Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

myry, acum nu mai poti sti ce e bun si ce nu. sigur ca o shaorma pare foarte foarte delicioasa si hranitoare dar sigur e prea grea pentru saracul stomac care trebuie sa ii dea de mancare si lui bebe. cred ca daca te bazezi pe miros iti zice stomacul singur ce suporta si ce nu. of, frumos oricum! cred ca am sa ma bucur de fiecare data cand am sa dau la boboci numa sa raman insarcinata! la sarcina trecuta nu am avut nici o urma de greatza asa ca si s-a terminat prost asa ca sper data viitoare sa am din plin!

miha74, e super-important sa gasesti un medic normal la cap care sa fie optimist si pozitiv si sa trateze lucrurile cu relaxare. o injectie mica si gata! asa trebuie sa gandim, sa avem incredere ca va fi totul bine. oricum, nu-l lasa asa cu una cu doua. investigheaza-l si vezi ce mai afli de el. sa fii sigura sigura ca e un doctor de incredere si competent.

blueeyes ce mai faaaci ? pe la tine cum sta treaba cu ciclul si asa mai departe. as vrea sa aiba toata lumea tickere sa vaz si eu cu ochii mei care pe unde se afla spune-mi cum adica "placenta nu l-a mai hranit pe bebe" ? asta e explicatia pe care a dat-o medicul la pierderea sarcinii? ca mie nu mi-a zis nimica nimica... era o problema cu endometrul sau cu ce?

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna fetelor!
In primul rand vreau sa le multumesc fetelor care imi tin pumnii sa nu mai vina uratii sau care au pregatit bata ptr asta.
Michelle daca stiam ca ne mai citesti din cand in cand te mai intrebam de sanatate insa eu am crezut ca daca iei o pauza o iei si de la scris si de la citit. Sper ca esti bine si iti doresc din toata inima sa treci cat mai usor peste luna asta. Avand in vedere ca pe 11 e ziua ta si ca eu de maine si pana vineri sunt intr-o delegatie si nu pot intra vreau sa iti spun de acum LA MULTI ANI, multa sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele.
Carminabulina ti-am scris un PM legat de intrebarile pe care le-ai puis, desi am reactionat cu intarziere.
Va urez o zi cat mai buna posibil si va pup pe toate.

to be or not to be?

Mergi la inceput

L5845, mai astept si eu cu interes sa aflu ce faci la endocrinolog. mi s-a recomandat si mie sa merg la o doctora foarte buna pe asa ceva sa fac niste teste... si apoi ginecologul mi-a repetat ca si daca depistezi niste valori mai mari sau mai mici intr-o anume zi la hormonii cu pricina, nu e semn ca a doua zi nu se schimba radical treaba si ca nu ajuta prea mult... nu stiu ce sa zic... daca chiar ei spun ca echilibrul hormonilor se poate schimba de la o zi la alta. dar pe de cealalta parte, poate depistezi ceva... asa ca astept cu interes rezultatele. te pupacesc

carminabulina, cu cat te gandesti mai mult cu aatat mai mult iti pierzi speranta... de unde concluzia ca gandul ala la care te tot gandesti nu e bun si trebe aruncat fugutza la cos! au fost foarte lungi saptamanile dupa pierderea sarcinii si la mine. plansete seara, nimeni nu putea intelege, depresii ca la carte... cred totusi ca ceea ce m-a ridicat a fost ca nu am mai bagat in seama gandurile de felul celor care ma faceau sa ma astept la ce se putea mai rau pentru viitor si am bagat mai mult in seama gandurile care spuneau ca o sa fie bine si ca am sa am si eu un copil candva asa cum are toata lumea, chiar daca trebuie sa astept ceva mai mult decat altii... uite myry ce rapid a trecut la Odisee dupa pierderea sarcinii! Deci se poate sa fie si foarte bine. Dar si noi tre sa fim pregatite sa primim acest bine.

danangie Sper si eu sa iti vina ciclul in 3 zile... nu ma pricep dar daca ai avea intr-adevar progesteronul foarte mic ciclul ar intarzia si el nitel... de ce zic asta... ma gandesc ca in functie de progesteron se dezvolta endometrul si in functie de dezvoltarea endometrului vine ciclul... are sens? poate doar nu ai apucat sa prestezi la timp... si dupa rezultatele pe care le-ai avut ce urmeaza sa faci? doctorul stie el de ce da sau nu da sa iei progesteron. Sper! tin pumnii sa vina repede si sa ai ragaz pentru prestat ca la carte.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle, ma bucur ca esti din nou alaturi de noi! Sper sa nu mai existe niciodata neintelegeri intre noi!
Cred ca suntem toate satule de cate lucruri urate se intampla in jurul nostru, in afara momentelor cand suntem impreuna aici, in aceasta lume virtuala...macar aici sa ne fie cald si bine sufleteste!
Musette, poate o sa reusesc sa pun poze, desi eu sunt cam atehnica, si o sa o vezi pe Ana...care este o minune!
Alinush, !
In privinta ovulatiei, eu zic ca nu trebuie sa ne facem o obsesie din a presta, doar atunci, sau ma rog, sa traim cu gandul ca neaparat trebuie sa faci dragoste cand esti la ovulatie. Exact cum spune si Musette, uneori esti atat de obosit incat nu mai ai timp de asta...si sa o faci doar pt ca trebuie sa nimeresti perioada fertila, eu sincer nu as vrea...Bebe vine cand nu te astepti...cred ca majoritatea dintre noi au ramas insarcinate fara sa se astepte la asta...
Va pup pe toate!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

almiona sper sa gasesti timpul si locul sa te descarci si sa povestesti ce anume ti s-a intamplat de ai ajuns la o a treia asemenea pierdere. mai sunt pe aici si alte fete care au avut asa pierderi grele si care te-ar putea ajuta cu un sfat, cu o idee sau doar cu o vorba buna de care are oricine nevoie in momente grele.

Michelle, Imi pare rau ca esti asa suparata. Intr-un fel ai dreptate, poate ca eu si alte fete nu ne-am mai "interesat" de tine. Chiar mi s-a parut ciudat ca nu ai mai scris nimic. Eu nu stiam ca ai decis sa nu mai scrii o vreme. Ca nu apuc uneori sa citesc tot ce se scrie. De fapt am foarte foarte putin timp la dispozitie pentru petrecut pe forum si nu am ce face in privinta asta. Eu m-am gandit mereu la tine si ma tem si acum tare pentru tine. In fata lucrurilor pe care le simti tu eu simt doar teama pentru tine, marturisesc. Nu stiu cum as putea sa te ajut si cred ca si fetele simt ca orice ti-ar spune tu esti mereu foarte trista. Sunt eu descumpanita in fata durerii tale. STIU ca este prin preajma ziua aia foarte grea pentru tine si nu pot decat sa sper ca "tii cont" si de incurajarile noastre un pic si ca ai sa iesi cu capul sus. Ca ai sa reusesti si ca o sa fie bine. Ca o sa vina o vreme cand o sa ne bucuram impreuna ca suntem si ca asteptam . Sper ca ma intelegi.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dimineata la toata lumea !
Ninia nu sunt in butoi, nu le am eu cu astea, eu merg pe principiul ca nu am ce sa caut acolo, trebuie sa merg mai departe, ca trec toate si vin altele, iar daca as fii in butoi, nu as avea cum sa ma ridic...deci, nu e nevoie de , stai linistita. Am fost mai tacuta, pentru ca am avut o zi foarte plina si in rest nimic.
Dana asa cum zicea si Flavia si nu doar ea, hai sa lasam toate relele sa treaca, sa nu ne mai lasam antrenate in discutii si polemici, care orice fac, numai bine nu.
ingeras26a tin pumnii sa fie bine la echo si sa te refaci cat mai repede, sa poti continua drumul spre implinirea visului.
almiona ce sa-ti spun...regret ca si tu a trebuit sa treci printr-o experienta nefericita cum e pierderea unui copilas, dar, trebuie sa fii puternica, sa nu-ti pierzi speranta ca intr-o zi, vei avea bucuria sa-ti tii minunea sanatoasa in brate.
Irda pai daca e asa, atunci spor maxim la si rezultat pe masura, cat mai curand.Aaa, ii zice sindrom antifosfolipidic .
Liana baftaaaaa multa sa ai si sa vii numai cu vesti super bune, tinem pumnii.
Flavia asa e, intr-o familie, mai ales una asa mare ca cea de aici, sunt sanse sa mai apara si discutii sterile, care nu totdeauna isi au rostul, dar important e cand totul se termina cu bine, nu? Sarmalele, le-am facut la rugamintea sotului si cum si el imi face toate ppoftele, merita din plin sa-i intorc placerea . Catelul nu cred ca o sa-l dea, ca s-a atasat pana la urma prea tare de el, dar cum e in casa, ma bucur ca acum face parte din familie.Tin pumnii si ma sa fie bine cu voi, sa se aseze lucurile asa cum va doriti. multi, mami de cocolici.
Teo multa bafta azi cu englezoii, sigur o sa te descurci foarte bine, sunt sigura de asta. Iar de vizita la gradi, mi-ar face o deosebita placere sa ajung si sa ne cunoastem.
alinushca spor la sa fie cu noroc luna asta. Eu inca nu am ajuns din pacate la endocrinolog, sotul meu are mult de lucru, sper cat mai curand sa fie putin mai liber, ca sa putem merge impreuna. Mai bine mai astept putin decat sa merg singura, ne implicam impreuna in toate, asa ca si pana acum..
musette multi si tie si acusica vezi ca vine perioada optima, sa n-o lasi sa treaca, da?
carmina sper sa nu te gasesc cumva pe langa butoi (care oricum e invizibil, ca i-am dat eu cu praf special), ca vin cu doamna ....lasa gandurile negre si negative, tu gandeste-te ca e important sa te bucuri de tot ceea ce ai bun in jurul tau si sa nu-ti pierzi increderea in tine si speranta ca vine si ziua cu soare pe strada ta. si ai grija de tine.
dana la mine valorile normale de pe analize, sunt cuprinse intre 19.1-76.2 nmol/L, de asta ziceam ca e cam mica valoarea de pe analizele tale. si sper sa fie bine.
blueeyes multa sanatate sotului tau, sa se refaca repede.
remaliss ma bucur ca ai reinceput sa scrii aici, sper ca acum e totul bine cu tine.

Va pe toate, va si aveti grija de voi, ca asta e cel mai important lucru.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Lau-Meli, a mea esti!
fara butoaie, fara melancolie, cu gandul ca asa a fost sa fie si cu speranta ca o sa fie bine!

Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ce fete vorbarete si vesele!!!!!!!!!!
va pup pe toate!!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Buna fetelor,
Va pup pe absolut toate si ma bucur mult ca incep sa va cunosc pe fiecare. Incerc sa-mi imaginez pe fiecare dintre voi. Va multumesc f mult tuturor fetelor pt vorbele bune, sa stiti ca ma ajuta enorm. Sunteti singurele cu care vb despre ce mi se intampla. Prefer sa nu ma vorbesc cu prietenele mele si familia, ca sa nu-i intristez si cred ca oricum nu ar intelege prin ce trec. Am nevoie sa vb cu persoane care au trecut prin acelasi lucru ca si mine.
Alinushca, pe scurt am sa-ti spun povestea mea. Prima oara am ramas acum 11 ani, insa im facut intrerupere pt ca nu era momentul. De atunci am mai ramas abea anul trecut in iulie, insa la 9 s si cateva zile mi s-a oprit din evolutie sarcina. A fost cumplit. In continuare am ramas anul asta prin aprilie dar intr-o noapte in 6s mi s-a declansat avort spontan. Si surpriza, am ramas din nou in august, insa am inceput sa sangerez pe 28 sept si atunci mi-am dat seama ca mi se intampla iar. Saptamana trecuta am facut un alt chiuretaj. Doctorul mi-a spus ca din decembrie pot incerca din nou. Si mi-a zis ca o sa fac niste analize de cariotip, insa ca nu pot spune mare lucru. Nici nu stiu daca sa mai incerc, pt ca nu mai vreau sa-mi dea viata peste cap inca o intamplare nefericita. Nici nu mai vreau sa-i spun sotului meu daca o fi sa mai raman, pt ca sufera f mult si nu se mai poate bucura atunci cand afla ca sunt insarcinata. Vreau macar pe el sa-l protejez de suferinta asta. E de ajuns ca sufar eu.
Acum ultima oara cand am ramas nici nu am spus la nimeni altcineva inafara de el.
In concluzie, are cineva idee ce analize ar trebui sa mai fac?
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Almiona, imi pare f. rau pt ce ti s-a intamplat! Aici, vei simti k poti trece mai usor peste durerea aceasta si vei invata sa iei din optimismul fetelor de aici!
Despre analize, eu nu stiu ce sa iti zic, pt ca eu nu am facut pana acum...dar sunte fete care le-au facut si te pot sfatui! Sanatate multa si sa fie bine!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput