* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 170 ) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by anaxena

maria..am auzit cumva test???
si eu test marti..si nu te mai vaita ca nu ai prestat...ca ai prestat in miezul evenimentului

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Deci marti dim test amandoua??? Asa de plictiseala???

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by marynik

Buna fetelor , eu sunt Z23 din 27 si raportez usoare dureri de burtika si o greata continua , nu stiu ce sa zic , dar cred ca am ratat si luna asta , oricum maine o sa mi fac un test , deja am fost la farmacie si mi a procurat 2 buc surechek , la sarcinile trecute mi a iesit a 2 a liniuta din ziua 24 , chiar daca era super anemica , era acolo ,asa ca... de maine incep testarea

Marynk la ctae zile DPO ti-a iesit liniuta pala la surecheck??

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

marynik hai cuII ca demult n-am mai avut -ute in zona!!!...pe urma vine oana, anaxena si maria...maryb...mary81,eu, claudela, andreutza...si restul toate cu II

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Maria , la ambele sarcini mi a iesit a 2 liniuta in Z24 la un ciclu de 27 zile , cu surechek , am facut si clear blue dar asta sa pozitivat mai greu , abia in Z26 , la fel abia vizibila liniuta , acum depinde si cat de devreme ai tu ovulatia , eu o am cam prin Z13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu ash face si azi dc mi-ar zice cineva ca i s-a pozitivat in z21

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

salut fetele!
ooooo..dar se intrevede a se face o adevarata infuzie de gravideala zilele astea! please, puneti si pt mine deoparte la pastrare oleaca! haideti ca va tin pumnii! SA VEDEM NUMA ROSHII DUBLE!
despre mine...pot sa spun ca am inceput sa sangerez de azi dimineata - oelak mai mult decat de obicei, am crampe - oleak mai mari ca de obicei...in rest...ma simt mai bine, zic io....pupucuti!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

sa vina testele II si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

anaxena...am vazut ca recitesti capitole mai vechi......vezi ca am impresia ca s-a pozitivat in Z10 DPO cuiva, nu mai stiu la cine...si la altcineva...de prin ziua 12DPO....

ioana

Mergi la inceput

sapt viitoare o sa fie plina de teste

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanara23

anaxena...am vazut ca recitesti capitole mai vechi......vezi ca am impresia ca s-a pozitivat in Z10 DPO cuiva, nu mai stiu la cine...si la altcineva...de prin ziua 12DPO....

ioana

da,dar eu sunt in z5 DPO,in concluzie mai am min 5 zile

proiectul bebe pink

Mergi la inceput