* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 170 ) *
Raspunsuri - Pagina 9
marynik spune:
Z22 din 26-27 , si burta ma doare cam ca la ciclu , dar dureri mai mici , bine si sanii sunt mariti , dar eu asa am mereu inainte sa mi vina , deci dupa asta nu ma pot ghida
anaxena spune:
pai eu zic ca poti sa-ti faci test sa te linishtesti
cum ai prestat luna asta?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
anaxena spune:
dupa parerea mea ai ovulat in jur de 24 sept..asta e o parerea...cum ai prestat in jurul acestei date?
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
marynik spune:
Am prestat ca la carte , o data pe zi , din ziua 7 pana in ziua 16 , ca sa fiu sigura ca nu ratez , am facut test de ovulatie si sa pozitivat in ziua 13 , acum nu stiu ce sa zic....
Oricum , eu sunt gravida inchipuita, in fiecare luna am toate simptomele din lume
anaxena spune:
sa inteleg ca ai ovulat in z14 cel tarziu z15...atunci ar trebuii sa te ashtepti la un ciclu de min 26zile si max 31...esti in z22,atnci ai 7-8 zile de la conceptie,un test de sarcina ar fii un pic concludent in 10zile de la conceptie,asha ca mai ashteapta un picut...dar un test de sange sigur ar fii de folos
proiectul bebe pink
anaxena spune:
fac pishu muuult rau azi!!!
si ma doare spatele exact la oasele de la poponetz!
proiectul bebe pink
marynik spune:
Vezi sa nu fie vb de o cistita , si eu mai patesc asa din cand in cand , dar tu in ce zi a CM esti?
anaxena spune:
nu e cistita sigur....z20 cred..adiq sigur
proiectul bebe pink
vrmoana spune:
Neatza fetele. Am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi usoara. Eu trebuie sa plec.
Sunt Z 28 si mai am o zi pana la testare. 

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
alina_1980 spune:
toate fetele!
oanasm, cafeaua, pai se poate, stii ca am abonament la tine! Hai, te astept!