MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna! cristina imi pare rau pt.Giulia ....as vrea sa te pot ajuta dar nu stiu ...

in schimb pot da o cafeluta virtuala...

mamii sper sa ne vizitezi cat mai repede...un +ale

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

la cafea prezenta!aseara am facut o jumatate de noapte aalba. iar astazi facem 3 luniteee
cristina pt iritatii e bun bepanthene nush dac a e si aici!STIU cae bepanthene plus da n ush daca e bun! schimba marca de pampersi sau schimb.o mai des

picca my bad am inteles gleshit

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

mamii bephatene exista am cumparat si eu,a costat in jur de 10 euro in farmacie si zilele aste am dat-o cu ea insa nu pare vreo schimbare in bine,pielea a facut o cojita si saraca plange de usturime..nu stiu ce sa-i fac De schimbat o schimb odata la 3 ore,si de fiecare data o spal cu apa calduta si detergent neutru.dar..

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

buna dimineata
La cat mai multe luni Alex, sa cresti mare si voinic!
Cristina la cremele cu zinc nu am observat mari diferente in functie de marca, eu folosesc Babysteril. Pt tratarea iritatiei dr mi-a dat Elocon, dar n stiu daca e indicata pt bb asa mic, intreaba pediatrul. Funduletul cat mai mult la aer. Ce scutece folosesti?

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mamii vezi sa nu te frgi...sau s-a racit deja cafeaua...?

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

cristina eu ca crema de fund folosesc penaten la cutie e foarte buna!Cand s.a itirat ale putin alternam odata crema penaten odata bepanthene!Si mai ales dupa baita de seara.Biata de ea:( off lasa ca trece si asta
si apropo mai bine zilele astea schimbo dupa fiecare pipi...ca acolo tine cald ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

intr-u si eu mai pe fuga ...nu prea am chef de nimic...a fost si luna plina si minunea nu s-a intamplat.

Cristina fetitele sant mai predispuse la iritatii...ti-au explicat bine mamicile, daca nu tine suna si doctorita.

Picca ceva program cultural asta seara??

Ali38si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Mamii la cat mai mult...pai sarbatoriti si voi...inca n-ai plecat in Ro??

Ali38si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

nu k am programare la consulat p 25 mai tre sa ma supotati putin

Mergi la inceput

Neata!

Cafea n-am facut ca mie lene...am expediat trupa la padure dupa castane...juniorul avea chef de drumetie si atunci le-am facut program de duca, ca dupa pranz are hasbantul meci de urmarit...mama cu cosul ptr ciuperci si ei cu pungute ptr castane...importanta e plimbarica.
Eu am bagat repejor o curatenie, m-am pus pe facut ragu ptr lasagne, aprind focul si arunc si ceva carne...ca mie o frica ca vin ca lupiiiii de la padure.

Mamii pai mai ai de asteptat atunci...ai prenotat biletul sau pleci cu masina??

Ali38si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput