Aspirante optimiste > 20 (174)
Raspunsuri - Pagina 8
diaconmaria spune:
Seara se pun la macerat 2lg in 500 ml apa, dimin se strecoara se oparesc ce le 2 lg strecurate cu apa fiarta se adauga ceaiul macerat de seara si se mai fierb 1-2 min dupa care se acopera pt 15 min se strecoaara si se bea de 2 ori/zi. Se prepara doar cu apa plata nu de la robinet.
Maria
In asteptarea lui 
maryb spune:
si ceaiul asta se bea in anumite perioade din CM ?
mai, dar pe prospect nu scrie cum se prepara ? sau scrie altfel decat imi explicati voi ?
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by maryb
si ceaiul asta se bea in anumite perioade din CM ?
mai, dar pe prospect nu scrie cum se prepara ? sau scrie altfel decat imi explicati voi ?
Am baut si eu! Parca din cate stiu eu nu afecat cu nimic ovulatia - CM in general.Pe prospect spune 1 lg la 100 ml de apa. Acum vezi si tu sa nu iasa prea concentrat.
Maria
In asteptarea lui

maryb spune:
maria, am primit 2 PM-uri. Merci frumos, cand o sa am putin timp liber o sa citesc cu atentie, acum ma duc sa dau cu mopul parchetul si gresia...
maryb spune:
oricum, inca ma gandesc daca sa beau ceaiul asta sau nu. Parca as mai incerca 1-2 luni si daca nu se intampla minunea asa atunci cred ca voi recurge si la acest ceai.
anaxena spune:
maria pune si tu
+3!!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Am luat manz si nu-l mai vanz
+3
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by anaxena
maria pune si tu+3!!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Am luat manz si nu-l mai vanz+3
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Anaxena facem maine dim test????
Maria
In asteptarea lui

dyannna spune:
Salutare fetele...am venit si eu din plimbareala
da' test tot n-am luatZi-i repede anaxena ce marca sa-mi iau?...plec mai tarziu sa ma intalnesc cu cei de la tara fashion si trec si pe la singura,amarata farmacie non-stop din minunatul meu oras dunarean...sper sa gasesc...astept parerips: ser sa apuc sa fac testul si sa nu ma invadeze nesuferitii
http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
diaconmaria spune:
Gata s-a rezolvat am si eu semnatura de gravi..la cap![]()
Fetelor ce chestie...mie nu-mi plac neam lactatele...ce credeti voi ca savurez eu acum??? Ati ghicit un iaurt pe care il pap cu mare pofta ![]()
Maria
3+..dar la cap
In asteptarea lui