Cafea cu aroma de femei *18*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

lali merci ... ma cam speriasem

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ceai de soc, alternat cu ceai de urzica, si miscare, multa miscare
nu trebuie neaparat sa fie abdomene sau cardio sau mai stiu eu ce...
de curand a fost o emisiune la tv despre un grup de super grasani care au slabit mergand, mancand echilibrat, si carnita, si legume. Au mers 500 de mile intr-o luna parca, dar au ajuns injumatatiti ca greutate la destinatie. Mersul face minuni!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

aida, betivaneala canadeza (subiect de altfel) e adunarea mamicilor de pe DC, din Quebec si din Ontario, si e acum de Thanksgiving-ul canadian (care e diferit ca data de cel american, mai mult o zi a recoltei, si cum sezonul in canada se termina mai repede de cat cel din state...)

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

maru da mai multe detalii. Cat ceai de soc , cat de urzica .... concentratii , in cat au slabit? Cat inseamna 500 mile? 1.000 km?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, ceaiul il faci nu foarte concentrat si il bei cu lamaie in loc de apa. alternezi o saptamana unul o saptamana altul, pentru ca in candtitati prea mari au si ceva efecte secundare.

ei au mers cu un trainer, bla bla bla, dar rezultatele au fost evidente. asta imi lipseste si mie din ro, mersul pe jos, fie pana la farmacie, la alimentara din colt, la piata...aici tup in masina si hai!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neataaaaa!
am treaba,nu am prea mult de cafengeala.
dar una neagra tot beau cu voi.
cine da o cafeluta???

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Buna dimineatza!
sa aveti o zi buna!

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna dimineata,cucuietelor!Ieri si azi am un program incarcat,asa ca nu pot sta la taclale cu voi,din pacate.Azi,pe la 8 pm ajung si eu acasa.Va pup dulce si sa aveti o zi linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.
Sint in trecere sa va salut. Ma simt f rau. Vomit in continuare... cred ca tratamentul accentueaza aceasta stare. Si imi termina bila - oricum saraca chinuita...
Ma tem insa de efortul depus, ca starile sint furtunoase. Si placenta si asa nu e cum trebuie prinsa.

D-na W daca dai click pe W o sa intrii la pozele tale. Ca sa le copiezi si sa-ti apara la semnatura da Reply la mes meu si copiaza cirnatul de mai jos in profilul tau personal la semnatura.

W

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Draga mea,incearca numai mancaruri f. usoare:fructe,salate ca sa te hranesti si hidratezi.Majoritatea sarcinilor sunt mai grele in primele 3 luni-cica pana misca bb.

Mergi la inceput