Cafea cu aroma de femei *18*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Acum m-am uitat la ceas si cind am vazut ca e deja 11.27 nu mi-a venit sa cred, peste 30 min e masa de prinz i eu n-am avut ragaz nici sa respir. Am intrat numai pe fuga...
Dar ptr. o cfelutza cu voi... ce nu fac eu?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!ma scuzati ca nu am putut intra ...suntem bine multumesc lui Dumnezeu..am stat in patutz si m-am linistit...am ramas doar cu sperietura... ieri nu am putut sa intru... am fost plecata de dimineata...si nu pot sa va spun ce zi groaznica si prin ce experiente am putut trece..oricum cred ca nu am intalnit niciodata oameni mai cretini ca acum de cand sunt in gravidanta..multumesc ca am trecut cu bine si peste ziua de ieri si nu am ramas cu traume...(psihice...am noroc de sotiorul meu ..el stie sa ma ridice mereu...ii parea rau ca nu a fost cu mine la spital.. dar nu a putut)

cat despre pisici ce sa va spun.. e mult mai bine se pare ca l-a lovit cineva puternic(mereu oamenii simpatici... si a ramas paralizat de la jum.in jos... momentan dr. ii face tratament si il hraneste prin perfuzii caci saracul de durere nu poate manca... dr. si noi speram sa se refaca.. macar cat de cat.. si sa-si revina habar n-am cat timp trebuie.. dar noi speram...are coloana stramba... dar speram ca e doar o trauma si totul e trecator si nu va ramane definitiv asa...

multumesc de preocupari

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna gagici,

Stefi imi pare rau ce ti se intampla.Dar ce s-a intamplat ieri la spital de esti asa de mahnita?Important este sa nu pui la suflet pt ca este foarte important asta pt bebitza ta.

Aida si eu ma lupt ca tine cu neste kg in plus dar o rezolv eu.Mi-a spus bunica sotului meu(care este acum si a mea) ca ea si-a mentinut silueta si a fost slaba din cauza usturoiului.La inceput cand era mai grasuta si a vrut sa slabeasca inainte de fiecare masa manca trei catei de usturoi cu o lingura de otet de mere amestecata cu apa ca sa nu te arda stomacul.A zis ca a slabit 4-5 kg pe saptamana si important este sa faci miscare ca sa nu atarne carnea pe tine.In 2 saptamani 10 kg,miscare.Dupa ce a terminat de slabit si-a facut un obicei in fiecare dimineata inghitea cate 3 catei de usturoi inainte de masa ca sa se mentina,fara sa ii mestece.Nu mirosea nici gura,nici nimic.Si usturoiul este foarte bune pt multe.Si asa fac si eu de la o perioada,Ce atatea diete,mananci ce vrea muschiuletul tau dar moderat.Bine ca acum conteaza si ce organism ai tu dar de slabit slabesti.Vad si eu cum merge si te anunt.Bine ca acum conteaza si daca suporti usturoiul.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Stefania - Ma bucur ca totul este OK. Dar sa-ti fie invatatura de minte. Gata cu treaba, vorba Aidei - leneveala cat cuprinde.

Ina - Totul a fost Ok ieri la dr? Eu nu am reusit sa mai citesc tot ce ati scris voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Stefania bine ca ai aparut cu vesti. Te dadeam disparuta. Ne bucuram ca esti ok. Dar ce neplaceri ai avut al dr.? Stefania e bine inteleg... deci pune mina si odihneste-te, relaxeaza-te.

Iuliana daca poti minca usturoi, e ok, cred ca un aport important il are si alimentatia in general... mai multe fructe si legume (te invat pe tine... poate s-o lipi ceva si de mine).

Maadi saru-mina ptr. grija... Bebele e bine, placenta nu e bine lipita / prinsa, asteptam sa urce / coboare sa se aseze cum trebuie. Intre timp tratament si fara efort.

Va pup ep toate

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Stefi multi ... ca am tras o sperietura ...
Sper ca te-ai linistit si ai primit sapuneala de la husbant

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

iuliana iubesc usturoiul. Dar astia din casa de la mine nu suporta mirosul. Are ceva daca de la inceput inghit cateii de usturoi fara sa ii macin?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Maadi ... leneveala la pc ... si vad ca matza mea ma zogoneste

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

iuliana CE INSEAMNA 1 CATEL DE USTUROI?