Aspirante optimiste > 20 (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Seara se pun la macerat 2lg in 500 ml apa, dimin se strecoara se oparesc ce le 2 lg strecurate cu apa fiarta se adauga ceaiul macerat de seara si se mai fierb 1-2 min dupa care se acopera pt 15 min se strecoaara si se bea de 2 ori/zi. Se prepara doar cu apa plata nu de la robinet.

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

si ceaiul asta se bea in anumite perioade din CM ?

mai, dar pe prospect nu scrie cum se prepara ? sau scrie altfel decat imi explicati voi ?

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

si ceaiul asta se bea in anumite perioade din CM ?

mai, dar pe prospect nu scrie cum se prepara ? sau scrie altfel decat imi explicati voi ?

Am baut si eu! Parca din cate stiu eu nu afecat cu nimic ovulatia - CM in general.Pe prospect spune 1 lg la 100 ml de apa. Acum vezi si tu sa nu iasa prea concentrat.

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Maryb ai primit PM-ul??

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

maria, am primit 2 PM-uri. Merci frumos, cand o sa am putin timp liber o sa citesc cu atentie, acum ma duc sa dau cu mopul parchetul si gresia...

Mergi la inceput

oricum, inca ma gandesc daca sa beau ceaiul asta sau nu. Parca as mai incerca 1-2 luni si daca nu se intampla minunea asa atunci cred ca voi recurge si la acest ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maria pune si tu +3!!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Am luat manz si nu-l mai vanz +3

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anaxena

maria pune si tu +3!!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Am luat manz si nu-l mai vanz +3

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Anaxena facem maine dim test????

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Salutare fetele...am venit si eu din plimbareala da' test tot n-am luatZi-i repede anaxena ce marca sa-mi iau?...plec mai tarziu sa ma intalnesc cu cei de la tara fashion si trec si pe la singura,amarata farmacie non-stop din minunatul meu oras dunarean...sper sa gasesc...astept parerips: ser sa apuc sa fac testul si sa nu ma invadeze nesuferitiihttp://tt.lilypie.com/ortVp3.png

Mergi la inceput

Gata s-a rezolvat am si eu semnatura de gravi..la cap

Fetelor ce chestie...mie nu-mi plac neam lactatele...ce credeti voi ca savurez eu acum??? Ati ghicit un iaurt pe care il pap cu mare pofta

Maria 3+..dar la cap
In asteptarea lui

Mergi la inceput