Aspirante optimiste >20 ani (169)
Raspunsuri - Pagina 4
bujo spune:
Are o gramada de indicatii dar principala (cel putin pe forumul asta) e ca trateaza sterilitatea masculina cat si feminina si sporeste sansele de a ramane insarcinata.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
CrisaS spune:
E mult spus trateaza.E diferenta intre a trata si util in.Daca ar trata banuiesc ca nu ar mai apela nimeni la fiv sau alte alea.Cel putin asa gindesc eu. Uite va spun eu ce scrie pe cutie...
Efecte: afrodisiac, stimuleaza activitatea secretorie a glandelor sexuale, vasodilatator genital, regleaza activitatea sistemului nervos, stimuleaza imunitatea localanespecifica(la nivel renal si genital), tonic general(digestiv, nervos).
Este util in: sterilitate masculina si feminina, impotenta , boli venerice, anexita , metroanexita, amenoree, menopauza prematura, insuficienta ovariana, insuficienta de dezvoltare a sinilor, digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, boli renale epilepsie, hipertensiune( da bujo acum vad ce zici, nu vazusem!!)
Si exact ultima fraza am vazut ce scria ca se ia de 3 ori pe zi.
Luati de studiati.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
anaxena spune:
ce mai ziceti?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
bujo spune:
Da Crisa ai dreptate dar difera de la caz la caz. Eu zic ca saca e o problema minora o trateaza iar daca e vb de una mai complexa este util in ameliorarea acesteia. Oricum ar fi e de bine.![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
dyanira spune:
Salutare fetele.Ce mai faceti?
Ioanara imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat...Fii tare si incearca sa treci peste durere.
Alina1980 ma bucur ca intri pe la noi.Chiar imi era dor de tine.
Kitsy la multi ani!si un BB sanatos si frumos sa iti dea DD.
Eu sunt bine, azi z21 si parac vad ca mai vreo 2-3 zile si ma apuca siptomele....Teste nu mai fac pana prin z32 ca dupa ce am patit luna trecuta inca sunt traumatizata....
Pupici la toate
http://tt.lilypie.com/q9Q0p3.png
mary_81 spune:
Am ajuns si eu acasa.
Fetelor am si eu o chestie pe care nu prea o inteleg, de ce la toti medici la care am fost imi recomanda FIV, daca eu nu am probleme.
FIV-ul dupa mine este facut acolo unde sunt probleme si din partea feminina. Daca
sunt concentrati, a mei foliculi sunt normali nu se pot inpreuna singuri? Ei spun ca la 500 de mii este inposibil, dar pana la urma unuuuuuuuuuu trebuie nici 10 nici 100.
Poate vi se pare intrebarea aiurea dar eu sunt asa de nervoasa pe chestia asta, mai ales daca iau lucrurile logic.
anaxena spune:
quote:
Originally posted by mary_81
Am ajuns si eu acasa.
Fetelor am si eu o chestie pe care nu prea o inteleg, de ce la toti medici la care am fost imi recomanda FIV, daca eu nu am probleme.
FIV-ul dupa mine este facut acolo unde sunt probleme si din partea feminina. Dacasunt concentrati, a mei foliculi sunt normali nu se pot inpreuna singuri? Ei spun ca la 500 de mii este inposibil, dar pana la urma unuuuuuuuuuu trebuie nici 10 nici 100.
Poate vi se pare intrebarea aiurea dar eu sunt asa de nervoasa pe chestia asta, mai ales daca iau lucrurile logic.
da,dar sansa e mai mare cu cat creste nr...din 500mii aunge unu,din 1mil ajung doi si tot asha sansele se multiplica
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
claudela spune:
Un
pentru fetele mele harnicute!
Ioana, tocmai ce am citit mesajul postat de tine ....Imi pare nespus de rau...
Dar eu sunt sigura ca Dumnezeu are sa te binecuvanteze cu un bebe voinicel iar tu vei gasi puterea sa fii in continuare optimista! Te imbratisez cu mult drag!
N_Diana, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ne aduci vestea "mai" pozitiva la urmatorul test pe care il vei face...Suntem alaturi de tine si ne bucuram sa auzim de o veste asa de mare...Doamne Ajuta!
Alina_1980 de ce vrei tu bataita? Nu iti e drag de noi? Noi te vrem alaturi, nu te lasam...
Claudinna
!Bine ai revenit din concediu...Ia povesteste ce ai vazut tu frumos...
Va imbratisez pe toate cu mult drag!
http://tt.lilypie.com/qPhXp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/