Piatra Neamt, Perla Moldovei (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Gheba LA MULTI ANI ! si de la noi, sanatate si numai bine.

Laura Casandra ar fi in stare ca nici sa nu manance numai sa plece mai repede Ieri a venit teatru la ei la gradi. Casandra mi-a povestit ca a vazut papusi care cantau. Deci ceva ceva tot a inteles. Educatoarea mi-a spus ca a fost un pic cam mult pt ei, cei mici ca nu au rabdare.

Azi am sa fiu plimbareata. Vreau sa ajung sa o iau eu pe Casandra de la gradi chiar daca ne intoarcem cu totii acasa cu tati cu masina. Intre timp mai intru prim magazine.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Adriana oare veti fi in parca pe la 10? Cam asa vreau sa ies si daca va vad intru sa stam de vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ana, cred ca pe la 10:30 11, pt. ca e azi e mai frig afara - la noi sunt toate geamurile aburite, pe la 10 nu e nimeni in parc, in gen. ajungem pe la si jumate; poate ne vedem.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, ai observat bine, Iustina de cand merge la gradinita nu mai e la fel, are chiar cam mult tupeu uneori si alteori e chiar f. obraznica si neastamparata.... Ieri am fost sa-i cumpar ceva de imbracat si am crezut ca ne da afara vanzatoarea...
Ana, si la Iustina o sa vina teatrul de papusi pe 26 oct.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora de unde i-ai luat hainuta? Si eu ma gandesc ca trebuie sa-i iau una si as avea nevoie de idei Casandra deja e independenta de nu mai pot. Vorbesc singura sau la pereti cateodata, dar va trebui sa gasesc o cale de a ma face inteleasa. Sunt curioasa care-i calea ce-o voi gasi si cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, care hainuta? Noi am luat ieri o caciulita, maieuri si chilotei din spate de la Diana, e un magazin de care zicea si Criss.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
La multi ani, geba!

Ai mei azi au fost ok. Rares a marait un pic, dar nu a plans. Este in tura de dimineata o infirmiera care ii place lui Rares. Am vazut ca rade la ea de fiecare data, o pupa daca ii cere, mi-a spus ca e tanti care ii da sa pape. Cand i-am bagat in sala, m-am oprit 1 minut sa o rog pe asistenta sa caute o masinutza pe care a lasat-o Rares vineri acolo, ca m-a innebunit de cap acasa ca nu o gaseste si i-a prins un pic jalea cand sa ies. Dar le trece. Ieri au mancat bine, au dormit. Eu zic ca e bine. Ieri cica au mancat si au dormit bine.

Sa va zic ce am patit ieri cu Bianca. S-a dus soacra'mea sa-i ia pe la 15:30, cica sa-i mai plimbe ca e frumos afara. S-au oprit la topoganele din curtea cresei si la unul din ele e o bucatica de scandura de pe platforma de sus sparta. Si a scapat Bianca piciorul acolo si s-a lovit, nu mai vroia sa mearga. Punea piciorul in pamant, se sprijinea de el, daca o apasam nu plangea, dar cand sa mearga schiopata si dupa 2-3 pasi incepea sa planga. Am sunat pediatra sa o intreb ce sa fac si mi-a zis sa ma duc la urgente i nspital sa-i faca o radiografie, ca sa fim siguri ca e ok. L-am lasat pe Rares cu soacr'mea acasa si am plecat. Inca de la lift, Bianca a inceput sa tot zica "Zea, zea" (Rares), apoi in masina mai sa planga, ca unde e Rares?!?Cum plecam fara el? La spital s-a uitat o doc. la ea si a zis ca n-are nimic la oase, sa o dau cu un antiinflamator si sa o las in pace. Cat eram in spital, a uitat, dar cum am iesit, a apucat-o plansul ca unde e "ZEAAA!!". Acasa, cum am intrat, a inceput Rares sa rada si sa strige fericit "Zeeaaa! Zea!". A luat-o in brate, a pupat-o, s-au dragalit de parca nu se vazusera 2 saptamni, nu o jumate de ora . Si abia asera am realizat cat de legati sunt si cat de importanti sunt unul pt celalalt. S-au jucat frumos toata seara, s-au pupat, au impartit jucariile, de nu-mi venea sa cred. Bianca a mai schiopatat un pic, dar azi deja era bine.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Laura mi se pare normal, doar stau impreuna de cand se stiu, nu?

Lora de la hainute, eu am retinut hainuta Fiecare cu ce-l doare. Stiu magazinul - n-am mai fost de ceva timp acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, bine ca n-a cazut prin spartura aia. Si noi am fost acolo la gradinita si am vazut ca lipsesc multe scanduri de la tobogan. Si toate bancile sunt rupte ; banuiesc ca le-au stricat cei mari - insa "DE CE?" Pacat ca noi nu putem pastra nimic frumos; vad ca gradinita nu le-a reparat pana acum; mi se pare periculos pt. copii la tobogan, cu gaurile alea imense.
Si eu cred ca sunt foarte legati unul de altul, chiar daca nu arata mereu - doar au impartit si spatiul din burtica ta si de atunci patul, jucariile, totul.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, nu e vorba de topoganul de la gradinita aia unde mergeti voi. Gaura asta era destul de mica. Cel mult ii putea intra un picior acolo. Cred ca a calcat pe margine si si-a fortat un pic ligamentele, muchii. Oricum, e inadmisibil sa fie asa "capcane" in topoganele sau scranciobele unde se joaca atatia copii mici .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput