* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 170 ) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by maryb

maria, iti dau eu starea de somnolenta si oboseala de care dispun de vreo 3 zile. O vrei ???

Maryb, nu e nevoie ca de aia am si eu

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Fetelor ce test de sarcina mi-ati recomanda??? Ca as face unul asa de plictiseala marti sau miercuri...

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

pai cel mai sigur surechek dar ala se pozitiveaza greu, as aca mai bine incerci un BARZA GOLD. parerea mea

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pai daca il faci asa, din plictiseala iti recomand unul mai ieftin ca clear blue se pozitiveaza mai greu. Ia si tu un barza sau femina.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Andreutz gand la gand cu bucurie

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

fetelor
dara_d imi pare rau pt Z1, lasa ca va veni vremea si la noi cand nu va mai fi Z1 macar un an.
oana bafta maine la testare sa dea DD sa fie II
O zi buna doresc la toate fetele

Mergi la inceput

Deci fac un barza gold marti???

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maria..am auzit cumva test???
si eu test marti..si nu te mai vaita ca nu ai prestat...ca ai prestat in miezul evenimentului

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Buna fetelor , eu sunt Z23 din 27 si raportez usoare dureri de burtika si o greata continua , nu stiu ce sa zic , dar cred ca am ratat si luna asta , oricum maine o sa mi fac un test , deja am fost la farmacie si mi a procurat 2 buc surechek , la sarcinile trecute mi a iesit a 2 a liniuta din ziua 24 , chiar daca era super anemica , era acolo ,asa ca... de maine incep testarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by marynik

Buna fetelor , eu sunt Z23 din 27 si raportez usoare dureri de burtika si o greata continua , nu stiu ce sa zic , dar cred ca am ratat si luna asta , oricum maine o sa mi fac un test , deja am fost la farmacie si mi a procurat 2 buc surechek , la sarcinile trecute mi a iesit a 2 a liniuta din ziua 24 , chiar daca era super anemica , era acolo ,asa ca... de maine incep testarea

bravooo...hai sparge tu gheata!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput