Aspirante optimiste > 20 Ani ( 166 )
Raspunsuri - Pagina 15
anais74 spune:
eu mai sunt pe aici...bantui pe forum....citesc despre semne de sarcina...
http://tt.lilypie.com/VsW2p3.png/ iulie 2005
anaxena spune:
te lamureshte mama omida cu semne de sarcina
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
anaxena spune:
eu ma plictisesc,voi nu mai ziceti nimik
sunt in depresie preovulatorie!
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
CrisaS spune:
Mai anaxena, las-o mai moale cu depresia ca-i pre ca-i post...duca-se cu noaptea.Nici sa nu glumesti cu acest cuvint.

Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
anaxena spune:
de pe net adunate:Cat de mult este prea mult? Unele cupluri sunt ingrijorate ca facand sex zilnic ar "saraci" rezerva de sperma valida pentru conceperea unui copil. Fals! Contactele sexuale genereaza sperma proaspata si valida
proiectul bebe pink
anaxena spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Mai anaxena, las-o mai moale cu depresia ca-i pre ca-i post...duca-se cu noaptea.Nici sa nu glumesti cu acest cuvint.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
chiar am o stare ciudata si ma simt nefolositoare si plictisita
proiectul bebe pink
bujo spune:
Nu te mai simti nefolositoare Anuto ca nu esti. Ne esti foarte utila noua cu replicile tale atat informative cat si relaxante.![]()
Ai stari schimbatoare de la bb?
Maria stai scumpa linistita ca n-are nimik, ti-a zis si Anaxena. Doar nu crezi ca 3 zile inseamna atat de mult. Daca erau 2 sapt mai ziceam. Daca te-ai simtit bine si nu te-a durut nimic totul e ok. Ti-a zis sa astepti o perioada ca sa se inchida colul bine si sa nu faci vreo infectie dar tu din cate imi amintesc bine ai avut deja un ciclu si dupa ciclu se inchide colul. Nu-ti mai fa griji.
Pusichet nu fi trista scumpa. Cand am ramas insarcinata am avut si eu durerile de CM din plin, nici prin cap nu-mi trecea ca sunt gravi. Si au mai zis si alte fete. Asa ca ai sanse de bb chiar daca zici ca n-ai tinut socoteala ovulatiei. Ce, inainte tinea de testele astea de ovulatie stia cineva ce-i aia? Si se faceau copii cu ghiotura. Pana la roshu ne pastram optimiste da? Si ne pastram si dupa![]()
![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
ramonzca79 spune:
bujoooo..nu m-ai lamurit...kitzy a ramas in prima luna de dupa raclaj??adica dupa primul cm??
...vine barza!!!
beatricce spune:
Feteleeee ..! cu toate ca poate o sa par cicalitoare ,va rog frumos spuneti mi si mie cam cat ar trebui sa fie temperatura in perioada fertila ?

http://tt.lilypie.com/CEsdp3.png
bujo spune:
Da, Ramonzca a ramas dupa primul CM. A fost fara intentie. a avut doar 2 contacte neprotejate. De fapt nici n-avea voie sa ramana ca trebuia sa astepte vreo 2-3 luni dar s-a intamplat. Era asa speriata saraca. Zicea ca nici nu-si face sperante ca poate sa pastreze sarcina dar uite ca e bine sanatos bb, e maricel si ii bate inimioara.
Cik dupa chiuretaj ramai si mai repede ca se curata bine zona si are unde sa se prinda bb. Ea nici n-a facut chiuretaj. Ideea e ca trebuie sa te protejezi o perioada ca sa se vindece uterul si sa se refaca peretii care sunt subtiati in urma chiuretajului. Dar daca ramai nu este obligatoriu sa pierzi sarcina. Va zic eu cat de repede se prinde dupa un chiuretaj ca de luna viitoare ma pun pe treaba![]()
![]()
![]()
Beatrice nu este o temp standard pt toate. Doar ca trebuie sa fie usor crescuta fata de restul zilelor. Dar pt asta trebuie sa-ti iei temp zi de zi si sa-ti faci un grafic.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta