ce facem?
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by J G
Vreau sa stiu si eu cum se analizeaza un penis.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Eeeii cum. Uite-asa
http://thumb2.shutterstock.com/photos/display_pic_with_logo/58832/58832,1176848912,1.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Bestiala interventia Aminei-Maria
Astept continuarea
On-topic: atata timp cat esti o femeie libera, poti face ce vrei tu !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
quote:
Originally posted by Elle_sebquote:
Originally posted by J G
Vreau sa stiu si eu cum se analizeaza un penis.
Eeeii cum. Uite-asa
http://thumb2.shutterstock.com/photos/display_pic_with_logo/58832/58832,1176848912,1.jpg
Olala, asemenea perversiuni pagane nu trebuie sa cutreiere mintile noastre de mamici divortate si frustrate! Ptiu, ptiu!
![](images/user_woman.png)
mikki2 spune:
vå multumesc pt sfaturi chiar dacå unul din ele a fost cam de prost gust...nu e asa usor precum , pare...eu sunt in Danemarca, el este in Canada...deocamdatå e vorba numai de o regåsire...nimic altceva...pinå in prezent...cine stie....
pentru cea ce mi-a scris de penis:in primul rind eu sunt intr-o tarå stråinå si nu am pe nimeni in afarå de copii si ceva cunoscuti...nu am låsat niciodatå copiii decit cu tatål lor dacå am vrut så må relaxez...si nici de asta nu prea am timp deoarece studiez si nu e usor så fii måmicå singurå si så studiezi.....nu mi-am pus copiii deoparte så må duc la intilniri...dar cred cå as avea dreputul cå doar suntem oameni,nu roboti.
In al doilea rind nu cred cå dacå vrei så iti refaci viata din nou trebuie så te gindesti la penis in primul rind...nu e prioritatea mea...
Inså, in ciuda tuturor greutåtilor cred cå merit så mai iubesc din nou si så fiu fericitå.
Vå sårut.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by mikki2
vå multumesc pt sfaturi chiar dacå unul din ele a fost cam de prost gust...nu e asa usor precum , pare...eu sunt in Danemarca, el este in Canada...deocamdatå e vorba numai de o regåsire...nimic altceva...pinå in prezent...cine stie....
pentru cea ce mi-a scris de penis:in primul rind eu sunt intr-o tarå stråinå si nu am pe nimeni in afarå de copii si ceva cunoscuti...nu am låsat niciodatå copiii decit cu tatål lor dacå am vrut så må relaxez...si nici de asta nu prea am timp deoarece studiez si nu e usor så fii måmicå singurå si så studiezi.....nu mi-am pus copiii deoparte så må duc la intilniri...dar cred cå as avea dreputul cå doar suntem oameni,nu roboti.
In al doilea rind nu cred cå dacå vrei så iti refaci viata din nou trebuie så te gindesti la penis in primul rind...nu e prioritatea mea...
Inså, in ciuda tuturor greutåtilor cred cå merit så mai iubesc din nou si så fiu fericitå.
Vå sårut.
Mikki
![](floare.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Elle_seb
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Amina_Marina
De ce femeile petrec mult timp gindindu-se/analizind un penis decit sa se gindeasca la copiii lor, de un penis te folosesti, nu trebuie sa mai ai si grija de el.
Dumnezeule mare!!!
Ai dat cu bata in balta cu maaare forta.
De mult n-am mai auzit/citit asa o tampenie!
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by Amina_Marina
De ce femeile petrec mult timp gindindu-se/analizind un penis decit sa se gindeasca la copiii lor, de un penis te folosesti, nu trebuie sa mai ai si grija de el.
Dumnezeule mare!!!
Ai dat cu bata in balta cu maaare forta.
De mult n-am mai auzit/citit asa o tampenie!
Poate, dar timpenia asta te ajuta sa vezi si pe intuneric.
ps. vezi ca e la figurat.
mikki2 spune:
Eu zic fatå dragå så nu te mai bagi in seamå pentru cå debitezi numai prostii.
Probabil esti una din alea care nu are nici un fel de sentimente, nu ai trecut prin nimic in viata ta pinå acum care så iti dea prea multå experientå.Nu stiu ce fel de mamå esti dar nu mi-as fi dorit så fi avut una ca tine cit am fost copil...
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by mikki2
Eu zic fatå dragå så nu te mai bagi in seamå pentru cå debitezi numai prostii.
Probabil esti una din alea care nu are nici un fel de sentimente, nu ai trecut prin nimic in viata ta pinå acum care så iti dea prea multå experientå.Nu stiu ce fel de mamå esti dar nu mi-as fi dorit så fi avut una ca tine cit am fost copil...
mikki, abtine-te de le jigniri si atac la persoana.
Eu sunt o mama care-si face datoria din punct de vedere moral, tocmai de aceea fi-miu este exemplu in scoala, plus noi ca familie.
Femeie cu doi copii vii sa-ntrebi pe forum de rasaritul unei iubiri apuse, o adolescenta de 17 ani are o scuza, ca e copil, dar tu, femeie cu copii?
Daca ai fi avut o mama ca mine acum nu cred ca te m-ai zbateai in indecizii si se pare ca experienta vietii nu prea te-a invatat nimic.Faci tot timpul aceleasi greseli.
Ceea ce am vrut eu sa-ti spun era asta; Disperarea de viata si criza iubirii te face sa escaladezi colturi abrupte si sangeroase mai ales pentru copiii tai. Cind esti singur si suferi, nu e nicio problema daca cumva iubirea se transforma in drama, e , cind ai copii, ii tragi si pe ei in suferinta ta.
Da, eu , poate, debitez prostii, dar nu fac prostii, e diferenta , nu ?
A, acu`, despre sentimente. Imi iubesc foarte mult sotul. dar nu am cum sa iubesc un om apus, trecutul e trecut,prezentul si viitorul conteaza.
Apropos, am o amica care ea zice ca e sufletista/sentimentalista/sacrificii etc..adica, ea , a avut sentimente pentru orice barbat caruia i s-a dariut.