"Aur"pentru parinti -copii cu dizabilitati
Dodo e bulgarasul meu de aur,va implini luna aceasta 5 ani si este un copil cu dizabilitati(sechele E.C.I.,Parapareza spastica,Deficit grav pe limbaj).Anul trecut a fost inscris si mers de 3 ori pe saptamana la gradinita normala,anul acesta am avut probleme in prma zi de gradi am fost da-ti afara.Cu greu am gasit alta gradi unde am fost primiti.
As vrea sa stiu daca a mai avut cineva "norocul" nostru?
Ce putem face sa nu se mai repete si cu alti copii?Astept idei,sfaturi chiar sa ne unim fortele pt a obtine un rezultat bun.
Raspunsuri
akella spune:
Din pacate mai multe mamici au avut "norocul" tau (eu sunt una din ele); uite ce am discutat la acest subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96995
mihaela77O spune:
din cate mi-am dat seama,astazi este ziua puiului tau,asa ca daca nu gresesc,va urez si eu la multi ani,si sa fiti sanatosi!la ce gradinita a fost primit puiul tau?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
paula2003 spune:
Eu sunt o mama norocoasa. Am mutata fetita de 3-5 ori in an. Acum pot spune ca sunt fericita, e super bine. Am avut si multe lacrimi ca nu o primea la nici una si ma trimiteau la handicapati dar am avut si usi care s-au deschis.
Sunt o mama norocoasa. Acum a venit si randul fetitei sa ne multumesca pt. efortul depus de noi. Vorbeste foarte bine, toate cuvintele, face propozitii mai luni si stie tot...............
Se vede ca nu am luptata degeaba si nu s-au dus pe apa sambetei lacrimile mele, banii, timpul, nervii............
Are noroc si de Paul...................care o iubeste enorm, o ajuta,.....................Acum pot spune ca sunt o mama fericita si am 2 minuni de copii foarte destepti. Nici nu mai stiu ce inseamna sa plang, sa fiu trista pt ca am probleme cu ea. Nu am cuvinte. Imi este si teama sa ma bucur de cum a evoluat si cat de bine se descurca............
Asa mi-as dori sa fie toti copii, foarte bine.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Dodo-pui spune:
Umflatel :multumesc pt urari ,fiind ff nou pe forum am dorit sa trec 29.10 incepand de ieri.Dodo a fost primit la nr 22(la gara).
Am citit in urma din experienta mea la unele gradinite nici cu profesor de srijin nu primesc.
zetapompilia spune:
Buna seara,
Eu pot spune ca sunt una dintre mamicile fericite. Am infiintat o asociatie , iar de 2 ani fetita mea merge intr-o gradi, normala , grupa speciala. Avem si un cabinet de psihopedagogie, de la 1 octombrie. Am reusit sa facem ca lucrurile sa se miste la noi in judet, cu multa munca , dar merg. Acum fetita mea este fericita, si-a gasit un loc , unde sa mearga , nimeni nu se uita ciudat la ea. Nu mai stau cu teama , ca poate doamna nu o mai primeste , sau ca ceilalti copii nu o accepta.
www.noiorizonturi.cabanova.ro
mioara38 spune:
buna sunt o mamica noua aici .Pot spune ca sunteti norocoase eu nu am reusit sami duc copilul in gradi normala
akella spune:
Bine ai venit, Mioara! Spune-ne ce-i cu puiul tau, unde ai incercat sa-l inscrii, motivele invocate pentru a nu-l primi etc.
Dodo-pui spune:
Buna Mioara,ma bucur ca ai dorit sa intri in legatura cu alte mamici care au trecut prin ceea ce treci tu acum.Te rog spune-ne ce are puiutul tau,motivele cred ca au fost ce le "clasice" nu sunt locuri...
Poate impreuna reusim macar sa gasim o fundatie prin apropiere care te poate ajuta,cu integrarea .Astept sa vedem ce este de acesta data.
Multa sanatate,si nervi de fier.
Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)
aidaciolac spune:
Dodo , uite finutza mea a avut noroc sa gaseasca o educatoare cu har si sa o primeasca si sa o integreze la o gradinita normala.
Este adevarat ca norocul asta a venit dupa 2 ani pierduti prin alte gradinite ... of , of ... dar noi ne bucuram ca macar acum a gasit un locusor placut pt ea.
Multa sanatate! si
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Dodo-pui spune:
Aida si eu pot spune acum ca sunt norocoasa in numele lui Bogdan,a fost primit intr-o gradinita normala unde educatoarea si directoarea sunt OAMENI si deja puiul meu face niste progrese vizibile deja sta singur la gradinita spune cuvinte noi si corecte.Se cunoaste ca nu este neglijat cum a fost anul trecut cand a fost tot la o gradinita normala(de unde am fost dati afara).
Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)