FETELE FANTASTICE cap.12
Raspunsuri - Pagina 19
violeta69 spune:
Arinna,la multi ani si numai bucurii sa va duca noul an si voua...
mi-au placut pozele,mai ales cea in care pisica staea pe masa si se odihnea ![]()
acum,matzul tau plecase si el sa faca cuceriri ,probabil...
n-a stiut ce pateste,dar acum s-o fi invatat minte...
e castrat?
ca daca nu e o sa mai aiba "aventuri" ![]()
cat despre hoti,parerea mea e ca mai bine puneti alarma...e mai sigur...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Ana68 spune:
LA MULTI ANI! si un 2008 cu impliniri si realizari maxime!
Fetele...iaca-ma-s din nou pe baricade...am petrecut frumos si de Craciun si de revel...toate-s bune si la locul lor.O sa pun si niste poze mai incolo...pana una alta va pup si va doresc tot binele din lume!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Ana,gata ai inceput munca?
la noi a nins de nu se mai poate circula pe starzi...
deocamdata e lumea in concediu,insa de luni se incepe si atunci sa vezi ce nebunie o sa fie daca mai continua sa ninga!
oricum partea buna e ca au si copii o bucurie...Mihnea cel putin ar sta numai in zapada,cat de frig ar fi!![]()
pupici
Vio,mamica lui Mihnea
Ana68 spune:
Da Vio,iara la munca
...a fost vacanta,nesperat de lunga si de binevenita...Am vazut ce zapada e la voi...Si aici este zapada,dar nu asa multa si mare.In schimb e atat de frig,ger adevarat!
Pupici!
PS.Am poze noi de la sarbatori in albume noi...la semnatura.![]()
cicina spune:
Un an nou bun, va urez la toate, putere de munca , multa sanatate si cat mai multa fericire in viata fiecareia.
Ana, am urmarit revelionul vostru, mishto faza cu sculele pentru dop. Si tot metoda clasica a castigat, adica, de perete, asa faceam in tinerete cand n-aveam instrumente.
Noi am stat o saptamana acasa, bine ca nu ne-a apucat dezastrul asta cu zapada, ca si asa am avut probleme cu avionul, adica a plecat cu 5 ore intarziere si tot in acest timp au avut timp baietii sa-mi " controleze" bagajele si sa ma usureze de cate ceva.
In rest toate bine, aflu intre timp ca Aelita va avea un baietel, ma bucura tare, si cu aceasta ocazie vreau sa-i urez Multi ani traiasca printesei ei care a facut deja un an. Pupici la amandoua.
Si voua care mai intretineti acest subiect, de zece ori pupici.
Dandush spune:
La Multi Ani 2008!!! .
Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti parte de un an mult ,mult mai bun decat cel precedent .
Aelita, sa-ti creasca fetita mare si sanatoasa...nici nu pot sa cred ca a trecut deja un an.
Stefy...felicitari si crestere usoara .
Noi suntem bine , numai ca-s moarta de oboseala..offf..ce ti-e si cu batranetile astea
.
Nu mai rezist pana dimineata nici cand e vorba de petrecere , si am avut parte de cateva nopti albe bune de pe 30 pana ieri.
Aveti grija de voi, de copii si de burtici , distractie placuta in continuare si spor la munca de luni .
V-am pupat 
*grupul fetelor fantastice *
slimatei spune:
la multi ani tuturor un an nou plin de fericire si numai bucurii multumim de urari si complimente...
cred ca ne intelegeti ca nu prea avem timp de intrat..dar o sa incerc cat pot de des..
numai bine!
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
Ana68 spune:
Salutare la fantastice,
Fete dragi,intru pe fuga sa va salut,caci incepand de azi fac munca de secretariat....secretara e in CIC,colega care facea treaba in locul ei e in concediu 2 saptamani si magareata a picat pe mine.E munca de chinez batran,cand zici ca te poti duce in sfarsit la pishare,hop apare vreunul ca vrea numar de inregistrare.Cand zici ca ai scapat si de ala suna telefonul si tot asa.Abia am apucat sa inghit un corn azi si am deja stomacul lipit de sira spinarii.
No ,de fapt vroiam sa spun ca 2 saptamani nush cand mai dau prin forum....dar promit ca orice clipshoara libera vin macar sa va spun buna ziua!
Va pup in gashca si sa fiti sanatoase!

violeta69 spune:
Ana 

spor la munca de chinez ...de fapt de negru mititel!!!![]()
te asteptam cu drag...
va pup si eu pe toate si va spun La multi ani! pt sarbatoritii cu numele de Ioan sau Ioana...
La multi ani si pt Sofia? cand a trecut un an?!!!
Vio,mamica lui Mihnea
aelita spune:
Multumesc !!! am facut si noi un anisor !!
Am trecut din sarbatoare in sarbatoare,trebuie sa ne mai odihnim si noi oasele. Ziua lui tati,Craciunul,Revelionul,datul de grinda pe 1,ziua ei pe 2 in care au venit nasii si o pereche , apoi sarbatorirea zilei ei de nastere pe 5 sambata cu 20 de persoane,am rupt turta,i-a luat motul,toate cele.
a ales de pe tava in ordine: rujul , inelul, cheile de la masina (nashului ).
asa ca tre sa o maritam,da´ bine,ca altfel cine o tine?
Stefania,sa va traiasca micuta ,am vazut pozele ,e numai ochi !!
Violeta,in urma vad ca Mihnea a invatat foarte bine anul asta,asa ca transmite-i felicitarile mele !!!!!! Bravo !
Arinna- ca de obicei pui poze super ! casa,ce se vede,a iesit furmoasa,cu bun gust. Matzul e cam bagabontel,pune coada pe spinare 
eu zic sa puneti alarma,stati linistiti asa . aici nu se poate fara,la case. la bloc nu,desi se sparg in veselie,dar chiar nu stiu de ce nu se pune . mie mi-au rupt usa acum vreo doi ani ,nu au apucat sa ia ca era sa il surprinda barbatu-meu.era un arab . cand ala sparsese usa a urcat al meu scarile,ioar el a coborat,s-au intalnit pe scari.(stam la 2,sau intalnit la et 1).urcand,a vazut al meu imediat usa si a coborat in fuga sa il prinda,dar a intrat in pamant.nu a apucat sa ia nimic .
dar aici se fac spargeri cu tine in casa,seara,ca atunci nu ai alarma pusa,si intra cu forta,sechestru,bataie,etc....E din ce in ce mai rau cu organizatii de sudamericani,sau din europa de est...ghici cine?? albano-kosovarii sau romanii.
De curand au atacat un mare actor super cunoscut,afre 60 de ani,au intra in ditamai castelul lui cu ce nu o avea el de siguranta acolo si l-au batut rau rau rau ca sa dea cifrul la casa de bani...au zis ca dupa accent ar fi fost albano-kosovari.
ataca saptamanal,iarna asta,supermarketurile,intra cu masini de teren in vitrine,si inauntru trag cu armele sa sperie,si iau banii.
au spart ind ecembrie Ikea de langa mine,in ziua inc are dadeam din copite sa mergema colo sa imi iau eu un dulap de incaltaminte si barbatu-meu care are al saptelea simt a zis NU NU NU ,te duc unde vrei dar nu la Ikea.de ce' cica nu are el chef de Ikea ! si ma dus la Carrefour
Noroc ! nu ca s-a intamplat mare lucru,dar a fost mare panica,lumea alerga ,cadeau pe scari cand au auzit ca e atac si pistoale,si noi mergem mereu cu copilul dupa noi.
la o saptamana,alt centru tot langa mine,tot asa cu pistoale.
si iar si iar,azi altul tot p-aci..
S-a ales praful de siguranta de aici,nu mai ai curaj nici in casa nici afara !
Trebuie sa faca ceva,sa schimbe legile,ca nu controleaza deloc strainii care vin si fura ca in codru.
Ana- mi-e dor de tine si de povestile tale.
Dana- vad ca v-ati adaptat pe alte taramuri !
Hai,poate de acum ca am revenit si eu,o sa veniti si voi mai des.
ca nici zilele astea nu am putut sa intru cum trebuie pt ca am avut conectie extrem de proasta,dar azi am schimbat compania si sper sa nu mai am probleme.
o aveam pe cea mai scumpa,ca deh,asa e taranul,cica sa ai ce e mai bun,si imi trageau tepe mereu,asa ca am schimbat si am trecut la Orange.sa vedem ce fac si astia..ca toti mint de rup la telefon si apoi te trezesti cu altceva .
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
19s+ (DPN 18mai2008)