* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 173) *
Raspunsuri - Pagina 12
bujo spune:
Eu crek scrie acuma si e mesaju in asteptare
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
anaxena spune:
sa speram ca asha e...nu vreau sa-si fi facut o impresie greshita
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
monica_dicut spune:
fir-ar sa fie ca greau mai merge. pai in ritmu asta scriu 12 mesaje in 100 de ani 

nu m-am suparat si bag la greu
mi-a placut tare mult ideea acestui site si povestile pe care le-am citit. ultimu mesaj mi-a aparut pana la urma pe pag 11
tastatura imi face figuri...
anaxena spune:
sa fac test?sa nu fac test?
cine se pricepe mai bine cu temp bazala?
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
gaby76 spune:
Ma chinui de ceva timp sa vorbesc cu voi dar n-am stiut ca dupa 10 mesaje sunt on line imediat
anaxena spune:
CE FACE plictiseala din femeie aspiranta!!!offff!!!
proiectul bebe pink
dyannna spune:
Fetelor mie tot nu mi-a venit,am adormit astazi vb cu voi si parca si acum m-as culca daca nu si-ar fi anuntat sora-mea vizita ...ma cam doare si capul dar asta ar putea fi si de la faptul ca nu prea am baut azi cafeluta.http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
anaxena spune:
quote:
Originally posted by dyannna
Fetelor mie tot nu mi-a venit,am adormit astazi vb cu voi si parca si acum m-as culca daca nu si-ar fi anuntat sora-mea vizita ...ma cam doare si capul dar asta ar putea fi si de la faptul ca nu prea am baut azi cafeluta.
http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
test!
proiectul bebe pink
anaxena spune:
eu ma bag in pat ca e prea linishte si ma deprima
proiectul bebe pink