"Aur"pentru parinti -copii cu dizabilitati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara38 spune:

copilul meu are 7 ani era ultimul an care mai puteam sal duc intro gradi normala ,el are epilepsie adhd retard mintal .Unde am incercat nu sa putut sunt multi copii si numai o educatoare si nu poate face fata .E bine totus ca mergem la un centru pt copii unde face si recuperare si gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Baietelul meu, Bogdan, are 7 ani si merge de 3 ani in gradinita normala.El este autist.Acolo a invatat lucruri foarte importante pe care nu le-a avut insusite acasa: a invatat sa manance singur, sa mearga la WC, sa spuna cantece si poezii.El acolo face doar socializare.E greu la lectii.Doamnele educatoare sunt bucuroase cand il aud ca cere ceva.A fost greu, este greu dar trebuie mers mai departe.

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ma bucur Florentina ca ai gasit intelegere la d-le educatoare din BR.Sincer la ce gradinita este din ce cartier.
E f important pt copii nostri socializarea si noi(Bogdan al meu)la cei 5 ani ai lui este al doilea an intr-o gradinita normala(anul acesta e la alta gradi) se vad progresele.Toti copii au darul de a copia ce fac ceilalti copii.
Doamne ajuta.

Gabi mami Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

@mioara38:Am vazut ca esti din Resitasi scrii ca exista acolo un centru unde copilul face si recuperare si GRADINITA.Ce fel de centru este? Imi poti da titulatura completa? Si cum adica face gradi? e recunoscuta ca forma de invatamant? Are o programa de invatamant prescolar?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diuna

@mioara38:Am vazut ca esti din Resitasi scrii ca exista acolo un centru unde copilul face si recuperare si GRADINITA.Ce fel de centru este? Imi poti da titulatura completa? Si cum adica face gradi? e recunoscuta ca forma de invatamant? Are o programa de invatamant prescolar?

Mergi la inceput

da diuna este centrul Primavara unde se face recuperare si noi ai mici gradnita iar cei mari pana in clasa 4 se face scoala daca nu esti din resita poti sa vi in ture de 3 saptamani cum te programeaza ei insotitorul plateste 55000 pe zi

Mergi la inceput

@mioara38: E un centru specializat pe anumite afectiuni?Baietelul meu(6 ani) are un retard psihomotor secundar cecitatii congenitale.

Mergi la inceput

nu este specializat pe o anume recuperare sa sti ca si baietelul meu are retard mintal sever si poti sa incerci sunt tot felul de afectiuni dar sa sti ca rezultate la noi in centru mai greu vezi mai bine inceatrca in alta parte .De unde esti tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Imi pare rau sa aud ca acel centru nu are rezultate!Nu am stiut ca sunt centre unde insotitorul plateste.
La Brasov nu exista nici un centru sau fundatie care sa se ocupe cu recuperarea?

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Ba da, dar eu am o nelamurire in ceea ce priveste desebirea dintre un centru si o gradinita, asa ca as vrea sa stiu cat mai multe si despre alte centre.Este relativ greu de apreciat in ce masura da roade recuperarea, mai ales la copiii cu handicap grav. Progresele lor sunt lente, poate pentru noi imperceptibile, mai ales ca suntem parintii lor si nu avem rabdare, dar sigur nu le face rau, sigur e mai mult decat nimic. Trebuie sa avem incredere in capacitatea lor de a se recupera.
Si mie mi se pare aiurea plata recuperarii.Sa aiba Resita un centru privat...?

Mergi la inceput