Aspirante optimiste >20 ani (169)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_diana spune:

Anaxena , nu degeaba sunt leoaica, ca si tine cred, sunt fan teste de de sarcina; si dupa ce am pierdut sarcina trecuta eu inca mai faceam teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

http://tt.lilypie.com/e4Emp3.png
http://lilypie.com/pic/070913/Iucs.jpg

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Buna dragelor.
Ce mult ati scris ca eu numa nu mai reusesc sa fiu in pas cu voi, dar mai prind din mers noutatile.
Va pe toate

Mergi la inceput

n_diana din ce zi dupa ovulatie a inceput sa te doara pieptul?
Felicitari pt bb, daca este la tine in burtica, sa ai o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Diana eu nu pot sa iau branca ursului ca scade tensiunea si o am si asa extrem de mica. Beau in schimb ceai de cretisoara. Oricum nu pot sa ma plang ca nu raman ca data trecuta am ramas din prima incercare. Sa vedem acum cum e.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele.Ce faceti? Felicitari pentru noua graviduta diana..
Bujo si celelalte fete am luat si eu branca ursului din Romania , si am sesizat ceva ceva schimbari.Insa nu am sesizat sa-mi fi scazut tensiunea.Tu de unde stii? Mai stii si alte efecte negative? Si totusi cite trebuie luate pe zi? Mie mi-a zis 3 pe zi amindoi timp de 14 zile pe luna macar 6 luni.Mai spuneti-mi din experientele voastre.
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

m-a luat un somn acum....de abia mai tin ochii deschisi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_diana spune:

Mary 81, cred ca ovulatia am avut-o in z11, iar din z16 au inceput ca se mareasca sanii. Testul pe care l-am facut se numeste Do Test Plus si se face incepand cu prima zii de intarziere a ciclului, dar eu l-am facut mai repede pt. am observat acelasi lucru ca si la sarcina precedenta-sanii.
Crisa eu am luat Branca Ursului in iulie si am si ramas insarcinata. Luna aceasta iar am luat si vad ca sunt din nou gravi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna Crisa. Am gsit un site pe net si scrie park si pe prospect ca este f bun pt cei hipertensivi pt ca scade tensiunea. Eu am luat pt sotul meu pt ca el nu are tensiunea mica si nu s-a plans de nici un simptom negativ. Daca tu te simti bine e ok dar daca ramai insarcinata sa renunti la ea pt ca este contraindicata in sarcina.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Fetelor ati luat branca ursului pt anumite probleme sau ati luat pt a mari sansele?

Mergi la inceput