Cafea cu aroma de femei - 14
Raspunsuri - Pagina 6
lulu_boches spune:
A plecat
si rusii de la mine
?La Deva, e soare.Ce este pe la Tv?
D-na W - nu te uiti la Nora ptr mama 2?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
iuliana_2007 spune:
Gata am venit cu printesa de la vaccin.Ma asteptam sa planga ca data trecuta dar acum a plans putin si gata i-a trecut.I-a dat doctora niste vitamine ca este cu 1 kg si ceva in urma(greutatea),acum ma chinui sa ii dau sa pape si nu vrea nimic este sucarita tare.Nu-i place nimic.Se agata de tot ce intalneste in cale.
Si Aida da rezultate biomed slip ala?Adica ai vazut vreo schimbare ceva sau este doar reclama de el?
Ina nu te mai agita ca o sa fie bine pana la urma.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
... da' voi ce problema aveti?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Io-s aia mov si tu galbejita?Da,da mai tare ca sa-mi sara plictisu' din cap.Mey,nu-i de la vreme.Aici e fain timpul.
Am auzit ca Tm. e frumoasa.Io n-am fost niciodata,n-am avut de ce si numa' pt. o plimbare distanta-i prea mare.
ina78 spune:
Eu sint pe linga baricde. Am avut de recuperat de ieri... Dar si niste situatii noi. (mama lor ... asta nu voiau).
Ma simt mai bine... dar mi-a ramas o durere de cap... dovada ca-l am si ca reactioneaza.
Cu oltenii am multe... afinitati. Dar ... n-am nimic cu nimeni in mod deosebit. avind in vedere cita lumea poate ceti... tac mai bine... c am eu pe cineva in vizor... colorez forumul daca zic ceva ![]()
Va plictisiti si eu nu prididesc cu munc... 
eu - Ina
- puiutul meu
lulu_boches spune:
quote:Nu mai plinge, drikai eu o cofee cu tine.
Originally posted by MsLara
Acu' ma refuzi
Ia si tu macar un afara cofeina, ca doar avem de toate!
Lali
wonderful spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
A plecatsi rusii de la mine
?La Deva, e soare.Ce este pe la Tv?
Nee,am vazut pe sarite 1 parte.M-am cam saturat de m.u.i.e.r.i. care in curand or sa se ia la cearta,barfe,susoteli,etc.
ina78 spune:
Fetelor eu plec acasica... insa inainte dam tel. sa vad pe unde papam ceva bun: mama sau soacra.
Asa ca poate vb mai tirziu. Daca terminati iar cap. puneti si voi lista la inceput.
Nu e greu: dati Reply with Quote la mesajul meu.
eu - Ina
- puiutul meu
lulu_boches spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Nee,am vazut pe sarite 1 parte.M-am cam saturat de m.u.i.e.r.i. care in curand or sa se ia la cearta,barfe,susoteli,etc.
[/quote]Deocamdata nu-i "interesant".Astept partea cu

MsLara spune:
Merci lulu !
Cred ca m-a'njurat Aida ca-i dau cafea...si ca sar si azi de la dieta:mi-am turnat zahar si a curs jumatate de borcanel...e sirop..
Lali 

?