* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 173) *
Raspunsuri - Pagina 15
analisa spune:
mama,cat ati scris!!! cine tine pasul cu voi?nici macar eu care stau in pat...
neatza si sa aveti un week-end frumos!
dyannna spune:
Mary ,stiu,am auzit de anaxena spaima testelor
...Ce sa-ti zic de simptome?...sanii sunt in continuare mariti si ma dor de nu prea pot sa dorm pe burta,spatele nu ma doare si colac peste pupaza azi dimineata pe la 7 m-am trezit din somn cu o greata de zile mari(eu am pus pe seama ca am mancat aseara ceva mix de fructe uscate de la nutline,fistic,migdale,stafide,etcMi se pare totusi ciudat sa apara simptome asa devreme,ma refer la greata
As fi facut test dar parea aproape imposibil sa fiu insarcinata...eu de o luna umblu numai prin spitale cu soacra-mea care a fost in stare critica ...deci nu prea am prestat luna asta ca si eu si sotul am fost destul de amarati ptr ca la un moment dat doctorii aveau suspiciuni de cancer pulmonar![]()
Deci imi aduc aminte doar o data parca prin ziua 11-12 , numai stiu sigur...zau ar fi prea de tot...s-ar infirma toate teoriile cu stress-ul
http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
dyannna spune:
Sa stiti ca anaxena are mare dreptate ea cu testele...decat sa stau ca proasta sa ma intreb vine,nu vine si sa ma uit mereu in chiloti
mai bine faceam un test si elucidam problema...ana vin-o si ia-ma de urechi
Dar zau ca mi se pare putin probabil...http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
anaxena spune:
quote:
Originally posted by crengu75quote:
Originally posted by anaxena
sunt terminata..am avut o clienta careia i-am facut si limfo drenaj si impachetare si vacuum,sunt transiprata pana la chilotei...si obosita de nu mai pot..nici nu-mi mai simt mainile de cate spalturi am facut azi si de cat m-am muncit la clienta asta
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Off topic
Mai anaxena, lamireste-ma si pe mine : esti patroana sau esti angajata? faci cosmetica sau coafura? ca sa mor eu de mai inteleg ceva.
salutare ... citeam din urma......
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
patroana o sa fiu de la 50 de angajati in colo
deci sunt shefa sau cum imi zic fetele shefutza si ocup urmatoarele posturi:
-asociat unic
-administrator
-fata de la receptie
-ucenica la scafa
-uscatoreasa de par
-vopsitoare de par
-intinzatoare de par
-fata de la modelare corporala
-psiholog al salonului
si uneori fata care face cafeaua
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
anaxena spune:
quote:
Originally posted by dyannna
Sa stiti ca anaxena are mare dreptate ea cu testele...decat sa stau ca proasta sa ma intreb vine,nu vine si sa ma uit mereu in chilotimai bine faceam un test si elucidam problema...ana vin-o si ia-ma de urechi
Dar zau ca mi se pare putin probabil...
http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
treci la testare ca nu shtiu ce fac cu tine!!!
atatea simptome!!!
hai tu cu II..sa ne incurajezi si pe noi
proiectul bebe pink
anaxena spune:
tre sa plec la salonnn
imi e cam lene si am intarziat un pic..dar n-am ce sa fac tre sa ma duc..azi e o aglomeratie!!!ca e sambata!
proiectul bebe pink
dyannna spune:
quote:Subscriu anaxenaSi eu ocup tot cam aceleasi functii ca tine numa ca pe alt cod de activitati
Originally posted by anaxenaquote:
Originally posted by crengu75
[quote]Originally posted by anaxena
sunt terminata..am avut o clienta careia i-am facut si limfo drenaj si impachetare si vacuum,sunt transiprata pana la chilotei...si obosita de nu mai pot..nici nu-mi mai simt mainile de cate spalturi am facut azi si de cat m-am muncit la clienta astaOff topic
Mai anaxena, lamireste-ma si pe mine : esti patroana sau esti angajata? faci cosmetica sau coafura? ca sa mor eu de mai inteleg ceva.salutare ... citeam din urma......Pozici
Crengu, mami lui Cristian
patroana o sa fiu de la 50 de angajati in colo
deci sunt shefa sau cum imi zic fetele shefutza si ocup urmatoarele posturi:
-asociat unic
-administrator
-fata de la receptie
-ucenica la scafa
-uscatoreasa de par
-vopsitoare de par
-intinzatoare de par
-fata de la modelare corporala
-psiholog al salonului
si uneori fata care face cafeauaAna-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
Eu sunt:
-fata care aduce marfa
-fata care aranjeaza marfa
-uneori fata care vinde marfa
-fata care face actele contabile
etc...am muuuuulte atributiuni
monica_dicut spune:
Neatza fetele. M-am trezit cu noaptea-n cap ca n-am putut dormi. Si primi lucru mi-am facut testu...
Azi e ziua 34 si uratzii n-au venit
Dar... SURPRIZA!!!
Doar o liniutza...

daca nu vin pana luni imi fac o programare la medic.