MOV ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
adinus ce face soricica mica?
Ii place la gradi?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Aida, prima data a fost Vivi la gradi cand nu avea nici 2 ani. ![]()
Avea niste vecini de bloc la grupa mare, la stat, si educatoarea, care sta pe scara cu mine, mi-a primit-o cate 2 ore pe zi.
Se ducea si se juca pe-acolo, era mascota grupei, ii placea foarte mult.
Apoi, din martie, am dat-o la gradinita particulara, programul scurt. N-a avut nici o problema, ea era ahtiata dupa joaca cu copiii, n-a plans nici macar o secunda, abia astepta.
Dupa vreo saptamana a inceput sa ma bata la cap ca vrea sa ramana si ea la programul lung, sa doarma cu copiii. I-am zis ca daca o sa fie cuminte, o s-o dau la programul lung - am si facut-o, din aprilie.
Acum nu cracneste cand merge dimineata la gradi, se duce cu placere, dar ce-i drept din cand in cand solicita sa venim la pranz s-o luam de la gradi (are ea un gagel care e tot la programul scurt si tot isi programeaza sa plece odata cu el acasa, cred ca de aia). Dar daca ii explic ca nu pot veni dupa ea, accepta fara probleme sa stea pana seara.
Adina + Olivia Q1.04
ina78 spune:
Buna dimineata.
Acum am vazut ca ati reusit cu semnatura d-nei W. In capitolul trecut am vazut ca erati la experimentat.
Astazi ce mai faceti de mincare? Numai harnicute ... am vazut... printre pagini...
Dumnica e zi de relaxare ... nu stiati?
eu - Ina
- puiutul meu
A_Iulia spune:
Hehe, Ina, un capitol ne-a luat sa rezolvam semnatura doamnei wendy, da' macar a fost cu folos.
Noi diseara mergem la ziua unui baietel.
Acum ne uitam la Ice Age.
Adina + Olivia Q1.04
ina78 spune:
Plimareli... iar.
Eu abia mi-am facut vinetele... ieri a copt mama vinete. Astazi insa nu mai am iesiri programate ... inca. Am stabilit program de duminica. Stat in casa.
Am ceva de calcat... dar sa vad... cum ma simt![]()
eu - Ina
- puiutul meu
A_Iulia spune:
Ina, iti mai dau un motiv pentru care sa nu faci nimic azi: e duminica
, asa ca poti sa lasi calcatul deoparte. ![]()
Merge motivul asta de fiecare data si la mine ![]()
Adina + Olivia Q1.04