Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-draga mea iti multumesc pentru mesaje...asa este din pacate luna aceasta este cea mai grea pentru mine iar voi cele care ati trecut prin asa ceva stiti ce inseamna pentru mine,e groaznic...
Ninia81-asa este am intrat aici ca sa ne alinam suferinta si am sa repet din nou,ieri nu am spus ca sa vorbim numai despre durere dar observam ca ,cateva pagini numai despre analize se vorbea si unele fete se simteau pe dinafara cred(cele care nu aveau de facut analize),asta am vrut sa spun ieri.Normal ca vom ramane in continuare unite cele care intelegem aceasta durere pe care nu o meritam nici una dintre noi!
Danangie-eu nu m-am descarcat pe tine ieri,imi pare rau daca ai interpretat asa.Eu stiu ca esti o fata buna,daca te-a suparat mesajul meu de ieri imi cer si eu aici scuze.Sper ca problemele tale cu progesteronul sa se rezolve si sa nu fie o piedica in a ramane gravida cat mai repede!
Bluueyes-saracutul sotiorul tau...sper ca acum se simte mai bine!Sa stii ca sunt si eu de aceeasi parere...uite eu dupa pierderea primei sarcini mi-am revenit mai repede dar dupa pierderea fetitei uite ca nu pot nici acum dupa un an sa imi revin...tu intelegi atat de bine pt ca si fetita ta era aproape de aceeasi varsta cu a mea...atunci cand esti atat de aproape de a o tine in brate sa se intampale asa ceva este in primul rand socant si de neinteles!
Carminabulina-esti o dulce,dar cum sa ma cert cu tine daca nu mi-ai facut nimik?
Miha74-va accept asa si cu analize,figura esti!Asa fetita mare ai?Sa iti traiasca sa fie sanatoasa si cuminte!
Oana-oana26-asa este durerea pierderii copilasilor nostrii ne-a adunat aici....da...durerea aceasta imensa nu poate fii masurata!
Andreea16-ce repede trece timpul,mai ai putin si ajungi la jumatate.sarcina usoara in continuare!
Cristy74-cum mai esti?
Remaliss-te imbratisez cu drag. si iti tin pumnii stransi tare pentru 15 octombrie!
Mcrissa-te astept cu vestea cea mare!
C.myry-mersi ca te.ai gandit la mine...si eu imi doresc sa trec odata peste aceasta perioada grea!tu cum te mai simti?
Cristina-ana-ce face baietelul scump?
Consi-s-nu sunt prea bine pentru ca este o luna foarte grea pentru mine...
Teo2rina-asa este prietenii adevarati sunt impreuna si la bine si la greu dar vezi tu putini mai exista astfel de oameni in ziua de azi,multi profita si atunci cand iti este cel mai greu si esti cel mai labil,te lovesc fara motiv si jignesc fara mila,multi sunt prefacuti si apoi isi arata adevarata fata...(NU E VORBA DELOC DE CINEVA IMPLICAT IN DISCUTIA NOASTRA DE IERI DE PE FORUM SA STITI)...Iti multumesc ca ai vorbit cu preotul despre mine,esti o fata cu suflet mare.Ai grija de tine si bebika!
Monysorescu-multumesc pentru urari.ai grija de tine si calatorie frumoasa!
Alinuscka-nu te te teme pentru mine draga mea,cumva voi trece eu....si ma voi ridica intr.o zi stiu asta!
Almiona-imi pare foarte rau sa aud prin ce ai trecut.iti doresc multa putere sa reusesti sa incerci din nou,sa mergi mai departe.Suntem alaturi de tine!Stiu cat e de greu si cat e de dureros,aceasta durere o poate intelege numai cineva care a trecut prin asa ceva!
Fete dragi imi pare rau pentru neintelegerile de ieri.Doar stiti ca imi sunteti dragi!
Danagie-iti trimit o imbratisare calda!
Cristina26,Catty,Alyx,Chantal,Mav,Idaira,Irda,Kossir.jojo-miha,Lauraioana,Irenecam,irinabobe.Ale,Liana30,Baby-r7,Alina1980-va pup dulce si ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor,
De mult n-am mai scris, dar am citit destul de des.
Eu sunt bine acum, atat cat poate fi cineva dupa o asemenea pierdere. Dar eu sunt o fire optimista si desi cad foarte des, ma ridic repede si imi spun ca maine va fi mai bine. Cu toate astea, nimic nu se compara cu pierderea suferita de data asta. In sfarsit, joi sau vineri merg la doctor, inca nu sunt sigura cand ma poate primi.
Vorbeati de diferite analize, este chiar potrivit sa vorbim de asa ceva, intrebam, invatam din experientele altora. Dupa primul control, o sa va cer si eu ceva sfaturi, idei, cred ca acum este inca devreme, dar la momentul potrivit o voi face cu siguranta.
Sarbatoritelor va doresc "LA MULTI ANI" fericiti, sa,natate multa si bebei sanatosi in brate calde.
Sper sa fiu mai activa, va voi raspunde la fiecare de acum, deja va cunosc pe mare parte dintre voi, v-am spus ca va citesc destul de constant. Pana atunci va multumesc inca o data pentru cuvintele de incurajare, ati fost ca mierea pentru sufletul meu .
Sa aveti o zi si o saptamana linistita.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Michelle

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle sa inteleg ca esti suparata pe mine?Avand in vedere ca ai pomenit pe majoritatea si pe mine nu?

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Va multumec mult fetelor pt incurajari. Deja ma simt mai bine ca citesc ce scrieti. Am o gramada de treaba dar nu imi vine sa ma despart de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kossir succes la dr!

Almiona analizele acelea gen toxoplasmoza,citomegalovirus,rubeola etc le-ai facut?Ar trebui sa le faci pe acestea,apoi unele hormonale si cele pt cariotip daca medicul ti-a recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle, ce bine ca esti din nou cu noi si ca ti-a trecut supararea! Sa nu ne mai dai emotii niciodata ca ne-ai putea parasi, da?

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Michelle sa inteleg ca esti suparata pe mine?Avand in vedere ca ai pomenit pe majoritatea si pe mine nu?

Musettepinknu stiu cum de te-am omis,mii de scuze.Nu in nici un caz nu sunt suparata pe tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

almiona, tin pumnii sa poti depasi usor acest moment.
Eu nu am facut decat textul TORCI (toxoplasmoza, robeola, CMV, HIV). Am intels ca se mai fac niste analize la Fundeni (pt lupus, tromboflebita), dar eu nu le-am facut. Se pare ca daca esti la prima pierdere de sarcina, nu ti se recomanda analize prea amanuntite. In cazul tau, cred ca ar tb sa facti niste investigatii.
Tu ai facut vreo analiza in timpul sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Mussete, am facut analizele astea doar anul trecut la prima sarcina. La urmatoarele nu am ami facut pt ca nu am ami apucat. Si nu am mai facut nici dupa chiuretej. Dar sapt viitoare vreau sa ma duc la doctor si sa-i cer sa-mi dea tot ce se poate. Pb e ca eu am abonament la Medicover si medicii de aici parca dau din buzunar trimitere pt analize. Nu stiu ce se fofileaza atat. Daca nu primesc de la ei trimitere, nu pot sa fac analizele gratuit. Nu le-am facut inca pe cele genetice ci doar pe cele 4, clasicele pe care le-ai enumerat si tu...

Mergi la inceput