Piatra Neamt, Perla Moldovei (33)
Raspunsuri - Pagina 9
LoraG76 spune:
Mai, daca nu o sa plec din localitate vreau si io sa ma intalnesc cu voi, dar cu tot cu plozi, eventual.
Lora, mami de IUSTINA
carmenstefi spune:
vreau si eu la muraturi si la pesti!!!!!!!!adica sa iesim si noi pe terasa,cand?cum?si bineinteles cu copiiiii,haideti!!!!!![]()
![]()
carmen si stefi

![]()
Laura25 spune:
Hai sa stabilim mai intai cum va convine: dimineata pe la 10-11 sau dupa 18? Sambata sau duminica? Cu tot cu copii! (si soti pt cine vrea )
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
carmenstefi spune:
sincer,mie imi este indiferent,cand si cu cine,singura prb daca lipsim atunci voi fi plecata din oras,dar asta inca nu se stie asa ca ,hai sa ne adunam si stabiliti majoritatea cand si unde!!!!!!
carmen si
stefi![]()

ianusca spune:
Multumesc pentru incurajari!
vreau si eu sa ne intalnim.
Las toate problemele si vin.
Chiar daca nu am timp sa scriu mai mult, particip si eu ...la mutari ghebe, poze, pene de curent,....suparari, bucurii... etc..
va pup
lunna27 spune:
Pe mine nu contati,o sa cam lipsesc 
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
ana1980 spune:
Mey, dar ce s-a scris azi...
Pana la urma cine vine la intalneala?
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Azi e ultima zi din saptamana .... vine weekendul
Pt. fetele care lucreaza, o zi cat mai scurta, fara probleme!
Laura, eu una as prefera sambata dimineata. De ce: pt. ca duminica ne adunam si noi toti acasa si facem ceva impreuna in familie; pe Moritz n-are rost sa-l aduca la intalnire, ca nu v-a intelege ce se vorbeste si pe post de baby-sitter sigur nu vine si eu n-as fi linistita sa stiu ca el se plictiseste, iar Lara alearga de bezmetica prin restaurant.
Si dupa-amiaza e bine, daca hotarati asa - sambata.
Adriana
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu la o cafea...voi?!
Hai ca va invit la cafeluta pe toate, pentru cine nu bea cafea, o ciocolata calda ar fi potrivita, nu?! ![]()
Va zic azi mai dupa-amiaza daca plec sau nu la Iasi in week-end si poate ne intalnim. Oricum, cred ca as prefera si eu tot sambata pe la 10.30-11.00, pentru ca asa, chiar daca as pleca, ar fi inainte si as putea veni. Dar mai vorbim, spuneti si voi cand va convine si cadem de comun acord.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Mi-am facut si eu cafeluta de cicoare si ma altur voua de dimineata.![]()
In functie de ora si ziua la care se stabileste intalnirea va zic daca ajungem si noi sau nu.
De doua zile Casandra se teme sa nu cumva sa plece sotul fara sa o ia si pe ea sa o duca 'la copii'. Iar pe langa toate faptele bune, se mai inghionteste cu alti copii pe la camin. Trebuie si ea sa echilibreze situatia![]()
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela