Aspirante optimiste >20 ani (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

quote:
Originally posted by anaxena

dc ovulez cumva mai tarziu il omor pe ..ca nu m-a mai bagat in seama de duminica si acu' a plecat la un prieten..deci nu-l mai vad pana maine seara...off sunt deprimata..ajutati-ma va rog
sunt o femeie fara o pasiune
am in fiecare zi acelashi program
ma trezesc hop tzop la calculator
ajung la salon...kop tzop la calculator
plec de la salon...hop tzop la calculator
ma culc..adiq adorm
altceva nu fac...iar candf voi nu mai ziceti nimik ma deprim complet
spuneti-mi si mie ce faceti in timpul liber...sa incerc si eu poate ies din starea asta

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Iaca ca la mine e exact pe dos: de dum nu am mai vrut eu fufu cu al meu sot, dar asta nu inseamna ca nu l-am bagat in seama...
Anaxena daca el te iubeste - ca banuiesc ca de asta v-ati casatorit- de ce nu ai o discutie deschisa si calma cu el in care sa ii spui ce simti tu?
Si cum poate sa te lase singurica pana maine seara?? el cum s-ar comporta daca si tu ai face la fel???
Ia si discuta cu el deschis ca sa nu se ajunga la ceva mai grav mai tz>
Te si sper sa iesi din butoi...ca de altfelll ... te asteapta

Maria
In asteptarea lui

maria,am zis maine seara pt ca eu o sa adorm pana vine el si dim se trzeste inaintea mea si in concluzie ne vedem maine seara
eu vb mereu de fufu..ca de,am 23 ani,dar el are 29 si nu prea mai are chef,sincera sa fiu nici eu nu-l stimulez prea mult..ca toata ziua sunt la salon cu probleme cu bucurii si cand vin acasa ashtept sa stea numai cu mine,dar nu e asha si am enervez imediat si stric seara si drept urmare no fufu
acum sincer sunt in depresie
intr-o seara mi-a zis ca voi nu sunteti oameni ca de fapt vb cu niste servere sau poate cu niste psihopati ca nicio femeie noramal nu ar sta pe forum...de unde rezulta ca si de aici avem mici certuri
iar de iubit ne iubim mult
doar ca si shtiu ca nu o sa ma credeti dar nu e atras de mine dpdv sexual..nu-l incita corpul meu..si asta mi-a zis acum 2 ani si am ramas cu impresia asta si shtiu ca asha e...el iubeste ambitia mea iq-ul meu de inteligenta si ca ma descurc oricand...dar nicidecum fizicul

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:

maria,am zis maine seara pt ca eu o sa adorm pana vine el si dim se trzeste inaintea mea si in concluzie ne vedem maine seara
eu vb mereu de fufu..ca de,am 23 ani,dar el are 29 si nu prea mai are chef,sincera sa fiu nici eu nu-l stimulez prea mult..ca toata ziua sunt la salon cu probleme cu bucurii si cand vin acasa ashtept sa stea numai cu mine,dar nu e asha si am enervez imediat si stric seara si drept urmare no fufu
acum sincer sunt in depresie
intr-o seara mi-a zis ca voi nu sunteti oameni ca de fapt vb cu niste servere sau poate cu niste psihopati ca nicio femeie noramal nu ar sta pe forum...de unde rezulta ca si de aici avem mici certuri
iar de iubit ne iubim mult
doar ca si shtiu ca nu o sa ma credeti dar nu e atras de mine dpdv sexual..nu-l incita corpul meu..si asta mi-a zis acum 2 ani si am ramas cu impresia asta si shtiu ca asha e...el iubeste ambitia mea iq-ul meu de inteligenta si ca ma descurc oricand...dar nicidecum fizicul

proiectul bebe pink

Hai mai nu cred ca a vrut sa spuna ca nu il atragi..poate ai inteles tu gresit..
Tu atragi pe oricine cu fizicul ala al tau...

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

nu e adevarat
de aceea am scis la poze diferenta dintre poza si fotografie
si poate imbracat mai arat a ceva,dar dezbracata nu mai sunt asha simpatica...am multe parti bune..dar cele esentiale sunt cam varza
adiq tzatzele si pasa...urateeee!!!ca sotu a zis ca prima oara cand m-a vazut dezbracata s-a speriat

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Apropos si intre mine si sotul meu dif e tot de 6 ani:eu am 24 si el are 30. Asa ca te inteleg. De multe ori spune ca nu face anumite lucrui pt ca el le-a facut si deja e plictisit de ele..dar eu...la mine nu se gandeste...Dar il iert ca nu am ce face

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

quote:

Apropos si intre mine si sotul meu dif e tot de 6 ani:eu am 24 si el are 30. Asa ca te inteleg. De multe ori spune ca nu face anumite lucrui pt ca el le-a facut si deja e plictisit de ele..dar eu...la mine nu se gandeste...Dar il iert ca nu am ce face

Maria
In asteptarea lui

diferenta asta de varsta are si parti bune si parti rele
la mine bune=fufu super bun rele=cam rar pt poftele mele

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

maria,cand ne facem primul test?

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

quote:

quote:

Maria
In asteptarea lui

Mai esti de coma
diferenta asta de varsta are si parti bune si parti rele
la mine bune=fufu super bun rele=cam rar pt poftele mele

proiectul bebe pink

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Daca nu ai ovulat mai tz si ai ovulat cel tz pe 29 sept..puiul tau va iesi gemeni

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput
Mergi la inceput

la un examen medical pt o acnee chistica mi s-a spus ca am prea multi hormoni masculini..si ca teoretic ar fii trebuit sa fiu baiat,de aceea am o acnee chistica-androgenizare,acum ma gandesc eu ca pasa nu seamana cu o putza,sanii am slava domnului..par pe mine nu am..singura ramashita de barbat ar fii apetitul sexual

proiectul bebe pink

Mergi la inceput