* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 171 ) *
Raspunsuri - Pagina 13
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by analisa
buna dimineata..am o curiozitate..cat am stat in spital am auzit zeci de variante..cine-mi poate zice concret..se face sau nu anestezie la chiuretaj?pt ca au fost pers care mi-au zis ca n-au simtit..si altele care.....
Salve Analisa

Mie dr mi-a facut anestezie, si nu cred ca are cum sa nu iti faca.
Maria
In asteptarea lui

analisa spune:
iubita..am auzit persoane care au simtit tot..si mi-au facut si o descriere de m a apucat groaza....si nu inteleg..:(..atat vreme cat exista asa ceva de ce nu fac?..
stiu persoane care au facut la cabinet particular..deci platit..alea-alea...si au venit speriate..
multumesc pt raspuns..sper sa nu fie niciodata cazul...
diaconmaria spune:
quote:
iubita..am auzit persoane care au simtit tot..si mi-au facut si o descriere de m a apucat groaza....si nu inteleg..:(..atat vreme cat exista asa ceva de ce nu fac?..
stiu persoane care au facut la cabinet particular..deci platit..alea-alea...si au venit speriate..
multumesc pt raspuns..sper sa nu fie niciodata cazul...
Mie mi-a facut anestezie generala si de asta nu am stiut nimic...m-am trezit in salon(am facut la o clinica particulara), poate ele au facut anestezie locala si nu s-a prins anestezia ca altfel nu imi explic de ce ar fi indurat un asemenea chin
Maria
In asteptarea lui

analisa spune:
asta nu inteleg nici eu..de vreme ce se poate fara durere...ce-i cu medicii astia??????
diaconmaria spune:
Eu am avut bafta de un med f bun si grijuliu. Cred ca si med conteaza!
Analisa dar esti intr-o asemenea situatie?
Maria
In asteptarea lui 
maryb spune:
hello hello !!!
vreau si eu o cafeluta ca pana ajung eu la birou mai am ceva, adica vreo jumate de ora.
Va pupacesc dulce pe toate si astept liniutele duble sa apara. Vorbim cand ajung la birou.
analisa spune:
nuu..Doamne fereste..sper ca nu...dar m-am interesat si eu pt orice eventualitate..
Doctorul mi-a batut asa niste apropouri subtile(ca daca era direct ii dadeam cu ceva in cap),de genul "tii mult la sarcina asta?"..de-mi venea sa-i zic ca nu-s in epoca de piatra si fac copilul asta la intamplare..."ca na..daca esti hotarata sa o pastrezi,e posibil sa fii nevoita sa staii in pat pana la 5 luni"..eram asa nervoasa ca i-am zis ca stau si pana la 9 luni
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by maryb
hello hello !!!
vreau si eu o cafeluta ca pana ajung eu la birou mai am ceva, adica vreo jumate de ora.
Va pupacesc dulce pe toate si astept liniutele duble sa apara. Vorbim cand ajung la birou.
Se poate Maryb...Uite cafeluta aburinda pt tine
Si serv usor azi
Maria
In asteptarea lui

analisa spune:
maryb ,cafea am eu in bucatarie..dar nu ma dau jos din pat..tu in schim poti sa te servesti..
diaconmaria spune:
quote:
nuu..Doamne fereste..sper ca nu...dar m-am interesat si eu pt orice eventualitate..
Doctorul mi-a batut asa niste apropouri subtile(ca daca era direct ii dadeam cu ceva in cap),de genul "tii mult la sarcina asta?"..de-mi venea sa-i zic ca nu-s in epoca de piatra si fac copilul asta la intamplare..."ca na..daca esti hotarata sa o pastrezi,e posibil sa fii nevoita sa staii in pat pana la 5 luni"..eram asa nervoasa ca i-am zis ca stau si pana la 9 luni
Analisa sfatul meu: schimba med si schimba-l repede!!!
Alt idiot in sistem!!!! Ce
!!!!!Maria
In asteptarea lui