ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17
Raspunsuri - Pagina 20
lucialu spune:
Buna ziua iubitele!![]()
![]()
asta pt bataita ce a-ti dat-o bolii sau depresiilor.
Roxi
iesi de-acolo si iti spun un secret.Printre prostiile pe care mi le mai i-au de pe net si total intamplator,de fapt cu totul altceva doream cu denumirea "the secret" m-am ales cu un documentar despre legea atractiei.Si acolo zice cam asa-dar merita vazut integral trust me-:ca daca focalizezi,mai mult vezi cu ochii mintii tot ceea ceiti doresti(ca esti sanatoasa,ca vrei bb,orice dar pozitiv sa fie gandul-deci nu ceea ce nu-ti doresti,doar afarmitii) universul,Dumnezeu va lucra/te va ajuta sa ti se intample acele lucruri.Important este sa fi fericita chiar si fara un motiv aparent.Uite asa sunt eu de cateva zile.Stii ca americanii au un talent oratoric de speriat.M-au convins.Asa ca eu dau ignore complet la probleme, ma gandesc numai la ce imi doresc si ma vad cu dorintele implinite.Efectiv mi-am schimbat felul de a vedea lucrurile.Ce am de pierdut?Depresiile?Ce am de castigat?Liniste si voiosie si multa speranta!Cauta documentarul!Si sa te vad daca mai recurgi la butoaie dupa!
Crede-ma si crede fetele de aici:TOTUL VA FI BINE!!!
Aerlilian
tu la laparo ai primit vesti bune,ai uitat?Si mai suntem trecute de 30.Dar nu spunem.In unul din capitolele din spate mult "s-a discutat" problema.Depinde la ce varsta "te opresti" si o serbezi mereu,toata viata
Proba:cati ani spuneai ca ai?![]()
Lilisor
imi vine sa ma imbat in fiecare zi.Noroc ca nu le am cu astea
.Numai cand te vad atat de vesela si si fac asa
Pup fetele!Duminica placuta in continuare!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lilianaFi spune:
Lucia iubita mea si eu ma bucur nespus de mult vazindu-te in plina forma...nebanuite sint caile Domnului...

Turturica Ylari...Ioana mai scrie cite ceva din cind in cind,dar voi ati disparut chiar de tot...!!!
...va trimit tuturor ser cu hCG
...
...in speranta unei toamne pline de burtici...

ginamaria spune:
oau.........eu am vrut sa dorm putin asa ca duminica dupa-masa dar am simtit o intepatura
.........cred ca era serul tau liliana fi............multumim frumos
roxanaiuliana spune:
fetelor
cu atata optimism pe aci cum sa mai fiu eu melancolica?!
mi-am mai revenit! azi am o durere destul de puternica in ovarul stang, mi-am facut un test de ovulatie si a iesit foarte pozitiv,adica linia de test a iesit mult mai colorata ca cea de control, acum ce sa inteleg ca inca nu s-a rupt foliculul? eram convinsa ca s-a intamplat vineri, de atunci nu am mai avut nici mucus de ovulatie. noi am fost totusi harnici azi.
cristy1977 spune:
fete dragi, am si eu o intrebare si pentru ca nu stiu cum sa o pun, o sa va intreb direct: cati bani trebuie sa dau la operatie si cui in afara doctorului)? mi-ar fi de mare folos daca mi-ati da ceva informatii, mai ales fetele care s-au operat de curand. mentionez ca fac op. cu dr. T.
va pup
lucialu spune:
Cristy
de ce nu ai PM activat?Si legat de chestia intrebata te sfatuiesc sa nu incerci,daca nu vrei sa fi balacarita bine![]()
Roxi
ai vazut?Legat de ovulatie cred ca ai rezolvat problema de azi
Doamne ajuta!
Lilisor
, Ginamaria![]()
![]()
![]()
![]()
KISSES
unducthable spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Buna iubitele!
Aerliliann-avem ce face.Optimismul trebuie sa fie pe primul loc si daca trebuie sa ne batem cu iaurt pentru asta o "comitem" si pe asta
.
Dianama refeream la chestia ca daca mezelurile din pui sunt cu semnul intrebarii,pai cred ca ar trebui sa le cam scoti din meniul tuturor chiar si al sotului.Ca alimnetatia asta e prima care influenteaza sanatatea.Merci ca ti-ai asumat o parte din "vina"
Daca fetele au ras inseamna ca nu avem victime colaterale.Nimeni nu a primit iaurt in fata si nici nu si-a rupt piciorul alunecand pe zuzu?prodlacta?zuzu?prodlacta?
cu tarate NU din grau.Oricum daca papi putina pita e bine.
[orange]
multumesc mult pentru cuvinte si , da , imi asum vina , pentru ca imi place sa iau lucrurile serioase in serios
am inteles vis a vis de mezeluri si de sot
tin regimul alimentar , imi lipsetste calciul, dragele mele, spuneti-mi voi ce ati luat sau ce luati ca sa aveti si calciu in organism pe timpul alimentatiei
Luni eram oe masa de operatie , Joi eram la servici DAR
[b]obosela de la operatie se resimte acuma , trec printr-o perioada foarte grea acuma , sunt foarte obosita, foarte trista si imi vine sa plang mereu , MA SIMT vlaguita si imi vine sa ma duc intr-o padure sa nu ma mai vada nimeni ....
Diana, si va pup pe toate
unducthable spune:
eu nu am dat nici un ban , nu stiam pe nimeni inainte de operatie
Tutunaru nu vrea nimic, nu primeste nimic.
Dupa operatie , , pentru ca am vrut eu si pentru ca au meritat , am dat la doua dintre ajutoare, pot sa spun pe privat , oricum nu am dat mult, si am primit ingrijire foarte buna de la toate asistentele, si de la toti.
Liliana , esti o minune , sa ai numai bucurii, Monica la fel si la fel pentru toate viitoarele mamici sau mamici. Va pup, ati reusit,
diana
p.s. poze de la sibiu , vara asta , de pe langa sibiu , de la ferma, ocna sibiului
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20sibiu%202007/Album.swf
fireyes spune:
eh, uite ca se mai intampla si lucruri bune pe lumea asta 
Bravo, Liliana
si sa iti mearga usor totul de acum incolo si poate ne atingi si pe noi, sa se lipeasca si pe aici cate ceva. Eu ma multumesc si numa' cu unul:) Sa mai ramana si pentru altii, ca doritoare sunt destule
sa avem o saptamana usoara cu toatele si sa se inmulteasca bebeii prin zona...
pupici