ce facem?

ce facem? | Autor: mikki2

Link direct la acest mesaj

dragele mele nu am mai scris de mult cå am fost fff ocupatå...am nevoie de sfaturile voastre...ce ati face voi dacå ati fi separate de tatål copiilor dar ati regåsi prima voastrå iubire de acum 20 de ani?multumesc celor ce imi vor da sfaturi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pai de cand n-ai mai scris, ca n-ai decat un post aici?

M-as gandi bine de tot ce as face... dar bine.
Si sa faci ce cu primul?

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Pai de cand n-ai mai scris, ca n-ai decat un post aici?

M-as gandi bine de tot ce as face... dar bine.
Si sa faci ce cu primul?

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

:)))))))))))))))))))
probabil are 2 conturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

am avut un alt cont din anul 2004 pe care nu am mai reusit så intru si am luat-o de la capåt...
celålat bårbat din viata mea a fost violent si ne-am hotårit så nu mai ståm impreunå...si nu numai asta...dragostea pentru el s-a cam stins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

crezi ca ar mai fi la fel ca in urma cu 20 de ani?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

vezi sa nu fie doar o iluzie... daca n-a mers atunci, crezi ca va merge acum?
Oricum, sper sa fie bine si pt tine, si pt copiii tai.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca esti "libera de contract", esti libera sa si incerci. Totusi, 20 de ani mai schimba din preferinte.
Incercarea moarte n-are...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Daca esti "libera de contract", esti libera sa si incerci. Totusi, 20 de ani mai schimba din preferinte.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Daaaa! Bineinteles, poate sa incerce asta-n caz ca nu-i afecteaza sentimental pe copii, ceva de genul; In seara asta mami nu poate sa manince/doarma/mergem la plimbare etc.. cu voi pentru ca ma intilnesc cu rasaritul unei iubiri apuse.
De ce femeile petrec mult timp gindindu-se/analizind un penis decit sa se gindeasca la copiii lor, de un penis te folosesti, nu trebuie sa mai ai si grija de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by Amina_Marina

quote:

Daaaa! Bineinteles, poate sa incerce asta-n caz ca nu-i afecteaza sentimental pe copii, ceva de genul; In seara asta mami nu poate sa manince/doarma/mergem la plimbare etc.. cu voi pentru ca ma intilnesc cu rasaritul unei iubiri apuse.
De ce femeile petrec mult timp gindindu-se/analizind un penis decit sa se gindeasca la copiii lor, de un penis te folosesti, nu trebuie sa mai ai si grija de el.

Ce profund... . Vorba alora de la Catavencu... Din preputul gandiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:

quote:

Adica o femeie dupa ce face copii e castrata sentimental si sexual!!! Nu mai are nici aspiratii, nici dorinta, nici viata personala...nimic. Adica hai ca sa nu fii chiar rea ii dai voie un vibrator.....ba nu ca de ala tre sa te ingrijesti sa-i schimbi bateriile......un morcov de plastic.....e bine asa?
apropos..... daca era cu sotul si is dorea sa iasa intr-o seara la restaurant si sa mai aiba si un sex salbatic dupa cina cam ce parere aveai? O catalogai denaturata?
Esti sigura ca nu esti barbat?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:

quote:

Probabil ca in opinia ta, o mama despartita de tatal copiilor e consemnata la viatza pustnica.
Iar la faza asta "de un penis te folosesti, nu trebuie sa mai ai si grija de el.".... ce mai poti adauga... no comment...

Elle_seb

Mergi la inceput