* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 173) *
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
ma da frumoasa esti anaxena.
am intrat din greseala pe linku cu diferenta intre poza si fotografie.
POate imi sppuneti si mie cum sta treaba cu bebe pink
mary_81 spune:
fetele
Da voi ati scris in dupa masa asta nu gluma
Bun venit vechilor aspirante 
Bun venit noilor aspirante, sedere cat mai scurta
anaxena
, ce s-ar face forumul asta fara tine, azi ai intretinut atmosfera aici, mai facut sa
de multe ori azi.
moni mama mesajele tale intra mai greu, sa stii ca fetele sunt foarte deschise cu toata lumea 
voicu_bebi spune:
helouuu fetele...hop ca aparusi si eu...pt cine mai intreaba asa de mine...![]()
...sotul doarme saracutul ...maine e la servici are si el o gramada de treaba...plus ca e ceva mai bolnavior...suntem pe medicamente...![]()
anaxena
...mare figura mai esti...am citit ce a patit prietena ta cu durexul...wow.......dar e bine ca au crezut-o pana la urma...si cand zici ca pleci in barcelona? sa te distrezi si pt noi...si sa te gandesti la fetele de aici..
monica
bine ai venit ..sedere cat mai scurta...si sa auzim de bebici la tine si nu mai fi suparici...
gaby76
bine ai venit si tu si sedere cat mai scurta si hop la odisee...
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

monica_dicut spune:
sorry, n-am stiut treaba cu cele 12 mesaje. Vad ca dupa vreo juam de ora 45 de min mi-au intrat si mie mesajele. Sunt la 7, mai am cinci. Sper ca ma mai suportati cu inca 5 mesaje aiuristice (nu toate, in unele zic eu ca am scris si cu folos) ca sa-mi intre si mie mai repede dupa aia. ca daca stau as oricum le scriu degeaba ca nu le vede nimeni
si tastatura ma enerveaza in continuare 

monica_dicut spune:
Va multumesc tuturor. 
sper sa stam cu toatele cat mai putin pe aici si sa ne intalnim la 
bujo spune:
Monica mai baga vreo 2 mesaje asa la plezneala si dup-aia zi-ne si noua ceva detalii: cati ani ai, de cand esti maritata, de cat timp incercati, daca ai pierdut vreo sarcina, ai vreun copil pana acum. O gramada vrem sa stim![]()
Gaby e valabil si pt tine. Scrie repede sa intri apoi pe automat
. Ti-am raspuns la o pagina anterioara da nush daca ai vazut.
Fetelor ter sa scrieti mult sa tineti pasul cu noi.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
monica_dicut spune:
hai ca usor usor ajung la 12. dupa care va povestesc. acum nu mai am rabdare. abia astept sa pot vb cu voi. ca asa ma enerveaza ca intra greu mesajele ca nici nu va pot explica 
acuma vad ca majoritatea ati plecat la cuculu. abia astept ziua de maine sa mai stam de vorba. daca vreuna din voi nu are soomnic eu mai stau pacilea. poate poate
voicu_bebi spune:
monica si io is p'acilishea...asa ca sunt ochi si urechi...hai ca te asteptam sa ne zici despre tine...suntem curioase...![]()
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

crengu75 spune:
quote:
Originally posted by anaxena
sunt terminata..am avut o clienta careia i-am facut si limfo drenaj si impachetare si vacuum,sunt transiprata pana la chilotei...si obosita de nu mai pot..nici nu-mi mai simt mainile de cate spalturi am facut azi si de cat m-am muncit la clienta asta
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Off topic
Mai anaxena, lamireste-ma si pe mine : esti patroana sau esti angajata? faci cosmetica sau coafura? ca sa mor eu de mai inteleg ceva.
salutare ... citeam din urma......
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
ginamaria spune:
MONICA DICUT stai linistita iubita eu am intrebat 3 zile incolo si incoace cum naiba sa fac sa imi apara si mie mesajele,am trimis si de doua ori acelasi mesaj ca credeam ca nu apas bine pe buton.........deci nu esti singura........Te pup si sedere scurta