Aspirante optimiste > 20 Ani ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

FETELOR pana acum nu m-am prea uitat la pozele voastre.........azi am ramas surprinsa de cat ati putut scrie pana eu am prestat la sv.(apropos dar voi ce sv.aveti?sau la sv.pove atat?)asa, si pt.ca nu tineam mine cine ce a zis ma gandeam sa ma uit peste poze poate va mai retin si asa......si am ramas uimita de cat sunteti de frumoase....... ANAXENA..........sunt reale pozele sau le-ai luat de undevaBUJO si tu........si toate celelalte la care v-am vazut poze ..........va pupi si va doresc succes la toate (chiar si mie)pentru orice urmeaza se intample...........la mine maine e ziua 5 deci incep stimularile...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Gina toata lumea i-a zis acelasi lucru lui Anaxena si ea zice ca nu e asa frumoasa in realitate. E foarte modesta fata Eu tot astept sa mai puna si alte poze ca sa ma delectez ca tare imi place sa ma uit la pozele ei

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

BUJo nici cu tine nu imi e rusine............sunteti un cuplu atat de frumos.......sa va ajute DD sa va aduca un bebelin frumos si santos si sa va semene.......ca sunteti tare frumosi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sarumana de compliment, da tu nu pui o poza, ceva, ca sa iti vedem mutrita? Ca numa asa ne tinem minte ca tare multe suntem.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

trebuia sa rog pe cineva sa ma ajute ca sunt cam varzuca .......dar incerc....il voi ruga pe sotul meu sa ma ajuta.....ca si asa ma tot intreaba "SI CE MAI ZIC FETELE?CE AU MAI FACUT?"face misto dar cred ca se bucura si el ca ma vede mai linistita si mai relaxata si nu ii mai zic lui tot felul si il mai intreb pe el..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata fete dragi!
Ce mai faceti?
Crisa, eu mi-am facut apartitia chiar ieri. Ma bucur ca ai aparut, ca a fost o vreme cand ai disparut.
Anaxena, si eu am observat ca nu mai am acest mucus de cateva luni si coincide cu perioada cand m-am apucat de bebe.
M-am plans si eu ca nu mai vad mucusul si nici nu am ramas gravida. Sper sa nu aiba nici o legatura cu asta( adica lipsa mucusului ci faptul ca nu raman). Vom vedea la tine , caci eu am pierdut trenul luna asta. ...Asa e cu copil, nu mai faci ce vrei si cand vrei. ...Dar nu-mi pare rau, mai sunt zile, nu au intrat lunile in sac.
Pupici la toata lumea.

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

neatza si de la mine fetele!
hai trezirea....io am impresia ca tre sa se execute niste teste azi....

ioana

6+

poze samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata fetelor
Chiar ca sunteti frumoase mai fetelor si Bujo si Anexena-nu mai zice ca nu esti frumoasa,esti bestial de frumoasa,sotul tau ar trebui sa fie super mandru ca te are de sotie.
Eu am citit pana acum ,am mai scris mai de mult si eu dar nu pot tine pasul cu voi.Iar trece si luna asta si cred ca nimic,azi in ziua 27 temperatura era 36,6,a fost luna de pauza de la tratamentul de stimulare,deci nu cred sa am vreun mare noroc.Dar cine stie sa vedem mai am de asteptat.Ma apuca iar disperarea ca cred ca va veni ciclul si iar o iau de capat cu mers la medic,luat tratament,......
Nu mai pot o sa innebunesc.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la mine! Da ati scris ieri, nu gluma.
Crengu eu n-am observat nici urma de mucus nici la prima sarcina nici la a doua, asa ca asta nu inseamna ca nu poti ramane daca nu apare. Sunt un exemplu concludent
Dara nu te lasam noi sa innebunesti, doar suntem aici cu tine si te sustinem nu-i asa fetelor?
Si sa va mai dau un sfat la toate: nu va mai stresati atata cu teste de ovulatie, pozitii si alte cele ca daca e sa se intample se intampla si fara astea, numai va stresati pe voi si atunci chiar ca se prinde greu ceva. Incercati sa fiti mai calme, sa va bucurati de si o sa vedeti ca repede o sa vina.

10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Kitzy, ma bucur sa aud asta. Ma gandeam sa nu fie vreo legatura. Ca e nasol asa , nu inteleg de ce nu am ramas, alta data ....cand eram mai tanara.....
Sper sa ovulez si sa pot face un bebelus ca se apropie batranetile mele( in curand fac 33). Cica la varsta asta sansele se mai micsoreaza, trebuie vreo 6 luni de incercari. Si vorba anaxenei
am si eu acasa un care , cand vine momentul , isi mai gaseste cate ceva treaba.

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput