ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

FETELOR HAIDETI PUTEM SI NOI...................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

..sigur ca se poate fetelor...bafta multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

multumesc mult fetelor pentru incurajari! eu care eram mai optimista acum cateva zile se pare ca am intrat in "butoiul cu melancolie", parca simt ca nu mai pot face fata unei alte luni fara nici un rezultat, de obicei depresia asta apare cand vine menstra, acum a luat-o cam devreme, ma bucur mult ca am cui sa spun aceste lucruri, parca fac fata altfel situatiei. citind povestea Lilianei imi mai creste moralul, liliana meriti din plin sa fii fericita!

Mergi la inceput

hai roxanaiuliana iesi din butoi.......butoiul nu e pentru noi.....eventual un flaconel dar nu mai mult.......

Mergi la inceput

Roxanaiuliana eu uite asa m-am luptat cu ENDOMETRIOZA ......vezi ca e parsiva te loveste sub centura(da depresii)...acum ca ti-am soptit pontul apara-te bine si daca am invins-o eu poti si tu ...si toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ma alatur si eu fetelor, Roxana fi optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

asa fetelor, ori noi ori ea

Mergi la inceput

CEEEEEEEEEEEEE?ORI EA ORI NOI?NOOOOOOOOOOOOOOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Liliana,si eu care credeam ca la cei 35 de ani ai mei este deja tarziu...Dar tu imi dai o raza de speranta,se poate deci...Saptamana viitoare vreau sa mai merg si eu la dr mea,sa vedem ce mai avem de facut.Zicea ea la un moment dat sa stimulam un pic hormonal...Sa vedem,banuiesc ca va trebui sa fac din nou niste dozari,sa vedem cum stau cu hormoneii.Va pup si va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Aerlilian printre gindurile mele urite si eu credeam ca nu mai am nici o sansa,dar tot speram...multi inainte,eu credeam ca esti mult mai mica...dar tu faci monitorizari(ecografii seriate in perioada ovulatiei,cum stii daca ovulezi?...cred ca dr.ta se referea la stimulari ovariene usoare pe baza de clomifen(subst.chimica)...oricum fara stres...eu gindindu-ma ca fac fiv eram f.linistita si la final si raspunsul pe masura,numai bine

Tuturor numai bine...

Mergi la inceput