Inca o viata in Emiratele Arabe

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

hai mai Luna ca dolarul a crescut, de la 3.65 acum e 3.66 *hahaha*

si faza cu fotografiatul panoului cum sa ne spalam corect pe maini, e o chesti buna, unii dintre cei de aici ar trebui sa il foloseasca mai des.

Stii ce ma enerveaza pe mine aici Detol-ul, cand eram cu varsatde vant am pus sotul sami ia unul, caci poate omoram virusul si nu mai ieseau bube *FALS, DAR Speram* imediat dupa

stii ce miar mai place aici, sa semnalizeze soferii pe strada, si cand e trafic.

mie mi se spune destul de des ca in romania se traieste bine, nu cred, am impresia ca sunt mintita doar ca sa intorc acolo, chestie pe care nu vreau, la oricat de buna ar fi viata acolo, aici este de n ori mai buna pt mine, . Am venit cu un scop aici, curand poate ne vom indeplini visul . unde mai pui ca nu tu TVA, nu tu impozite, preturi foarte accesibile

referitor la burj al arab... eu am fost shocata cand lam vazut desi 3 luni lam tocat pe a meu sot sa ma duca acolo. imi place sa vad in schimb cum creste Burj Dubaiul.

dar la tarom cele mai vizate curse sunt cele de la dubai

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

despre lucruri care nu stralucesc

aici

e vorba de discutii numai intre fetele ce locuiesc in Emirate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Gotcha!

maine avem KG day. ieri am primit costumul de buburuza palida, adica o camasa alba cu buline negre abia astept sa vad serbarea, mai ales ca , copilu na dezvaluit nimic

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Fetelor, ce ma bucur ...ati pus-o de o sesazatoare aici! Sper sa scrie cat mai multe fete din Emirate!
Eu una nu schimb nimic in dolari, euro sa traiasca. Asa am facut in ultima vacanta.
Voi fetelor ati nascut in Emirate? Ca eu mai am putin de tot si vroiam ceva pareri. Annie, tu unde locuiesti, Fujeirah?
Ce e ma streseaza cel mai rau e ca legal avem dreptul la doar 45 de zile maternity leave. E extrem de putin. Eu am cerut sa adaug vacanta, adica 30 de zile si sa-mi mai dea 2 sapt. neplatite, in total 3 luni. Numai ca nu ma indur deloc sa iau nici o zi din astea inainte, asa ca merg in continuare la servici, abia ma misc si-mi vine sa-i impusc pe toti. Ne mai batem si pe AC, eu mor de cald , ei de frig.
Va pup si mai intru la povesti cu voi mai pe seara, ca plecam la plimbare.
Week-end placut!

anca
37+ bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by ache

Fetelor, ce ma bucur ...ati pus-o de o sesazatoare aici! Sper sa scrie cat mai multe fete din Emirate!
Eu una nu schimb nimic in dolari, euro sa traiasca. Asa am facut in ultima vacanta.
Voi fetelor ati nascut in Emirate? Ca eu mai am putin de tot si vroiam ceva pareri. Annie, tu unde locuiesti, Fujeirah?
Ce e ma streseaza cel mai rau e ca legal avem dreptul la doar 45 de zile maternity leave. E extrem de putin. Eu am cerut sa adaug vacanta, adica 30 de zile si sa-mi mai dea 2 sapt. neplatite, in total 3 luni. Numai ca nu ma indur deloc sa iau nici o zi din astea inainte, asa ca merg in continuare la servici, abia ma misc si-mi vine sa-i impusc pe toti. Ne mai batem si pe AC, eu mor de cald , ei de frig.
Va pup si mai intru la povesti cu voi mai pe seara, ca plecam la plimbare.
Week-end placut!

anca
37+ bb Adam

Yeap, am nascut la Corniche aku 2 ani. Conditii bune, pt. mame n-am stat decit o noapte ca ma apasa pe portofel, insa juniorul a fost cazat la NICU pt. 3 luni si au conditii la fel ca si aici, deci sint dotati cu tot ce trebuie, stai fara grija, nurse sint din Australia, UK, Afrca de Sud, State, Indonezia, adik au scoala, asta e important. Stai linistita, totul va fi bine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ache
Voi fetelor ati nascut in Emirate?

dar unde altundeva

am un jurnal unde am punctat cate ceva dar detaliem mai incolo - nu te speria ca e de bine - natural,natural,supernatural
jurnalul chiar aici pe Dc

cu maternity leave - problema mare insa de inteles caci rezidentii lucreaza si cum unele mame nasc anual chiar nu se poate sa stea acasa 2 ani ca in tari civilizate
oricum de dr.si obligatii vorbim caci e "taramu'" meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dodo

Yeap, am nascut la Corniche aku 2 ani. Conditii bune, pt. mame n-am stat decit o noapte ca ma apasa pe portofel[:D

la prima citire am crezut ca chiar pe corniche - dar m-am lamurit imediat - inteleg ca la particulara - natural,natural sau Nu?
intr-adevar 'stafful' bine pregatit - trecut prin zeci de filtre si examene dar ...putini si uite eu am avut norocu' sa nasc intr-o noapte cu luna plina si o doctorita fugea in mai mult de 10 locuri de unde stres,graba,neintelegeri,revolta - desi eu nu am fost o victima caci am avut norocul sa am si sotul aproape desi in Emirate sotii nu asista la nastere (nici el nu a facut-o de altfel)dar era afara si stiam ca intervine in caz de forta majora

Mergi la inceput

sa nu uit de ce am venit de fapt

Sursa mea secreta de inspiratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Nu, Luna, spitalul Corniche nu e privat, insa cum noi nu mai avem rezidenta acolo, am platit ca straini. Din fericire, daca pot spune asta in conditiile in care bb s-a nascut la 25 sapt, an nascut natural si-am platit doar nasterea si 1 zi spitalizare, care si-asa au costat destul, ca daca era sa mai fac si cezariana..Insa personalul medical e bine pregatit. O singura neplacere am avut:nu sint transparenti, nene, cu greu smulgeam informatii de la nurse, le e frica sa spuna, trebuia sa alerg dupa dr. sa-mi spuna evolutia, pina la urma am renuntat si pindeam nursele din Australia, USA si UK sa pot obtine info, am gasit si o tipa din Brasov, cu care am discutat mai multe si faceam un sumar al evolutiei cind o prindeam pe tura, in fine, a trecut, mi se pare ca vad un film cind imi aduc aminte, parca nu am fi fost personajele principale..Anul asta vrem sa venim din nou in Ramadan, inshallah, si-as vrea sa le fac o vizita cu feciorul celor de la NICU...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dodo
O singura neplacere am avut:nu sint transparenti, nene, cu greu smulgeam informatii de la nurse, le e frica sa spuna

ei - de nasteai in RAK dadeai de indience care apoi chiar au secrete mari - de nu erau filipinizele nu ma descurcam cu - sa n te gandesti la prostii dar nu era pe faza (infometata) atunci adio invatat cum sa alaptezi -caci filipinezele stiau dar le era somn - cum dormeau chair nu stiu caci erau cel putin 10 care urlau dint toti rarunchii dar ele - keep smiling - no problem-sleep-
dar cum nu mi-au dat formula magica

Mergi la inceput