Cafea cu aroma de femei - 14
Raspunsuri - Pagina 7
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Adinaaaa,vreau si io cizme!Da' de cine ma proptesc cand merg?
Gagici io emigrez,ca nu se mai poate!Ni s-a dat 100 euro sa luam carti,etc de specialitate.Dupa 3 ore de umblat,ca mi-au intrat picioarele-n cur,am venit cu 4 carti de 1 milion.Dupa ce le facem vanzare,tot vanz. indispuse si cam agasate.N-ai ce lua,nici macar cu banii statului.Si cand am gasit ceva calumea nu mai aveau facturi fiscale.Imi venea sa-i dau cu cartuloaia aia in cap.
cand te astept la aeroport?
Doamne'ajuta!
A_Iulia spune:
Aido, de la rusi e si la mine. Azi mi-a sosit invitatia.
Am lasat si pasaportul, sa facem rost de viza. ![]()
In rest...mai umblam si noi. Ca tot omu', prin targ.
Wendy, pana la urma ti-ai luat carti au ba, ca n-am inteles treaba cu bonu' fiscal.
Adina + Olivia Q1.04
maru spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by Rebiana27
Fetili!!!! Hai hello!
Mi-am adus aminte sa va zic... eu sunt nascuta in 1979!... ca sa modificati listutza!
Pup gashca!
Rebiana, mami fericita deLuca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
Ti-ai adus aminte asa dintr-o data? ...
bay ce ma plictisesc ..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
da, da , sa vezi si tu cum e cand nimeni nu vrea sa stea de vorba cu tine, pe motiv ...pueril: ca cica doarme! auzi!
Doamne'ajuta!
maru spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Restul care mai sunteti la lucru - Lali et Co - marsh acasa.
Adina + Olivia Q1.04
si eu?
ca abia venii de vreo 2 ore...
Doamne'ajuta!
principe spune:
neata!!
si la mine o cafeluta pls!
fetelor ma nirvati cu dietele astea sinucigase.
nepoata mea,datorita stressului deoarece,a plecat din ve la studii 1 an in ro ,apoisau stabilit in houston ...si nu prea s-a acomodat nici colo nici colo s-a ingrasat.
a facut n diete,rezultatul ,dupa ce lasa dieta recupera cu viteza kg date jos plus ceva extra.
mam'sa a fost cu ea la un nutritionist,ca a inceput sa se ingrijoreze ptru ea.nutritionistul ia zis.ca nu trebuie sa scoata din dieta nici un aliment pe care in mod normal ea IL consuma ,ci sa stie cind sa le manince si cum sa combinealimentele,cu alte cuvinte a invatato sa se hraneasca sanatos.
daca privezi organismul de hrana ,acesta percepe dieta ca o situatie de criza8de infometare) si ca urmare metabolismul se reduce,cheltuie mai putina energie.in momentul cind se renunta la dieta, 1.METABOLISMUL ESTE LENT.
2. ORGANISMUL TINDE SA DEPOZITEZE TOT CE CONSUMA ,PTRU A FI PREGATIT PTRU O URMATOARE PERIOADA DE CRIZA (INFOMETARE).
apare fenomenul intilnit la camilute..."cocoasa de grasime".
sfaturile care i le-a dat medicul a fost sa manince ca dimineata ca o regina ,tot ce ii pofteste sufletul ,deoarece aceasta face sa accelereze metabolismul,asta pina la ora 10(si pita daca vrea sa manincea are voie)
la prinz salata cu pui ,vita ,cartofi natur .ratia de salata mai mare ,de pui mijlocie ,iar cartof minima.
doua fructe mici, sau unul mai mare.
are voie sa bea 1 pahar de lapte zilnic.
2 felii de piine integrala.
are voie brinza fermentata ,iaurt ,in ratii mediane.
dupa ora 7 sera,are voie sa bea doar ceai,sau sucuri naturale de citrice care nu au continut mare de zacar.
seara minca peste,salata ,pui fiert.
ideea este sa nu slabesti fortat,ci treptat.
acum nepoata mea are 48 de kg ,si avea 61.
fetelor nu vreau sa suferiti de anxietate ptru o kk-ata de dieta.
dietele rapide sunt o timpenie,nu fac decit sa deregleze si mai tare metabolismul si sa imbolnaveasca organismul.
eu va iubesc mai mult cu sunculite decit bolnave,irascibile,stressatesi nemincate.
va pupicesc.
aida,cred ca tu cind faci dieta ar trebui sa iei si un anxiolitic..de la naturisti.la tine kg sunt datorate stressului.
ieri am mincat dovlecei umpluti cu ton copti in cuptor...iami iami..puteti minca.
ian ,
taci si rabda,maninca grisine si bea apa minerala ...cu asta am trait eu pin la 4 luni...a si inghetata...si din cind in cind o lingura de crema supa.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
lulu_boches spune:
quote:Eu mai sed, o leaca.Ghini?da, ce fa te gratalisi di noi?Pe Ina, o capisi ca are
Originally posted by maruquote:
Originally posted by Adina Iulia
Restul care mai sunteti la lucru - Lali et Co - marsh acasa.
Adina + Olivia Q1.04
si eu?
ca abia venii de vreo 2 ore...
Doamne'ajuta!
, dar pe tini, NET.Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
andrath spune:
declar revoltata ca zapp-u e un KKt
il dau dracu'
incerc sa ma conectez de 5'
si stau la et 9 in buricu' centrului, ar trebui sa am mama si tata lu'semnalu'...
de obicei il am, da' acu parca a intrat dracu' in el.
m-am umplut de nervi. hai, care dati o cafea? chiar si fara cofeina...
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by wonderful
Adinaaaa,vreau si io cizme!Da' de cine ma proptesc cand merg?
Gagici io emigrez,ca nu se mai poate!Ni s-a dat 100 euro sa luam carti,etc de specialitate.Dupa 3 ore de umblat,ca mi-au intrat picioarele-n cur,am venit cu 4 carti de 1 milion.Dupa ce le facem vanzare,tot vanz. indispuse si cam agasate.N-ai ce lua,nici macar cu banii statului.Si cand am gasit ceva calumea nu mai aveau facturi fiscale.Imi venea sa-i dau cu cartuloaia aia in cap.
cand te astept la aeroport?
Doamne'ajuta!
Daca azi e joi,sambata sunt la Ottawa sau Montreal.Unde-i mai aproape?

Eu sunt Luca-Andrei!