* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 170 ) *
Raspunsuri - Pagina 14
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by anaxena
maria..am auzit cumva test???
si eu test marti..si nu te mai vaita ca nu ai prestat...ca ai prestat in miezul evenimentului
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Deci marti dim test amandoua??? Asa de plictiseala???
Maria
In asteptarea lui

diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by marynik
Buna fetelor , eu sunt Z23 din 27 si raportez usoare dureri de burtika si o greata continua , nu stiu ce sa zic , dar cred ca am ratat si luna asta , oricum maine o sa mi fac un test , deja am fost la farmacie si mi a procurat 2 buc surechek , la sarcinile trecute mi a iesit a 2 a liniuta din ziua 24 , chiar daca era super anemica , era acolo ,asa ca... de maine incep testarea
Marynk la ctae zile DPO ti-a iesit liniuta pala la surecheck??
Maria
In asteptarea lui

oanasm spune:
marynik hai cuII ca demult n-am mai avut
-ute in zona!!!...pe urma vine oana, anaxena si maria...maryb...mary81,eu, claudela, andreutza...si restul toate cu II
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/
marynik spune:
Maria , la ambele sarcini mi a iesit a 2 liniuta in Z24 la un ciclu de 27 zile , cu surechek , am facut si clear blue dar asta sa pozitivat mai greu , abia in Z26 , la fel abia vizibila liniuta , acum depinde si cat de devreme ai tu ovulatia , eu o am cam prin Z13
anaxena spune:
eu ash face si azi dc mi-ar zice cineva ca i s-a pozitivat in z21
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
ioanara23 spune:
salut fetele!
ooooo..dar se intrevede a se face o adevarata infuzie de gravideala zilele astea! please, puneti si pt mine deoparte la pastrare oleaca! ![]()
haideti ca va tin pumnii! SA VEDEM NUMA ROSHII DUBLE! 

despre mine...pot sa spun ca am inceput sa sangerez de azi dimineata - oelak mai mult decat de obicei, am crampe - oleak mai mari ca de obicei...in rest...ma simt mai bine, zic io....pupucuti!
ioana
ioanara23 spune:
anaxena...am vazut ca recitesti capitole mai vechi...
...vezi ca am impresia ca s-a pozitivat in Z10 DPO cuiva, nu mai stiu la cine...si la altcineva...de prin ziua 12DPO....
ioana
anaxena spune:
sapt viitoare o sa fie plina de teste
proiectul bebe pink
anaxena spune:
quote:
Originally posted by ioanara23
anaxena...am vazut ca recitesti capitole mai vechi......vezi ca am impresia ca s-a pozitivat in Z10 DPO cuiva, nu mai stiu la cine...si la altcineva...de prin ziua 12DPO....
ioana
da,dar eu sunt in z5 DPO,in concluzie mai am min 5 zile
proiectul bebe pink

de