FETELE FANTASTICE cap.12
Raspunsuri - Pagina 18
arinna spune:
Fetelor, am lipsit mult....asa de rar mai intru...
A nascut Stefania pe 22 , am primit mesaj de la cineva pe alt topic...
Fetelor, gata s-a nascut fetita Stefaniei, uitati mesajul de la ea trimis unei fete de pe forum:"22.12.07 ora 00.05 s-a nascut Stefania.inca nu reusesc sa cred 3250gr.O zi groaznica cu dureri forti dar numai 1 de travaliu...multumesc celor care m-au sustinut.pup.stefania"
In ce ma priveste, nu am reusit sa pun inca pozele cu iarna de aici -care e grozava- dar in curand o sa ma apuc de selectat- am multe.
Va pup pe toate 
si va doresc "Sarbatori fericite!", un Craciun plin de bucurie si multumire sufleteasca si un An Nou cu multe impliniri!
violeta69 spune:
Arinna
,multumim de informatii...
Stefy, sa-ti traiasaca puiutza si sa-i dea DD mult,mult noroc in viata
si eu va doresc un Craciun fericit si linistit!
va pup pe toate,
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
aelita spune:
E baiat !
Vad ca a nasscut si Stefania !! Sa traiasca micuta printesa,sanatoasa,mare si frumoasa ! Sa te recuperezi repede,mami !Si sa vii cand poti sa ne pui poze ! FELICITARI !
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
19s+ (DPN 18mai2008)
violeta69 spune:
La multi ani Stefy!!!
si pt tine si pt papushica cea mica!
Aelita,ma bucur din suflet ca e baiatzel...
te-ai gandit la nume?!![]()
am primit mesajul de la tine,multumesc 
fetelor,sa aveti mai departe zile frumoase....si sa va odihniti!

mamica lui Mihnea
Ana68 spune:
In primul rand sa urez bun venit puiului de om si refacere grabnica mamicii!
Si apoi sa va doresc un An Nou imbelsugat tuturor,cu multe realizari si impliniri,sanatate si bucurii depline!
Revin la anu'...
Va pup pe toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Ana si tie sa-ti dea DD tot ce-ti doresti!
Un an nou fericit si plin de realizari,
Vio,mamica lui Mihnea
slimatei spune:
multumesc de sustinere si de urari...incercam sa ne adaptam situatiei si sa incercam sa ne organizam cat mai repede posibil.... e cam obositor dar merita..cred ca reusiti sa ma intelegeti....
va pup
si va doresc sarbatori fericite in continuare ..sau ma rog... ceea ce a mai ramas...un an nou fericit

in caz ca nu mai reusesc sa intru...
va las si cateva foto cu Stefania jr.
violeta69 spune:
Stefy,sa va traiasca ochioasa Stefy
...e superba!!!
am vazut si pe tati tare mandru de fetitza![]()
tu esti ok?!
Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
LA MULTI ANI!!!!
SA AVETI UN AN PLIN DE BUCURII,IMPLINIRI, SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Vio,mamica lui Mihnea
arinna spune:
La multi ani !!!!!!
Numai bine si tot ce va doriti in noul an!
Slimatei, tare scumpa e fetitza, sa fie sanatoasa, ma bucur ca sunteti bine!
Aelita, felicitari pentru baietzel, sa ai numai bucurii si sa fiti fericiti!
Am pus si eu cateva poze cu iarna si bradutzul iar in celalat link pisoiul nazdravan -ne-a dat niste emotii, a scapat de acasa -s-a luat dupa un alt motan la 10 noaptea samnata si abia la 2 noaptea l-am gasit, era ger, a, fost terminata, vroiam sa facem afise sa le punem la oameni la usi-si dupa ce am iesit a 4-a oara, la 1 noaptea, si am descoperit urme de matz am mai dat o tura prin zona si l-am gasit cu celalat, stresati, fata in fata...a fost groaznic de stresant mai ales ca vecinii de langa noi au gasit vcasa sparta, adica le-au intrat hotii dar aveau alarma si nu au reusit sa fure ca s-a sesizat firma de securitae. Alti prieteni de-ai nostri su pstit mai rau, ziua la 2 cand plimbau copilul de 2 luni afara- e ceva de speriat. la ei e mereu lume, prieteni, cum au reusit sa fure in cele 2 ore nu stiu.la vecini cica s-a intamplat la 6 seara, noi am aflat intamplator ca ne-am dus la 10 noaptea sa le cerem voie sa cautam pisicul la ei in curte ca aveau poarta descisa si banuiam ca e acolo dar nici urma Asa am aflat ca fusese si politie si tot- acum stam stresati-adica eu -si ne gandim ce sa facem, daca merita alarma sa platim lunar sau ce masuri sa ami luam...E rau ca nimeni nu se astepta la asa ceva aici, se intampla rar dar ramai socat-mai ales e pericol daca ii surprinzi...Cam astea-s nouatatile mele cu o zi inainte de Revelion
pe care l-am petrecut acasa ca si anul trecut, in doi.Craciunul a fost animat,cu prieteni, gatit curcam si altele, oboseala mare, mare.
http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/Tommy/
http://www.flickr.com/photos/22301230@N02/2150707868/