* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 173) *
Raspunsuri - Pagina 16
dyannna spune:
Anaxena spor la munca...las' ca-i bine cand sunt clienti
http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
anaxena spune:
monica sigur e doar I poate esi a2a zi nu o vezi bine
acum plec la salon,vb de acolo
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
monica_dicut spune:
Asa si ca am am ramas datoare cu date despre mine hai sa va iau asa de dimineata. VAd ca forumu merge prost rau.
DEci
Numele:Monica si anca
Varsta 26
Casatorita din 8 iulie 2006 cu iulian (inginer 
nu recomand la nimeni, multe delegatzii venit tarziu noaptea etc etc)
SArcini nu am avut pana acum. Am renuntat la AC din decembrie si n-am ramas pana acum. Adevarul este ca nu prea am tinut cont de zile samd. Acum din iunie am inceput sa tin cont. Problema este ca imi vine CM-ul aiurea de cand am renuntat la ele (de unde pana atunciimi venea ceas) si nu prea imi pot calcula foarte bine.
De profesie sunt "filoloaga" am terminat limbi straine dar lucrez ca si cons vanzari.
Nu stiu ce info sa va mai dau aku dar daca aveti intrebari just ask.
Pupici 
ginamaria spune:
'neata,nu stiu cum am dormit in dimineata asta atat de mult.Nu am mai dormit atat de un an........
MONICA DICUT stai linistita nu ai mai vazut si ciclu peste sarcina?nu te debusola si pana nu vezi "rosu pe alb"nici sa nu te gandesti la altceva..........
DYANNA nu conteaza cantitatea ci calitatea........o singura data pe fuga si scurt si poate fi mai cu succes decat de 10 ori lungi dar gandite........stii ce zic?
FETELE TREBUIE SA SPERAM,SA FIM OPTIMISTE,eu sunt in ziua 13,de luni incep monitorizarile si actionam cu inca o IA si sunt sigura ca de data asta va reusi............
monica_dicut spune:
Ciclu meu neregulat
a fost minim 26 si maxim 32 pana acum. Am facut o medie la ultimile 9 luni si da un 28,8 ![]()
Anaxena, m-am uitat si cu lupa la test si tot o singura I este.
Acuma ma gandesc si ca n-or fi trecut 14 zile de la ultima prestare (care de altfel nu prea corespunde cu ovulatia oricum as calcula)
am avut prestari pe 15-16 si pe 21, 23 si 24 ca deh sotzu inginer vine obosit si adoarme instantaneu.
dyannna spune:
Fetele eu va las...plec putin in oras cu surioara mea...O sa cumpar si un test
http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
ginamaria spune:
dar oare mie de ce nu imi apar colorate mesajele?nu ca ar fi o problema grava
dar asa sunt curioasa
monica_dicut spune:
ginamaria, problema este ca nici uratzii nu vin da nici testu nu e pozitiv.
Trebe ori sa mai fac unu peste cateva zile dc nu vin fie sa ma duc la dr . Mai astept pana luni.