Oradea (19)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Gabi_j, e prima data cand se ridica asa si sta fara sa baune sau sa ceara ceva, dar asa bine mi-a nimerit bratul (care era sub plapuma) ![]()
Ce ma enerveaza ca e asa de friiig afara
Nu mai putem merge in parc ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Da, e foarte frig. Ieri, la tenis, Andrei avea nasucul si obrajorii rosii, exact ca iarna!
Gasim noi pe unde sa iesim, mai ales ca Andrei deja isi face cumparaturile de ziua lui. In fiecare zi cate un cadou
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Gabi_K spune:
noi tot suntem fara caldurica:( macar la servici e cald bine:)
Messu n-a mers nici aici foarte grozav:(
Pupici!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Mercedes spune:
cristina- vroiam sa te intreb cand e ziua lui andrei si am vazut la semnatura ta.... fix in acea zi e nascut si sotul meu dar in alt an normal.
gabi- la mine e ok acasa au dat incalzirea la voi de ce nu?
adi2003 spune:
Protestez...nici noi nu avem caldura acasa. Gabi_K putem da mana.
Daria...imi dai voie sa zic WOW.
Ce acvariu frumos!!! De unde ai pestisori asa ciudatei? Chiar ca n-am mai vazut in alta parte asa ceva.
Referitor la flori, ca m-am uitat din nou in albumul tau. Ghivecele alea arata foarte bine dar nu cumva sunt cauza decesului plantelor? Si iti spun de ce. Banuiesc ca nu au gauri de scurgere, dupa cum le vad ca le pui pe mobila, podea fara farfurioara.
Vezi, ai avut si violete. Ele sunt plantute care cer udare prin farfurioara. La tine n-am vazut decat ghiveciul simplu. Sa ma insel?
P.S. Sa nu te superi pe mine pentru remarca.
Cat priveste netul, toata lumea se plange de el de o saptamana incoace. Eu nu stiu care-i cauza, dar reclama din posta "am dublat viteza" e degeaba, ca netul functioneaza mai rau ca inainte. Imi pare rau ca trebuie sa zic asta, dar asa este.
Poze
Gabi_K spune:
n-am avut net dupa masa, abia acum si-a dat drumul.
Avem pb si cu curentul, nici vineri dupa masa, nici sambata dimineata, nici azi dimineata nu ne-au cinstit cei de la Electrica cu curent:(
Acum au dat drumul la incalzire, dar slaaaab, foarte slab:(
Sunt in culmea disperarii, azi au anuntat la gradi ca vor scumpi de la 1 noiembrie cu 50%... adica 6 RON/zi!!!!![]()
![]()
![]()
poze
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Gabi, ce-i cu zona noastra, nici caldura nici curent...netul merge f greu. Mi-a zis mama ca s-a intrerupt azi de cateva ori curentul. Deci noi nici in prezent n-avem caldura.
Sa trecem peste astea si sa luam din viata ce-i mai bun. Spre exemplu aceasta floare care a rezistat eroic 48 ore, in conditiile in care, hibiscusul e o planta cu floare de o zi.
Priviti-l
Cristina, felicitari pt hibiscusul harnicut. Nimic nu e neobisnuit pentru o floare, mai ales atunci cand infloreste. V-am mai spus eu ca florile au darul lor, pentru fiecare.
Poze
cristina22 spune:
Simina-multumesc!!
Hei, ce va tot laudati ca n-aveti caldura??!!
Nici noi n-avem!!
Si curentul face figuri!! De fapt, mie mi s-a stricat in primavara combina frigorifica noua din cauza opririlor de curent...sper sa nu se mai repete figura.
Mercedes- eu zic ca fiind nascuti in 22.11 sunt sagetatori. Tu, ce zici?
Gabi-pana la urma aveti caldura?
Daria-chiar, foarte frumosi pestii!
O zi buna!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
szivarvany spune:
Salutare !
Deh, ma laud si io cu ce a mai ramas in acvariu ![]()
Simina - io cred ca le-am udat de le-a luat frasu`. Toate ghivecele au deasupra mucegai alb 

Nici noi nu avem caldura ... cik azi la 4 ...
Sunt prin zona ... 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
avem doar caldurica... aseara am avut 17 grade in casa, pana dimineata am ajuns la 19grade... Pe la ora 9 a venit netul, dupa aceea a venit si tonul la telefon.
Asa de curiozitate: voi cat platiti la gradi?
poze
Totul despre alaptat!