* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 171 ) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

maria, analisa, va multumesc pentru cafeluta...mmmm....ce buna e.

si eu sunt de parere analisa ca trebuie sa schimbi doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

cam mic orasul..si cum am fost al urgente..ma stiu o gramada de medici..si toti stiu ca ala se ocupa de mine..nu ca l-as fi ales eu..el era de garda cand am ajuns la urgenta..mi s-a parut destul de ok fata de altii...acum..nu mai stiu nici eu..iti dai seama ca nu fac nimic atata vreme cat copilul e ok si evolueaza bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Fetelor am o stare usoara de greata! Oare sa fie bb??? Desi ma cam indoiesc...Cred ca singurele IIpe care le-am vazut si le voi vedea luna aceasta sunt cele de la testele de ovulatie ! Nu stiu de ce dar am eu asa un feeling ca nu e bb

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

nu mai fi si tu asa pesimista..numai eu am voie :P

Mergi la inceput

Daca ati sti ce pap...Va apuca rasul nu alta: gutuie felii cu branza topitaClar!!!M-am dus pe copca!!!Chemati repede un sa ma consulte

Anaxena, unde esti???? S-a dat drumul la simptomele de la gravideala la cappp!!!!!!!!!!

Apropos de gravideala la cap...Ardeee pe unde-mi umbli????Ne pregatesti o surprizaaaa???

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

si eu am inceput sa am feelinguri de genul ca la mine nu se va prinde bebe...dar nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

AAA si am gura plina de saliva...asta nu ca ar fi un simptom de gravi ca eu o am asa mereu la cat salivez dupa diverse lucruri

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

mai sigur e bebe..la asa pofte...
mie stiti de ce mi-a fost pofta in spital ? de paine cu margarina ca dadeau astia dimineata si am vazut p-acolo..iechs...

Mergi la inceput

Mie una mi-e si frica sa sper..Daca si de data aceasta ajung la chiuretaj?? Sincer mi-e frica

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by analisa

mai sigur e bebe..la asa pofte...
mie stiti de ce mi-a fost pofta in spital ? de paine cu margarina ca dadeau astia dimineata si am vazut p-acolo..iechs...

Si ai papat de acoloo???

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput