Oradea (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare!!

Gabici-tare dulce-i matzucu'!!
Mi-am permis si m-am uitat si la pozele din Viena!

Daria-imi pare rau sa aud asta...eu tot speram in vesti mai bune...

Gabi-cum e Lili? Pana la urma aveti caldura?

Mercedes-cum stati cu raceala?

Simina-tot am vrut sa te intreb: e ceva neobisnuit ca japonezu' meu sa fie inflorit si acum?? La inceputul lui august a aparut prima floricica si continua sa infloreasca.Acum are 5 flori deschise si ffff multi boboci!!
Il am de 7 ani, l-am primit cand era cat un deget si nu mi-a facut niciodata una ca asta...

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Ce frumoase chestii aveti: flori, plante, acvarii...

Eu una inghet. La servici nu este caldura de loc, si gresia si betoanele astea tin un frig... nu stiu cat o sa rezist, nu is instare sa lucrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina- unul din japonezii mei e inflorit si are boboci si acum iar celalalt nu...

Referitor la raceala - bia desi a fost pe antibiotic sapt trecuta de ieri am auzit o haraiala la ea,mi groaza... A fost azi dimi cu bona la medic dar din nou n am avut noroc deoarece med avea ceva probleme personale si revine zilele urmatoare doar. Cristi e la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Florile mele arata jalnic, dar jalnic-jalnic. Ca nu ma stiu eu cu ele ...
Mercedes - sper sa nu fie nimica serios cu Bia !
Gabi_j - io profit cat pot de aerul conditionat pus pe 30 de grade

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Fetelor, la voi cum merge netul? La servici ma 'arunca' non stop de pe messenger. Doua minute merge, doua ba. Si voi aveti probleme? Si acasa mai face figuri dar nu asa de des.

Multumesc pentru aprecieri pentru pisica. Azi dimineata, am zis ca o iau un pic in pat sa o mangai inainte sa ma scol. O iau, o bag sub plapuma, o mangai, vorbesc cu ea, la un moment dat iese de sub plapuma si merge un pic mai incolo. De plapuma nu vedeam exact ce face, dar o admiram ce frumos sta acolo, asa cu ochii intredeschisi... vine inapoi... Apoi cand sa ma ridic, dau plapuma la o parte, floeshc! cu palma in baltoaca de pishu cald.... Foarte placuta senzatia.

Daria... aer conditionat??!!

Mergi la inceput

Gabici-ai patit-o cu matzuca pishorcoasa!!

Da, si la mine face figuri net-ul !

Mercedes- poate trece cu ceva siropel de tuse... Pupam papusa, sa se faca bine!

Mergi la inceput

taaare de tot faza, Gabi_j !!!

Sa va povestesc si eu faza noptii: ma trezesc, adica simt ce groaznic ma doare bratul stang si nu-l pot misca. Habar nu am cat era ceasul, cert e ca fi`mea se cocotase pe mana mea si statea ea asa in bezna. Am intrebat-o daca vrea ceva, insa era coma si nu mi-a raspuns, doar s-a culcat inapoi langa mine. E o figura de copil !

Mergi la inceput

Daria-parca o si vad cocotzata pe bratul tau!!!

No, ati fost la concerte?? Helo, populatia tanara??
Eu abia am iesit pana la scala dupa o prajitura...da' sa ma mai duc la concert!! Deh, batranetea...

Mergi la inceput

Cris, ca o bufnita statea, cu claia de par asa alandala :-)))
Noi am iesit ieri de la teatru, am cumparat un kurtos ca placinte ink nu erau si gataaa toata vizita in da siti.

Mergi la inceput

Giulika ii somnambula? Eu am fost cand am fost mica. Faceam tot felul de chestii ciudate, dar mi-a trecut dupa cateva luni.

Mergi la inceput