Aspirante optimiste >20 ani (169)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cica o chestie babeasca cap 57: "naspa moment pt mine , care sunt destul de rusinoasa, dar pt voi o fac si pe asta, deci:
in vana, lasate pe spate dar nu complect cu spatele pe vana, se baga degetelul mijlociu (stiti voi unde ) si daca in varful degetului se simte colul, adick o bucata de carne mai exact, nu esti gravida, dar daca nu se simte nimik, adick colul e ridicat , esti gravida !
eu am verificat-o pe mine de mai multe ori si la mine s-a adeverit!"

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

"Ralu am facut doar un test de la Ozone.M-am trezit dimineata la 5.30 si l-am facut.In primele 5 minute a aprut si a 2-a liniuta.Este roz si se vede.E cam anemica,dar se vede.Mai fac oricum maine dimineata unul.Nu am nici un simtom,nu simt nimic in mine.
sa speram ca e bebe.
A,si sunt Z10 dupa ovulatie."
auziti Z10..ce mishto!!!

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by anaxena

cica o chestie babeasca cap 57: "naspa moment pt mine , care sunt destul de rusinoasa, dar pt voi o fac si pe asta, deci:
in vana, lasate pe spate dar nu complect cu spatele pe vana, se baga degetelul mijlociu (stiti voi unde ) si daca in varful degetului se simte colul, adick o bucata de carne mai exact, nu esti gravida, dar daca nu se simte nimik, adick colul e ridicat , esti gravida !
eu am verificat-o pe mine de mai multe ori si la mine s-a adeverit!"

proiectul bebe pink

Si asta la cate zile DPO se face???
Mai ce test o fi asat de la ozone???

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

maria,eu doar culeg informatii din forumurile anterioare..nu shtiu mai mult..citesc si te lamuresc

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

am mai gasit ceva: "EU ZIUA 22,TEST FEMINA CLUE CU PRIMA URINA(se face incepand cu a 7a zi de la conceptie) POZITIV!!SE VEDE O LINIUTA TARE SUBTIRICA SI FINA DAR SE VEDE!!SA DEA DOMNUL SA FIE ADEVARAT"

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

v-am deschis capitol nou aici

Mergi la inceput

eu ma duc la nani..ca ma dor ochii de cat am citit
-ul n-a venit acasa..asha ca un nani ar fii cel mai indicat
ne vedem maine dim...pupicesc pe toate..apropo maria dc ne luam dupa ticker maine avem un blastocist in noi(dc e bb) asha se numeste maine

proiectul bebe pink

Mergi la inceput