* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 170 ) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

a venit o clienta sa se tunda si a venit cu bb de 2luni jum..si l-am tinut eu in brate vreo ora...cand mi l-a pus in brate..aveam lacrimi in ochi...off ce frumosss!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ce faaaain Anaxena. Am patit si eu la fel cu nepotik mea de 2 ani. Am tinut-o la mine vreo 2 sapt si cand a plecat m-a busi plansu. Si am zis "da n-o sa am si io?"

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor si la voi a fost blocat forumul?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

s-a blocat si la mine
ce o fi avand?
ashtia au vazut ca nu au aprut gravidute si vor sa ne desfiinteze
fetelor salvati-ne,,,munciti mai mult!!!

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Dma, Ramonzca LA MULTI ANI sa fiti sanatoase si va aduca DD mai repede darul dorit

Ramonzca, alina_1980 cred ca cm va reveni in functie de organism. De ex lui bujo i-a venit la 3 sapt jum, iar mie la 2 sapt jum la termen-asa ca eu cred ca depinde foarte mult de organism. Eu va doresc sa fiti sanatoase si sa vina uratii cat mai repede

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

si eu maria, abia astept sa vina cm sa vad cum e, sper sa fie bine, sa imi fac si eu un ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cred ca a fost picat serverul si eu m-am chinuit mult.
Tu fete! Sa vedeti ce-am patit: mi-am luat saptamana trecuta o pereche de pantaloni cu un nr mai mare decat port ca deja blugii ma strangsi nu i-am purtat pana azi ca trebuiau scurtati si ma duc eu azi la mama sa-i scurteze si i-am zis si ei ca i-am luat mai mari, in cabina de proba ma uitat chioras la ei ca in talie trebuia musai curea si azi ce constat? Ca in talie imi sunt perfecti. Nu pot sa cred! Intr-o saptamana?!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Buna fetelor , scrieti asa mult ca abia pot tina pasul cu voi , eu sunt azi Z22 si ma cam doare burtika , nu stiu ce sa zic , daca sa sper sau nu....Cine mai este cam in aceeasi perioada cu mine?Voi ce simptome aveti ?Mai stau vreo 2 zile si incep sa fac teste , ca nu mai pot , stau ca pe ace

Mergi la inceput

gata??si-a revenit site-ul?

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marynik

Buna fetelor , scrieti asa mult ca abia pot tina pasul cu voi , eu sunt azi Z22 si ma cam doare burtika , nu stiu ce sa zic , daca sa sper sau nu....Cine mai este cam in aceeasi perioada cu mine?Voi ce simptome aveti ?Mai stau vreo 2 zile si incep sa fac teste , ca nu mai pot , stau ca pe ace

pai tu ce simptome ai?z22 din cate?

proiectul bebe pink

Mergi la inceput