Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41
Raspunsuri - Pagina 13
mmc_nd spune:
Intai de toate urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritelor KoraPop si Zenobia si le doresc sanatate, rabdare si intelepciune ca atunci cand Doamne-Doamne le va trimite un bebe sa fie cele mai cele mamici. Si sunt convinsa ca se va intampla cat de curand.
Felicia, Doamne, ajuta, sa se prinda, sunt cu sufletul alaturi de tine!
bebekom, cum iti este burtica, mai esti balonata? 
teo, am tras cu ochiul
si am vazut ca esti un pic ingrijorata ca dr.T pleaca. Stai linistita ca baieteii vin deobicei mai tarziu de DPN, nasha mea a nascut cu vreo 2 saptamani intarziere. Si plus de asta, dr.T nu cred ca te lasa de izbeliste. Asa ca stai linistita si bucura-te de perioada
.
Noutatile despre mine ar fi ca a trebuit sa repet inseminarea sambata pentru ca iar nu mi se sparsesera foliculii
, desi facusem pregnyl. Asa ca am mai facut un pregnyl si am condus ca vitezomanul Gica prin oras sa iau proba de la sotz (care era la servici cu nici o posibilitate sa plece), sa o duc la dr. Matei si apoi inapoi la dragul nostru dr.T. Asa ca am ajuns franta acasa, va dati seama, noroc ca m-am putut odihni un pic. Acum numaram zilele si ne rugam!
cu drag fetele tutunarese!
Zenobia spune:
Multumesc mult, fetelor, un pupic pentru fiecare si numai bine si voua! 
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
felicia_ spune:
Zeno, LA MULTI ANI! 
Alexia, Zeno, Malina, Ancaoradea, Lucialu, Ralu_t
va multumesc mult fetelor ca v-ati gandit la mine! De acum am 3 puiuti la "purtator, toti perfecti, de 8 celule, clasa A (unul are maici fragmentatii, dar tot e perfect!)
Chiar daca scriu mai rar, va urmaresc!
poze
bebekom spune:
Zeno, Kora, va urez si eu, cu intarzierea, la multi ani!si puiuti in burtica!Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va implineasca toate dorintele!
Felicia,Doamne ajuta! sa se prinda sambureii tai si sa creasca mari, sa-ti bucure viata!
mmc_nd, eu sunt bine; mi-am scos si firele, nu mai am absolut nimic. Dar tu? ai ceva simptome? ceva scurgeri maronii? Tin pumnii si numar alaturi de tine; pe 10, nu?
ysa, imi place ca esti hotarata sa faci cat mai repede ceva in vederea lui bebe. Sper, insa, sa-ti faca DD placuta surpriza sa ramai insarcinata intre timp. Eu iti tin pumnii!
ancaoradea, cum te mai simti?
Va pup fetelor!
maria08 spune:
Buna,
Zenobia,Kora: LA MULTI ANI!!!Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!! Sa va dea Bunul Dumnezeu tot ceea ce va doriti si bineinteles mult asteptatul bb!!!!
Felicia: Ai grija de tine si de burtik; peste 10 zile asteptam vestea cea mare!!!!!
Bebekom, Mmc_nd: Si pentru voi tin pumnii stransi!!!! Poate ca toamna asta va veni cu multe surprize!!
Teo: Si eu spun acelasi lucru: stai cat mai relaxata, totul se va termina asa cum iti doresti!! Important e sa fiti voi bine!!
Va pup pe toate!!! Chiar daca scriu mai rar ...poate nu ma uitati...![]()
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Kora_Pop si Zenobia cate un sincer LA MULTI ANI ! si din partea mea!

Maria08 eu nu te-am uitat iubita!
Teo draga, nu fi trista iubita,
cu siguranta va fi bine si bebe va sta cuminte pina se intoarce nenea dr.
Felicia draga, tin pumnii stransi si doamne ajuta sa gaseasca puiutii tai un loc numai bun de stat acolo inca 9 luni!
Stii urarea mea!![]()
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
lauravoinicu spune:
Zenobia , 
, iti doresc sa vina si bebicul mult visat!
Kora , LA MULTI ANI , iti spun din nou , si iti urez mult noroc la FIV
Felicia , cei 3 puiuti sa stea 9 luni la tine in burtica ... iti tin pumni si sa stii ca numai la tine m-am gandit zilele astea , dar nu am indraznit sa te sun.....
Teo , nu fi ingrijorata , si fina mea a nascut cand Tutu era plecat , si a nascut bine merci fara nici un fel de problema.... dar eu zic ca bebe nu vine cand nu este dr. in tara... sa stai linistita.
Vali , vai ce a trecut timpul , mai ai putin si vei fi mamica.....
mmc_nd , ce simpatica ai fost , cu proba sotului , nici nu vreau sa mi te inchipui , nici pe tine , nici pe sot , saracul de el , ce stresat trebuie sa fi fost . Peste 2 saptamani sa vii cu o veste buna , poate de data asta v-a fi cu noroc.....
Va pup pe toate !

madlen spune:
La Multi Ani, Kora!
La Multi Ani, Zeno!
Sa dea DD sa vi se impineasca visul cat mai repede cu putinta!
Va urez si eu cu intarziere, si ca sa nu fiti suparate pe mine, ofer o www.youtube.com/watch?v=Mnp1AbuzrY4&mode=related&search=" target="_blank">dedicatie speciala
sarbatoritelor balante.
Eu sunt foarte fericita. Astazi a nascut cea mai buna prietena a mea, balanta si ea, un baietel minunat si sanatos.
Felicia iti doresc ca puiutii tai sa stea alaturi de mamica lor toata viata!
Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
Iyoana spune:
LA MULTI ANI
fetelor, KORA si ZENOBIA (cu intarziere
) si sa va ajute Dumnezeu sa aveti copilasi frumosi si sanatosi!
Mmc_nd, ma gandesc la tine! Doamne ajuta! 
Felicia, pai daca sunt toti 3 perfecti, nu au cum sa nu se ciubareasca cum trebuie la mami in burtica!!!! Tin pumnii, ai grija de tine si de bebei! 
Kora
, tu stii ca eu sunt alaturi de tine, Doamne ajuta ca aceasta mica intarziere sa fie cu folos! Stiu eu ca de data asta o sa fie bine (sa ne auda Dumnezeu)!
Vali
, ma bucur sa citesc vesti de la tine, intr0adevar trece timpul repede, sa-ti traiasca bebelina si sa se bucure de cele 2 luni ramase de petrecut la mami in burtica!
fetita si mamica!
Lucialu
eu cand am citit ca esti octombrista, mi-a fugit repede gandul ca te pregatesti de FIV in octombrie
!
fata draga!
O zi frumoasa pentru tutunicile optimiste!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

KoraPop spune:
Multumesc tuturor fetelor pt urari,Madlen multumim si pentru frumoasa dedicatie!

Mmc si eu m-am amuzat putin gandindu-ma cum sotul tau a dat proba in wc la servici
,sa fie totul bine si sa fiti cu zambetul pe buze si peste doua saptamani!DD sa va ajute!
Kora
CARPE DIEM!