Cluj rulz! -A venit toamna!-cap.73

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Cristiana, acum citesc si eu prin ce ai trecut cu Thea... ma bucur ca e mai bine
Stanca, spor la treaba in continuare... zilele trecute ma gandeam si eu la bb2.. dar la mine iese din discutie
Simona, mi-ar placea tare mult sa vad expozitia... avand in vedere ca sambata lucrez, poate ajungem duminica... sa-i arat lui Luchitza unde as vrea sa-l duc in tabere
Raluca, pupici dulci
Svety, bine ai revenit
Offffffff... iarasi sedintza; daca o tinem tot in sedintza, nu construim nimic

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Manu niciodata sa nu spui niciodata....

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare
suntem acasa in efectiv complet, Thea a inviat de cand am ajuns , e slabita da se joaca de mama focului.mamarutza e f maraita sper sa nu se simta si ea rau ca imi fac sepuku

Simona totala esti cu soarecii, iarta-ma ca zambesc cand stiu ce enervanta e problema.
si gandul ala e normal sa il ai, e omeneste, nu-l indeparta brutal, lasa-l si incet incet nu te va mai chinui.si oricum nu e o cauza pierduta, sunt convinsa!sper ca nu ati abandonat ideea!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Fetele, daca vreuna din voi este interesata de un job de vanzatoare in "polus center" la unul din cele 3 magazine ce se vor deschide curind, sa-mi de-a un PM sa va pun in leg. cu pers. care face angajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, fetelor!

Am avut un chef nebun in seara asta sa va citesc/sa va scriu; si avand in vedere ca am ajuns la ora 18 acasa (super decent!) si nu-s extrem de obosita iata-ma-s in zona, fericita ca va simt aproape.

Simona, pt tine un special. Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul; cum te mai simti?
Dar cu soarecele cum stati? Si sa ma scuzi si pe mine, dar nu m-am putut abtine sa nu ma amuz de situatie.

Stanca, tu este fenomenala; doamne ajuta ca proiectul bebe2 sa se realizeze cat mai usor! Iar dupa bebe2 o sa vina bebe3 pe cale neasteptata/neprevezuta

Raluca, cum mai decurge sarcina???

Cristiana, cred ca ai avut 2 zile de foc; bine ca ati revenit acasa! pitica cum e? sper ca bine!

Rolo, e super bine ca ziua doarme in patut; ati facut un mare pas; tineti-o tot asa!

Azi am avut o zi tare reusita la munca; am fost pe teren o gramada; am dat o fuga pana intr-una din organizarile noastre de santier (principala); am zis ca stau o jum de ora; am stat 2 ore; cand ajung acolo, vorba unui coleg, parca merge Ceausescu; "da` pe la noi nu veniti?" Apoi o tura cu topografii; si uite asa m-am trezit ca-i ora 5; evident, daca vroiam sa stau pana la 8, nu era nici o problema; dar am simtit-o pe Simona ca ma trage de maneca sa plec acasa .

Hihihi, se vede ca am chef de vorba; v-am anuntat de la inceput.

Totusi, ma indrept catre pat ca dimineata iar o iau de la capat.
Aveti grija de voi; o mie!!!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza'. Am ajuns prima la condica azi
pup, mai intru io

mama de Ileana Cosanzeana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salut , salut!

Mariana figura esti cu santierul.Se simte ca iti place santierul si chiar ti se potriveste.Cu bebe 3 mai vedem , desi planul initial era de 3 poate se adevereste.

Helbi multumim de oferta.

Rolo felicitari ca ai fost prima azi

Azi sunt casnica.Fac mancare si asist la curatenie.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

N-am tiiiiiiiiiiiiiiiimp!!! Dar tot incerc sa va scriu cate ceva!

Io v-am mai spus asa printre randuri kum e la 'casa noua' vorba lui Spiderman (sau McQueen - pentru cei care stiu de filmul Cars) ca ma simt ca in excursie, ca n-am cablu, net si mobila in living, dar ca ajung zilnic mai repede la job deoarece ne trezim mai devreme. Oricum ma simt mai bine de fiecare data cand imi privesc minunatul perete visiniu vopsit in stucco dar si celalalt perete visiniu, care nu e stucco, dar e un visiniu adorabil. Ieri am cumparat perdele de bucatarie, de la Mobexpert, dragute si pt ca nu ne-am putut decide de care sa luam, am luat 2 perdele diferite pt cele 2 geamuri...

Simo, m-ai spart cu soarecii. M-am distrat nevoie mare, parca te si vad cu aparatul ala...la sefa mea nu a prea functionat, asa e toamna, iti doresc nervi de otzel!

Stanca, vreau si eu sa asist doar la curatenie, dar n-am cu cine .

Mariana, soro draga, vad ca ai devenit VIP lalocul de munca! Frumos! Asa te vreau! Incerc sa te sun imediat...sa vad ce mai faci...

Ralucutzo, ma scald in ape tulburi...dispozitia mea depinde direct proportional de cantitatea de soare de pe cer si cu toate astea sunt mare fan carti cu vampiri, atat de fan incat ma uit la oameni pe strada sa vad daca e vreunu care seamana cu cei descrisi in carti ... o fi grav?

Manu, bocanci faini sunt la Promod pe site, si la Friendtex, daca ai pe cineva am vazut in catalog...iar cizme faine la Planeta.

Cristiana, sa nu-mi zici ca ti-ai luat pantofi din cei boticul rotund si cu fundite, ca mie aia mi-au placut de le-am declarat dragoste vesnica...

Svety te-am zarit cateva pagini in urma, sper ca sunteti toti ok

hai ca mai incerc sa viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Ralucutzo, ma scald in ape tulburi...dispozitia mea depinde direct proportional de cantitatea de soare de pe cer si cu toate astea sunt mare fan carti cu vampiri, atat de fan incat ma uit la oameni pe strada sa vad daca e vreunu care seamana cu cei descrisi in carti ... o fi grav?

hai ca mai incerc sa viu...

It's the first day of the rest of my life!

nuuuuuu, nu e grav
Dar daca vezi oameni in alb, e grav. Fugi taaaaare ca te baga la
Hai te pup soro.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

raportez 3 soareci prinsi in clei!

Mai raportez una documentare completa in privinta amplasamentului magazinelor la Polus Center. In sfarsit visul meu de cand am venit in Cluj se implineste! Stiti ca mi-am luat liber vineri ca sa ma duc de dimineata acolo ca mult am investit sufleteste si nervos (cat s-a construit drumul si am rabdat ore in masina la coada spre Floresti).
Helbi daca ma duc sa monitorizez magazinul acela si eventualii concurenti, ma angajeaza pe mine? Jur ca-s expert cu state vechi in monitorizari si evaluari, nu de magazine dar ... tehnica si flerul conteaza!

Mergi la inceput