Aspirante optimiste > 20 (174)
Raspunsuri - Pagina 7
maryb spune:
monica eu intrebam de fetita aia mica careia ii dadeai biberon. Am crezut ca este una si aceeasi fetita dar care a crescut.
anaxena dragute poze ai pus.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
ginamaria spune:
DIACONMARIA Doamne ajuta!
Cum ar fi daca ne-am declara toate
pana la proba contrarie.........
maryb spune:
blanche...mda...pacat ca nu sunt si eu gravi...se pare ca tre sa mai astept....in mare am inteles cu ceaiul. Dar lingurita aia care o las seara la macerat o las cu apa rece ? ca nu ai specificat. Si astea 2 cani care ies le beau deodata ? dimineata ? sau pot sa beau o parte dimineata si o parte seara ? si as putea sa-i dau si sotului ?
ginamaria spune:
eu deja am inceput
,aseara s-a intors sotul meu acasa de la B.dupa o saptamana si pana luni cand mergem la medic sa incepem monitorizarile pt.IA ,incercam poate rezolvam acasa
........suntem in plina campanie ca sa zic asa.........
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by maryb
blanche...mda...pacat ca nu sunt si eu gravi...se pare ca tre sa mai astept....in mare am inteles cu ceaiul. Dar lingurita aia care o las seara la macerat o las cu apa rece ? ca nu ai specificat. Si astea 2 cani care ies le beau deodata ? dimineata ? sau pot sa beau o parte dimineata si o parte seara ? si as putea sa-i dau si sotului ?
Maryb cu apa plata tu trebuie sa bei 2 cani/zi una dim si una seara cu sorbituri mici nu o data si poti sa ii dai si sotului tau 2 cani/zi daca vrei
Maria
In asteptarea lui

maryb spune:
diaconmaria, sunt bine....ce sa zic, imi curge ca naiba...cam mult. In rest nu am nimic, astept cu nerabdare perioada fertila.
Tu ai baut vreodata ceai de naprasnic ?
monica_dicut spune:
fetitza careia ii dau beberon e finutza mea.
http://tt.lilypie.com/FF3gp3.png
http://monicabombonica.hi5.com - neshte pozne cu mine de ici de colo adunate
maryb spune:
am inteles ca trebuie cu apa plata, dar rece ???

si 
cum esti azi?