Viata in Germania (47)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

si eu am o adresa unde puteti traduce ieftin certificate!

pe mine m-a costat 20 de euro per certificat(tradus+legalizat)

daca va intereseaza am s-o scriu!

pup

ps: cklaudia21 nu te-a intrebat nimic de politica? am auzit(de la cine a depus actele) ca "beamterul" intreaba el asa(cica asa e pus!) despre politica(gen:cine e presedinte,ce culoare are steagul bavarez,cine e minitrul de interne sau externe,etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salutare fetelor,

am si eu o intrebare.Am gasit o alta dr (ginecolog)care mi-a facut niste investigatii si pt.ca eu am fost operata in ianuarie (de ovare) m-a rugat sa ii aduc Operationsbericht (fisa de operatie). Faza e ca doctorita care m-a operat e si medicul meu ginecolog (initial)...si ma gandesc ca daca ii cer fisa o sa ma intrebe la ce imi trebuie, nu vreau sa stie ca merg la alt medic caci ma gandesc ca poate pune bot (ca si astia de aici au faze de astea).Ce ma sfatuiti sa fac? Sa cer fisa prin medicul de familie? ar merge? sau daca o cer pt.mine personal credeti ca mi-o da?ce parere aveti?

va pup pe toate si Wend placut!

Mergi la inceput

poti spune ca vrea medicul de familie sa aiba la dosar informatii despre operatie si ca ti-a mai cerut si de la alti dr.-i pe unde ai mai fost!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cklaudia21 spune:

quote:
Originally posted by livia

si eu am o adresa unde puteti traduce ieftin certificate!

pe mine m-a costat 20 de euro per certificat(tradus+legalizat)

daca va intereseaza am s-o scriu!

pup

ps: cklaudia21 nu te-a intrebat nimic de politica? am auzit(de la cine a depus actele) ca "beamterul" intreaba el asa(cica asa e pus!) despre politica(gen:cine e presedinte,ce culoare are steagul bavarez,cine e minitrul de interne sau externe,etc.)

livia

Pe mine nu m-au interbat absolut nimic despre politica ....inca, poate urmeaza inca. Eu la intrebarea unde am studiat lb germana am raspuns : selbsstudium, asta inseamna ca dupa ce primesc ceva raspuns , o sa primesc si on invitatie sa fac zertifikat deutsch, probabil asa o sa fie mi s-a spus acolo. Poate cand depun actul asta o sa vina si ceva despre politica. Nu stiu , nu a mai depus nimeni cererea asta care a avut si zert. deutsch, poate stie sa zica mai mult, eu deocamdata mai astept.........

http://community.webshots.com/user/cklaudia21

Mergi la inceput

-eu am primit de curand formularele si o foaie cu ce trebuie sa aduc.
-nu m-a intrebat nimeni nimic de politica( am zert.deutsch)dar pe cei care nu au avut i-a intrebat urmand ca la anul sa-i invite(cum ai zis) la un test de limba (ZD)

deeeci astept si eu sa vad daca mai are cineva ZD si daca a fost intrebat...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ptr. nemtoaicele din München:
Pe 19.01.08 vine la Mufathalle / München Fanfare Ciorcarlia. Am gasit bilete aici: http://www.konzertkarten.de/searchtop.asp?c=1&tour=Fanfare%20Ciocarlia&sort=vdate&zahl=0&gclid=CN-En-H4848CFQqIlAod-0umFA

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am fost si eu sa iau formularele si a trebuit sa semnez o gramada de fise care le avea beamterul pregatite.
Eu am facut DaF-ul,ca mi-a trebuit pentru studiu si e recunoscut si asta,deci m-am scos.
La mine a fost un formular din politica cu 20 de intrebari din care aveai voie sa gresesti max 5 cica.Unele sunt simple,altele logice dar au fost si unele pe care nu le-am inteles.Am gresit 3,deci a fost ok.
Urmeaza acums a completez antragul si sa mai adun ceva documente la dosar.
De certificatul de nastere nu am nevoie ci doar de familienbuch,ca cica e trecut acolo tot.Deci am scapat si de tradus si legalizat.
Apoi mai am nevoie de o adeverinta ca sotul si-a platit asigurarile,adica a fost angajat toata perioada cit am stat eu aici si eu am fost asigurata prin el.
Va trebui sa scriu un lebenslauf de mana,faza naspa e ca nu trebuie sa fie tabelar.
Daca are cineva un model de lebenslauf,mi-ar prinde tare bine!
Cam atat imi amintesc acum.Eu locuiesc in Bayern si cica dureaza cam 3-4 luni pina primesc raspunsul.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Va invit la o noua runda de discutii.
cap. 48

Mergi la inceput